Horoscop Taur august 2020

Horoscopul Taurului din luna august 2020 indică o relaționare familială armonioasă, deschisă, generoasă, o integrare auspicioasă în sfera socială, efluvii creative extrem de  bogate, dar dificil de materializat, o viață sentimentală strălucind prin spontaneitate și convergență a gândurilor și ideilor.

Horoscop Taur august 2020: Previziuni astrologice generale


Comunici mai des, mai sincer, onest cu membrii familiei, ești capabil să înțelegi dorințele, interesele cele mai fervente ale fiecăruia dintre ei, și să te dedici impliniii acestora.

Poți găzdui acasă numeroase agape, întruniri cu prietenii, discutând cu ei despre subiecte subiecte serioase, care te frământă de ceva vreme.

Nu te retragi însă din viața socială ci, din din contra, îi dai un nou avânt. Oamenii par să-ți caute tovărășia, iar tu ne poți împiedica să le mărturisești despre preocupările tale, căpătând de la ei idei prețioase în demersurile tale.

Oricum, după un răstimp de conflicte și dezorientare în relațiile cu cei din jurul tău, șții foarte bine cum să împaci așteptările altora de la tine cu autentica ta personalitate, veritabilele tale valori.

În ultima decadă a lunii, te remarci printr-o creativitate năvalnică deși, câteodată, îți este greu să ți-o exploatezi, deoarece ești predispus să te distrezi, lipsindu-ți focalizarea!

Ești, în continuare, foarte sociabil, prietenos, spiritual, și îi molipseșți pe alții cu ghidușia ta, tendința de a trăi din plin fiecare clipă. Poți să te orientezi spre un nou hobby, sau să te ocupi de unul mai vechi, pentru care nu ai mai avut timp până acum.   
Horoscop Taur august 2020

Un șir de alte influențe astrale, de o amploare mai mică, le completează pe cele de mai sus...

Astfel, pe 2 august 2020, cuadratul dintre Soare și Uranus îți insuflă năzuința de a te desprinde de orice te ingrădește, determinându-te să-ți ocolești obligațiile și să cauți modalități incitante de a te implica în existență. Rebel, încăpățânat, nu îngădui altora să se bage în treburile tale!

Cuadratul lui Mercur cu Uranus din 10 august 2020 îți dă neastâmpăr minții, împiedicându-te să te concentrezi pentru un interval mare de timp. Încă o dată, ești sastisit de îndatoririle zilnice și ții cu tot dinadinsul să te îndepărtezi de pe cărările bătătorite ale rutinei. Ține-ți în frâu o iritabilitate excesivă!

Din cauza imprevizibilității sale, un eveniment social îți oferă mari satisfacții grație sextilului lui Venus cu Uranus de pe 18 august 2020. Bucuriile îți ies la iveală atunci și de acolo de unde te aștepți cel mai puțin!

Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 19 august 2020 în Leu, universul familial capătă iarăși întâietate. El poate reprezenta, în acest context,  o sursă de inspirație, fortificare, în întreprinderele majore ale celor dragi din lumea exterioară!

În fine, trigonul lui Mercur cu Uranus din 25 august 2020 îți furnizează limpezime a gândirii și capacitatea de a-ți descoperi diverse fațete, nebănuite, despre mediul tău exterior. Experiențe de viață neobișnuite îți înlesnesc revelații ieșite din comun!

Horoscop Taur august 2020: Dragoste și cuplu


Interacțiunea cu tovarășul tău de viață se remarcă printr-o extraordinară spontaneitate, sensibilitate emoțională și intelectuală, făcând uneori de prisos cuvintele schimbate între voi.

Dacă ești solo, poți înfiripa o idilă cu bătaie lungă în viitor cu cineva cunoscut eventual în imediata ta apropiere, în cercul tău social, cu o persoană mai tânără decât tine sau caracterizată de o tinerețe efervescentă din punct de vedere sufletesc și mental.

Horoscop Taur august 2020: Muncă și bani


Pe 3 august 2020, Luna plină din Vărsător poate crea o interferență de rău augur între viața ta personală și cea profesională. Străduiește-te să nu-ți descarci nervii acumulați acasă la serviciu, și nici viceversa!

Horoscop Taur iulie 2020
Horoscop Taur august 2020 Horoscop Taur august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.