Horoscop Rac august 2020

Conform horoscopului Racului din luna august 2020 ești înclinat să sorbi până la fund din cupa bucuriilor existenței, îți treci în revistă și reconfirmi obiectivele principale și legăturile de prietenie, te cufunzi cu pasiune, efervescență în activitatea socială, iar viața amoroasă tinde să ți se împrospăteze, reînnoiască.

Horoscop Rac august 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar din primele zile ale lunii ești stimulat să-ți judeci, cântărești valoarea sinelui din punct de vedere intelectual, spiritual, și să cauți să ți-o mărești.

Pare să-ți fie foarte greu să-ți refuzi vreun deliciu al traiului, afundântu-te, în schimb, în plăceri, distracții neexperimentate până acum. Cei din jur îți apreciază spiritul agreabil, cooperant.

După un răstimp de reevaluare a țelurilor tale esențiale, actualizării și ajustării lor, te lansezi vertiginos în atingerea lor, chiar dacă acest lucru îi șochează, îi deranjează pe oameni obișnuiți cu vechea ta imagine.

Totodată, în urma unui proces de analizare la sânge a relațiilor tale de amiciție, știi cât se poate de bine pe cine să te bazezi, în cine să te încrezi.                 
Horoscop august 2020 Rac

În cea din urmă decadă a lui august gândirea ți se accelerează, te poartă cu repeziciune de la o preocupare la alta, fără să-ți îngădui să te ocupi prea mult de vreo una. Nu este, așadar, o perioadă propice angajării în proiecte pe termen lung.

Este de așteptat să pleci în călătorii pe distanțe scurte, să nu ai astâmpăr în interacțiunea socială. Pari să ai de comunicat câte ceva către fiecare dintre persoanele apropiate, iar alții, la rândul lor, par să aibă mai mereu câte ceva să-ți spună.

Alte influențe astrale, de o anvergură mai mică, se întrepătrund cu cele de mai sus...

Astfel, opoziția lui Mercur cu Pluton din 1 august 2020 te determină să eviți discuțiile superficiale, să te implici în convorbiri serioase, fertile. Poți să-ți dai seama de forța majoră cu care îi abordezi pe oameni, una ce îi face să fie defensivi față de tine. Ferește-te de confruntări, certuri neproductive!

Ziua de 3 august 2020 stă sub semnul opoziției dintre Mercur și Saturn, în care comunicarea cu alții se poate dovedi dificilă. Câteodată, unele persoane țin cu orice preț să-ți dea niște sfaturi de care nu ai nevoie. Încearcă să nu te concentrezi pe detalii nesemnificative pentru a nu ajunge într-o fundătură!

Interacțiunea cu oameni interesanți, ieșiți din comun, te încântă pe 18 august 2020, când Venus se amplasează în sextil cu Uranus. Te înțelegi excelent cu inși din diverse medii sociale și poți fi luat plăcut prin surprindere de petreceri, agape neanunțate.

Venus în opoziție cu Jupiter pe 25 august 2020 te îmboldește iarăși să te înfrupți din plin de tot ce-ți poate dărui viața. Ești atras de frumusețe în toate formele sale și poți face o incursiune în afara orașului, în natură, pentru a-i redescoperi minunățiile. Nu prea ai chef de muncă, așa că ar fi indicat să-ți iei o zi liberă.

Eliberat de temeri inutile, te integrezi fericit printre oameni în ziua de 27 august 2020, ca efect al trigonului lui Venus cu Neptun. Veselia ta îi molipsește pe cei îndrăgiți! Datorită empatiei și compasiunii cu care ești înzestrat, te poți dedica unor persoane ajunse într-un impas.

Opoziția dintre Venus și Pluton din 30 august 2020 îți poate infuza dorința de a-ți impune cu orice preț ideile, opiniile. Cu cât încerci mai tare să-i controlezi pe unii, cu atât mai mult aceștia ți se opun. În același timp, poate fi nevoie să fii în gardă față de tentația altcuiva de a te manipula!

Horoscop Rac august 2020: Dragoste și cuplu


Venus oferă șansa unui nou început în legăturile de cuplu mai vechi, ba chiar învechite, afectate de rutină, obișnuință.

În caz că ai un partener, poți, drept urmare, să-ți revitalizezi conexiunea cu el, să o aduci până spre fiorii dragostei dintâi.

Dacă ești solo, magnetismul tău special, venusian, îți înlesnește numeroase oportunități în viața sentimentală, cu condiția să te lepezi de un oarecare narcisism, o iubire excesivă față de sine, care te poate impiedica să-i acorzi atenția meritată cuiva căruia i-ai picat cu tronc.

Horoscop Rac august 2020: Muncă și bani


O cheltuială consistentă, neprogramată îți poate da peste cap bugetul personal pe 3 august 2020, sub impactul Lunii pline din Vărsător. La prima vedere, situația este mai gravă decât în realitate. Cu nițel discernământ, îi poți afla grabnic o soluționare.

Luna nouă găzduită în data de 19 august 2020 în Leu te ajută să izvodești idei strălucite de mărire a veniturilor tale, pe care le poți pune în aplicare cu succes grație îndrăznelii și abilităților tale organizatorice.

Horoscop Rac iulie 2020
Horoscop Rac august 2020 Horoscop Rac august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 30, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.