Horoscop Rac iulie 2020

Horoscopul Racului din luna iulie 2020 pune accentul pe analizarea parteneriatelor și focalizarea pe cele fertile, de nădejde, redistribuirea ta într-un rol principal pe scena lumii, înscrierea pe un traseu înnoitor al existenței, o viață sentimentală cumva dramatică, dar îndreptată spre obiective majore, cu bătaie lungă în viitor, și o activitate financiară de succes.

Horoscop Rac iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Niște împrejurări incomode, neprielnice, sunt pe cale să te forțeze să-ți revizuiești legăturile de parteneriat din toate sferele vieții tale, de la cele personale, la cele sociale și profesionale. În acest context astral, poți să te desprinzi de asocieri păguboase care te trag în jos, îți pun bețe în roate în dezvoltarea ta.

Pe de altă parte, după o perioadă de derută sau ajustări, ai ocazia să-ți îmbunătățești imaginea exterioară, să-ți crești influența asupra celor din preajma ta. Unele schimbări de bun augur pe care le faci acum par să se propage pe termen lung.

Abilitatea de a iniția astfel de schimbări îți este, de altfel, favorizată de claritatea cu care îți întrevezi punctele forte și valorile autentice ale destinului tău.

Alte tendințe astrologice, de o durată mai scurtă, se adaugă celor anterioare...

Pe 1 iulie 2020, Soarele în conjuncție cu Mercur și în sextil cu Uranus te scoate din rutina obișnuită, îți dă mai multă treaba decât de obicei, dar beneficiezi consistent numai de întreprinderi noi, acțiuni ce-ți permit exprimarea independenței tale și scot în evidență originalitatea ta, ceea ce te diferențiază de ceilalți.

 Sub vibrațiile Lunii pline din Capricorn, în data de 5 iulie 2020, un obstacol ivit într-o prietenie ori într-un parteneriat, îți pune în vedere să-ți reexaminezi simțămintele. Nu te poți opri să-ți comunci cu o onestitate debordantă sentimentele, ceea ce îi poate șoca sau supăra pe unii, dar tot răul ăsta este spre bine deoarece îți indică în cine te poți încrede, și în cine nu!         
Horoscop iulie 2020 Rac

Cuadratul lui Mercur cu Marte din 8 iulie 2020 te încarcă cu impulsivitate, te determină să ataci frontal orice sau pe oricine nu-ți este pe plac. Înclinația de a te avânta febril în acțiune te poate face să neglijezi detalii semnificative ale întreprinderilor tale.

Te eliberezi de stresul acumulat în ultima vreme ca urmare a trigonului dintre Soare și Neptun de pe 12 iulie 2020. Credința în ține însuți îți deschide porți ferecate până mai ieri. Posezi talentul de a-ți dezvălui indicii prețioase, invizibile pentru alții, în traiul cotidian, ceea ce te avantajează să ieși câștigător în competițiile cu aceștia.

Soarele în opoziție cu Jupiter în ziua de 14 iulie 2020 îți infuzează entuziasm în degustarea plăcerilor existenței. Deși îți deslușești cu ușurință atuurile personale, poți fi silit să te implici în dueluri crâncene cu oameni care ți se împotrivesc cu îndărătnicie.

Luna nouă ivită pe 20 iulie în Rac îți impune, prin intermediul unor conjuncturi încurcate, să-ți pui ordine în viață. În loc să te îngrijorezi despre ceea ce gândesc alții despre tine, ai face mai bine să îți revezi idealurile și să îți întărești siguranța emoțională.

Opoziția Soarelui cu Saturn din 21 iulie 2020 te conștientizează asupra unor limitări din mediul înconjurător. Deși poți fi traversat de unele frustrări, în acest fel poți să înțelegi mai limpede ce anume îți este accesibil, îți stă în putință. O lecție de viață de astăzi pare să-ți sugereze ce ai de întreprins pentru a-ți perfecționa abilitățile de lider.

Interacțiunea cu oameni cu mult diferiți de tine îți stimulează gândirea pe 22 iulie 2020, când Mercur se amplasează în sextil cu Uranus. Poți, în acest mod, să-ți extinzi perspectivele asupra lumii și ființei tale, să fii inspirat să te angajezi în inițiative extrem de promițătoare.

Ziua de 30 iulie 2020 stă sub semnul lui Mercur în opoziție cu Jupiter și în trigon cu Pluton. Ești ambiționat să pătrunzi în miezul lucrurilor, să dai deoparte vălul aparențelor. Știi să rostești cuvintele potrivite la momentul potrivit, și ai acces la o multitudine de informații, ce te pot dezorienta dacă nu ți le ierarhizezi.

Horoscop Rac iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea pare să fie zguduită de transformări radicale sau hotărâri cruciale...

Cutremurele emoționale din această lună pot conduce fie la destrămarea, fie la fortificarea unor legături de cuplu.

O relație în doi șubredă, poate chiar toxică, nu mai are cum să reziste unor încercări dramatice.

Oricum, dacă ai un tovarăș de viață, este necesar să-ți zăgăzuiești egocentrismul, orgoliul, să cauți să vezi dacă i-ai greșit în vreun fel acestuia, și nu să-i găsești cu tot dinadinsul nod în papură. Trebuie să-i iei în seamă într-o sporită măsură aspirațiile, să faci apel la compromisuri, ba chiar sacrificii, pentru a reclădi atașamentul dintre voi.

În caz că ești singur în amor, e musai să te debarasezi de o senzație de solitudine nemărginită, eternă, bolnăvicioasă, nejustificată de nimic, și să fii mai receptiv, mai îndrăzneț față de o idilă ce poate fi pe punctul să se înfiripeze. Ieși din cochilia ta! Desigur, nu ești amator să te lansezi într-o aventură amoroasă vremelnică...

Horoscop Rac iulie 2020: Muncă și bani


Dacă împlinirile din plan profesional îți sunt condiționate de colaborări, cele din zona financiară îți sunt înlesnite de remarcabilul tău simț practic, voința de a face eforturi notabile pentru a-ți majora veniturile. Câteodată, este necesar să-ți ții în frâu tendința de a face cheltuieli nemăsurate, nesăbuite!

Horoscop Rac iunie 2020
Horoscop Rac iulie 2020 Horoscop Rac iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.