Horoscop Pești martie 2020

Horoscopul Peștilor din luna martie 2020 scoate în evidență conectarea profundă cu lumea ta interioară, asumarea unei orientări spirituale a existenței, întețirea și optimizarea demersurilor sociale, eliberarea de tendințe învechite, păguboase, ale traiului zilnic, o viață amoroasă centrată pe autenticitatea comunicării din cuplu, și canalizarea spre întreprinderi financiare fructuoase.

Horoscop Pești martie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă din primele zile ale lunii ești extrem de receptiv la șoaptele, aluziile sosite din universul tău lăuntric. Ai astfel posibilitatea să găsești răspunsuri la întrebări ce te frământă de mult. Filtrarea cu discernământ a informațiilor primite din mediul înconjurător te sprijină să-ți vitalizezi viața spirituală. Fii atent la coincidențe ieșite din comun ce-ți sugerează noi trasee ale destinului!

Influențele anterioare nu te îndepărtează, totuși, de activitatea socială. Ai prilejul să îți intensifici contactele cu rude, prieteni, colegi, și dai dovadă de un fin simț diplomatic în relaționarea cu cei din preajma ta.

Mintea ți se remarcă prin neastâmpăr, iuțime, și ai abilitatea să-i convingi pe alții să se alăture ideilor, aspirațiilor tale. Sfaturile unor persoane apropiate contribuie la îmbunătățirea imaginii tale personale. De asemeni, ai ocazia să obții beneficii importante în studii.

În ultima decadă din martie, fie ești forțat, fie înclinat să meditezi asupra semnificației veritabile a existenței tale, a reușitelor și eșecurilor tale de până acum. Ești îndrumat să-ți dezvălui ce se ascunde în spatele aparențelor, să te debarasezi de complexe, demoni interiori atentând să te afecteze cu lucruri rele din trecut.

Mai cu seamă spre finalul acestei luni și în decursul celei următoare, trebuie să-ți înfrângi o iritabilitate excesivă, gata să explodeze când alții își vâră nasul în viața ta privată! 
Horoscop martie 2020 Pești

O serie de alte aspecte astrologice, cu un impact de o durată mai scurtă, se alătură celor de mai sus...

 Astfel, Soarele în conjuncție cu Neptun pe 8 martie 2020 te determină să evadezi din mijlocul unor obligații împovărătoare. Ai capacitatea să întrevezi indicii subtile despre cei din jurul tău, dar se impune să nu pui semnul egalității între iluzie și realitate.

Luna plină răsărită pe data de 9 martie 2020 în Fecioară îți poate insuflă predispoziția de a fi mai interesat de năzuințele, opiniile celor din imediata ta apropiere. Este un lucru de bun augur în optimizarea unor parteneriate, însă este necesar să nu-ți obturezi întru totul în acest fel idealurile și interesele individuale.

Generozitatea ta față de alții și a altora față de tine capătă întâietate pe 11 martie 2020, ca urmare a sextilului dintre Soare și Jupiter. Sporita încredere în tine și în amicii tăi îți netezește calea în depășirea unor situații dificile.

Ziua de 14 martie 2020 este marcată de sextilul lui Marte cu Neptun și cel al Soarelui cu Pluton. Conștientizarea a ceea ce vrei cu adevărat și perseverența în atingerea țelurilor tale îți făgăduiesc satisfacții majore. Eșți, totodată, plin de empatie față de alți oameni, gata să le oferi sfaturi și ajutor în depășirea unor circumstanțe nefericite.

Pe 20 martie 2020, Soarele în sextil cu Saturn îți conferă focalizare, eficiență în finalizarea unor proiecte multă vreme amânate, în concentrarea spre detalii care, de obicei, nu-ți sunt pe plac. Respectarea regulilor consacrate ale "jocurilor" din plan social și profesional îți garantează succese.

Interacțiunea cu persoane neobișnuite, chiar excentrice, îți dă ocazia să îți lărgeșți perspectivele despre viața ta în data de 22 martie 2020, când Mercur se poziționează în sextil cu Uranus. Este o zi binevenită pentru o schimbare, pentru ieșirea din ritmurile monotone ale traiului cotidian.

Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 24 martie 2020 în Berbec ești avertizat să nu afișezi un optimism fals doar pentru a-i face pe oamenii dragi să creadă că totul îți merge de minune. În loc de asta, e indicat să le mărturisești ce te apasă și să-i lași să își aducă contribuția la ușurarea poverilor tale!

Horoscop Pești martie 2020: Dragoste și cuplu


Conexiunea dintre îndrăgostiți, membri ai cuplurilor mai vechi ori mai noi se înseninează, se purifică de eventuale tensiuni, neînțelegeri.

Ai oportunitatea să-ți redescoperi un efluviu consistent de dragoste în viața de zi cu zi, și trebuie să nu îl irosești, mărturisindu-i persoanei iubite ceea ce simți pentru ea, mai ales că ești înzestrat cu o expresivitate extraordinară în a-ți expune gândurile, sentimentele. Partenerul tău poate să găsească și el căi sensibile de afirmare a atașamentului său față de tine.

Dacă ești singur, poți înfiripa o poveste de amor cu cineva întâlnit în bogata ta relaționare socială ori cu cineva cunoscut mai demult, dar al cărui farmec ți se relevă abia cum.

Horoscop Pești martie 2020: Muncă și bani


Îți dezvolți legături armonioase cu colegii, colaboratori din muncă sau din afaceri. Dai rezultate notabile îndeosebi într-un domeniu profesional corelat cu relațiile cu publicul, publicitatea, vânzările.

În ultima decadă din lună te ambiționezi să-ți înalți nivelul veniturilor apelând la surse noi de câștiguri financiare. Siguranța materială constitue pentru tine, în această perioadă, o prioritate.

Horoscop Pești februarie 2020
Horoscop Pești martie 2020 Horoscop Pești martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.