Horoscop Pești februarie 2020

În horoscopul Peștilor din luna februarie 2020 se pune accentul pe perfecționarea abilităților tale de comunicare, scoaterea la iveală a atuurilor individualității tale, atitudinea ta pozitivă, o viață amoroasă guvernată de stabilitate și demersuri financiare fertile.

Horoscop Pești februarie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă de la debutul lunii, te evidențiezi prin încrederea în forțele tale, expresivitatea, puterea de convingere cu care îți transmiți gândurile, interesele. Poți fi îmboldit mai mult decât de obicei să pornești în scurte călătorii și să-ți rezervi timp pentru lectură.

Ești antrenat frecvent în activități colective, iar colaborările îți facilitează atingerea obiectivelor personale. Poți accede la o poziție de lider, dar evită-ți tentația de a-i domina cu orice preț pe cei din jur. Este de așteptat să ai o revelație despre rolul tău important în viața altor oameni și despre ceea ce poți face pentru ei.

Îți pui în lumină cu ușurință personalitatea, calitățile, dar asta nu te oprește să-ți optimizezi impactul asupra altora. Oricum, este probabil să fii recunoscut pentru o realizare remarcabilă, să ți se laude meritele într-o întreprindere individuală.

Plin de entuziasm și bună dispoziție, îți dorești să fii tu însuți, să-ți afirmi autenticitatea sinelui, să te ocupi de ceea ce-ți place cel mai mult, să faci câte ceva în plus pentru tine, fără să aluneci pe panta egoismului.
Horoscop februarie 2020 Pești

O serie de alte aspecte astrale, de o mai mică amploare, se adaugă celor anterioare...

Astfel, pe 2 februarie 2020, sextilul dintre Venus și Pluton îți rezervă o zi plăcută, presărată cu plăceri rare, deosebite. Deși nu pari dispus să te dedai vreunui compromis, ceilalți îți admiră tenacitatea!

Venus în sextil cu Saturn în data de 4 februarie 2020 te determină să te concentrezi fără mari eforturi asupra îndatoririlor tale. Responsabilitățile nu-ți mai sunt împovărătoare când le înțelegi locul în existența ta. Posibilitatea de a te destăinui sau a ți de face o destăinuire te sprijină să -ți adâncești relația cu o persoană din preajma ta.

Din cauza imprevizibilității sale, un eveniment social îți oferă o delectare aparte pe 5 februarie 2020, când Venus se amplasează în sextil cu Uranus. Oamenii îți prețuiesc independența și te poartă spre o fericită evadare din rutină.

Sub efluviile Lunii pline ivite în ziua de 9 februarie 2020 în Leu, ți se dă apă la moară imaginației, și ți se infuzează o perspectiva spirituală a traiului tău. Năzuința de a le fi de folos altora se poate materializa numai dacă îți înfrânezi impulsul de a fi în centrul atenției!

Sextilul lui Jupiter cu Neptun din 20 februarie 2020 îți așează înainte o grămadă de oportunități, grație atitudinii deschise a celor cu care interacționezi. Mai generos decât altădată, tinzi să ierți greșelile trecute ale unor persoane apropiate. Mai mult decât atât, pari să vezi ceea ce este mai bun în fiecare dintre ele.

Pe 22 februarie 2020, Soarele în sextil cu Uranus te umple cu neastâmpăr, înfluențându-te să ocolești orice fel de activitate laborioasă, plictisitoare. Ai ocazia să petreci clipe memorabile, încântătoare, împreună cu prietenii.

Luna nouă apărută pe 23 februarie 2020 în Pești îți sugerează să te debarasezi de vechi obiceiuri, să pui punct unor relații umane toxice. Experimentarea unor modalități noi, inedite de a relaționa cu alții te poate conduce spre teritorii ale vieții necunoscute până acum. Chiar dacă unele laturi ale traiului nu-ți sunt pe plac, ele te sprijină să-ți orientezi destinul într-o direcție mai pozitivă.

Comunicarea îți este extrem de directă și îți prilejuiește discuții aprinse, stimulatoare în data de 25 februarie 2020, ca urmare a sextilului dintre Soare și Marte. Temeritatea de care dai dovadă în acțiunile individuale îți netezește drumul spre succese cu condiția să nu-i iriți, să nu-i calci pe bătături pe cei cu care ai de a face.

Un alt sextil, al lui Marte cu Mercur, marchează ziua de 26 februarie 2020. Luciditatea, obiectivitatea îți permit să ataci frontal probleme care te deranjează de ceva vreme. Energia clocotitoare care te străbate contribuie la punerea la punct, cu eficiență, a numeroase treburi care te asaltează.

În fine, sextilul lui Mercur cu Uranus din 29 februarie 2020 îți stârnește inventivitatea și te îndeamnă să-i șochezi pe oameni, în glumă, cu opiniile tale trăznite. Ești atras de activități de grup ieșite din comun, interesante!

Horoscop Pești februarie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ești singur, ai tendința să fii atras amoros de cineva având darul de a introduce mai multă siguranță în existența ta, a-ți crește stima față de tine însuți și a-ți respecta aspirațiile. Preferi un potențial partener de cuplu foarte stabil, care să nu te ia prin surprindere prin gesturi impredictibile.

Dacă ești deja implicat într-o legătură sentimentală în doi, atât tu, cât și tovarășul tău de viață tindeți să puneți mai presus de orice în conexiunea vostră loialitatea, sinceritatea!

Horoscop Pești februarie 2020: Muncă și bani


Ai posibilitatea să-ți îmbunătățești metodele de lucru, conferind o sporită eficiență activității tale profesionale.

Te descurci bine cu banii, le afli o cale mai ușoară de a-ți ajunge în buzunare, și poți fi ispitit să-ți cumperi ceva frumos, un articol de îmbrăcăminte sau un lucru pentru casă, eventual un obiect de artă.

Horoscop Pești ianuarie 2020
Horoscop Pești februarie 2020 Horoscop Pești februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.