17 iunie: Ziua "Mănâncă-ți legumele!"

Pe 17 iunie, cu ocazia zilei "Mănâncă-ți legumele!", ți se recomandă să deguști din acele vegetale care-ți plac sau, dacă ai fost până acum mofturos în această privință, să faci un efort în plus pentru a da de gustul legumelor și a le oferi o nouă șansă pe masa ta, pe farfuria ta!

Nu trebuie să uiți cât de sănătoase sunt legumele în alimentație, că sunt pline de vitamine, fitonutrienți, fibre și minerale, și că le poți găsi într-o mare diversitate, în toate culorile curcubeului, în aproape fiecare formă și dimensiune.               
17 iunie: Ziua "Mănâncă-ți legumele!"

De asemeni, în ziua de 17 iunie, poți fi inspirat să acorzi legumelor un rol mai important în dieta ta, să începi să te înfrupți din ele zi de zi, chiar dacă, așa cum spune românul, "carnea este cea mai delicioasă legumă".

Dacă ai copii, te poți gândi să-i captivezi cu legume din care nu se ating de obicei, pregătind împreună cu ei,  rețete aparte, care au putința să le scoată în evidență savoarea, aroma, și a le conferi o atractivitate deosebită!

16 iunie: Ziua internațională a așa-zisei Remiteri Familiale
17 iunie: Ziua "Mănâncă-ți legumele!" 17 iunie: Ziua "Mănâncă-ți legumele!" Reviewed by Diana Popescu on iunie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.