Horoscop Pești mai 2020

Orientările majore din horoscopul Peștilor în luna mai 2020 sunt necesitatea îmbunătățirii climatului familial, alinierea la circumstanțele actuale din plan personal și social, dinamismul imprimat acțiunilor tale principale și o viață amoroasă focalizată pe fundamentarea conexiunii din cuplu.

Horoscop Pești mai 2020: Previziuni astrologice generale


Cu toate că ești dornic să-ți petreci liniștit cât mai mult timp de calitate acasă, o împrejurare complexă, neplăcută, apărută ca din senin, pare să te mobilizeze să te întrebi ce anume te face să te simți cu adevărat bine în căminul tău, în ce măsură te simți sprijinit de familie și o sprijini din punct de vedere emoțional, intelectual. Răspunsurile cumpănite cu luciditate la aceste întrebări sunt cheia unei siguranțe sufletești mai mari, atât pentru tine, cât și pentru oamenii apropiați.

În același timp, ești îndemnat să-ți reconsideri modul în care reacționezi față de suișurile și coborâșurile viețîi, și să adopți astfel o atitudine mai echilibrată, mai calmă de a le aborda.

Acest lucru nu-ți stăvilește însă energia clocotitoare ce te străbate, pe care trebuie neapărat să ți-o pui la treabă astfel încât să nu cazi pradă stresului, iritabilității. Ai la dispoziție o perioadă prielnică unor noi începuturi, unor inițiative de mare anvergură, dar trebuie să îți înoculezi un plus de perseverență pentru a rezista tentației de a sări cu repeziciune de la un proiect la altul, fără să faci pași notabili înainte în vreo unul.

Pe de altă parte, este vremea să-ți regândești strategiile sociale, să analizezi cum anume te integrezi printre diferiți oameni, de la colegi la prieteni, care dintre ei sunt de bună credință și îți înlesnesc evoluția.   
Horoscop mai 2020 Pești

Aspecte astrale de o mai mică durată își pun, totodată, amprenta asupra ta...

Astfel, cuadratul lui Venus cu Neptun din 4 mai 2020 te determină să fii mai vulnerabil când ai de a face cu alte persoane, ceea ce le poate permite să profite de tine. Se impune să-ți recâștigi încrederea în tine însuți și să nu încetezi să-ți promovezi propriile interese.

Ziua de 7 mai 2020 stă sub semnul sextilului dintre Mercur și Neptun, și a poziționării Lunii pline în Scorpion. Mai empatic decât de obicei, îi asculți cu înțelegere pe cei care au nevoie de tine și le luminezi calea pe care trebuie să o urmeze. Receptivitatea față de oameni și ceea ce se întâmplă în preajma ta este accentuată de o intuiție ieșită din comun.

Deoarece te adaptezi cu ușurință curenților imprevizibili din oceanul vieții, soluțiile unor dileme ale tale par să apară de la sine ca efect al sextilului Soarelui cu Neptun din 10 mai 2020. Imaginează-ți mai curând ceea ce poate să se petreacă avantajos pentru tine decât ceea ce pare să-ți fie imposibil. Un prilej de a ierta și a uita greșelile unora te descătușează de amintiri negative.

Pe 22 martie 2020, Luna nouă își face sălaș în cerurile Gemenilor și Mercur se amplasează în cuadrat cu Neptun. Un plan de a-ți reamenaja locuința sau unul de a-ți găsi o alta îți pot da de furcă mai mult decât te așteptai, din cauza opțiunilor numeroase, diverse care apar. Ai nevoie să te lămurești mai profund ce îți dorești pentru a face o alegere cât mai satisfăcătoare.

Marte în sextil cu Uranus în data de 25 mai 2020 îți furnizează discuții stimulatoare și deschise cu alții, care nu-ți schimbă însă opiniile. Ești, totuși, ispitit să introduci o transformare decisivă a existenței tale, în stare să-ți eficientizeze demersurile din toate sferele tale de activitate.

Horoscop Pești mai 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea are nevoie mai mult ca oricând de certitudini, repere fixe...

Dacă ești deja integrat într-un cuplu, pari să năzuiești să regăsești rădăcinile legăturii cu tovarășul tău de viață. Ești motivat să ți-o întărești, astfel încât să reziste oricăror fel de vitregii, evenimente de rău augur, apelând, dacă e cazul, la compromisuri.

În eventualitatea că ești singuratic, pari să fii foarte prudent în apropierea de un potențial partener în amor. Atenție! O astfel de precauție ajunsă la extrem îți poate pune piedici în înfiriparea unei povești de dragoste foarte promițătoare!

Horoscop Pești mai 2020: Muncă și bani


Poți avea (în continuare) șansa de a lucra acasă sau a-ți demara o afacere pe cont propriu la domiciliu.

Nu pari să fii amator să inițiezi vreo schimbare în activitatea financiară. Fii, însă, mereu cu ochii în patru față de oportunități grăbite, care pot fi pierdute dacă nu le exploatezi de îndată ce ți se ivesc în față.

Horoscop Pești aprilie 2020 
Horoscop Pești mai 2020 Horoscop Pești mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.