Horoscop Pești aprilie 2020

În horoscopul Peștilor din luna aprilie 2020 se evidențiază importanța relaționării cu familia, cu cei îndrăgiți, influența majoră pe care o ai asupra oamenilor din cercul tău social, șansa de a învăța noi lucruri, a inaugura căi diferite și avantajoase de abordare lumii, ajustarea legăturilor de amiciție, și o viață sentimentală favorizată de intimitate și seriozitate.

Horoscop Pești aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar din primele zile ale lunii, căminul și familia capătă întâietate. Dacă vreo ceva nu este în ordine în relația cu rudele, ești mobilizat să faci orice pentru a reintroduce armonia în aceasta.

Mercur în conjuncție cu Neptun pe 4 aprilie 2020 te îndeamnă să investighezi mistere, secrete, aspecte spirituale ale existenței, ba chiar oculte. Imaginația și creativitatea te sprijină îndeosebi în activități artistice.

Gândirea ta ia o turnură pozitivă deși te poate sili să îți dezvălui laturi ale lumii trecute cu vederea până acum, ca urmare a sextilului dintre Mercur și Pluton din 7 aprilie 2020. Înfruntarea directă a unor situații neplăcute te poate ajuta în depășirea lor și ai, astfel, oportunitatea să profiți de ele.

Ziua de 8 aprilie 2020 stă sub semnul sextilului lui Mercur cu Jupiter și a Lunii pline găzduite de Balanță. Oamenii îți apreciază rolul în traiul lor, dar acest lucru îți îngrădește uneori libertatea. Oricum, datorită încrederii în tine însuți, ai capacitatea să-i convingi pe alții să adere la punctele tale de vedere. Îți extinzi cu ușurință, fără eforturi supradimensionate, cunoașterea în domenii care-ți sunt pe plac, te pasionează. 
Horoscop aprilie 2020 Pești

În a treia decadă a lui aprilie, influența asupra celor din preajma ta crește iarăși notabil, mai ales că îți demonstrezi cu persuasiune, bunăvoință, intenția de a le face bine dezinteresat. Te poți dedica mai frecvent lecturii, studiului pe o temă preferată, sau, dacă este cazul, îmboldirii spre invățătură a copiilor tăi.

 Mintea îți este tot mai alertă, te incită să sari cu rapiditate de la un subiect la un altul, așa că nu-ți este lesne să te concentrezi asupra unui proiect pe termen lung, necesitând perseverență. Cu toate astea, traversezi un ciclu astral prielnic unor noi începuturi, inițierii unor acțiuni pe care ți le poți invigora mai târziu.

Luna nouă apărută pe 23 aprilie 2020 în Taur îți sugerează să reflectezi în singurătate asupra ultimelor evenimente din existența ta, să tragi învățăminte din ele. Nu trebuie să eviți, totuși, interacțiunea cu alții (în special prin internet), ce îți poate furniza informații de are ai neapărat nevoie!

În ultimele zile din lună îți sunt testate unele legături de prietenie și relaționări în grupuri la care ai aderat deja. Poate fi nevoie să pui punct unor amicitii care, în pofida străduințelor tale, continuă să scârțâie, să te defavorizeze.

Horoscop Pești aprilie 2020: Dragoste și cuplu


 În caz că ești familist sau îți împarți locuința cu persoana iubită, tinzi, împreună cu aceasta, să vă rezervați mai mult timp de calitate în doi, să vă oferiți o intimitate sporită, în stare să vă fortifice conexiunea sentimentală.

Dacă ești singur, fugi ca dracul de tămâie de o aventură amoroasă efemeră. Ai nevoie de un partener care să se încreadă în tine și în care să te încrezi până în pânzele albe, cunoscut eventual prin intermediul unei rude, a unui eveniment de familie.

Horoscop Pești aprilie 2020: Muncă și bani


Activitatea profesională îți poate fi mai mult sau mai puțîn restrânsă, în funcție de domeniul în care lucrezi. Încerci, totuși, să rămâi pe val, mai ales prin menținerea unui contact cât mai strâns cu șefii și colegii.

Horoscop Pești martie 2020
Horoscop Pești aprilie 2020 Horoscop Pești aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.