Horoscop Taur iulie 2020

Orientările principale din horoscopul Taurului în luna iulie 2020 sunt reconfigurarea sistemului tău de valori și parcursului tău spre viitor, limpezirea climatului din sfera socială, prioritizarea conexiunii cu familia, și o viață amoroasă necesitând o renaștere, o reînnoire, chiar de la temelii.

Horoscop Taur iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Ca urmare a sextilului dintre Soare și Uranus din 1 iulie 2020, ești cuprins de neastâmpăr atât din punct de vedere fizic, cât și mental, și eviți să te implici în activități monotone, plictisitoare. Pari să fii înclinat să te distrezi, să-ți petreci cât mai mult timp de calitate împreună cu prietenii.

Începând cu 2 iulie 2020, te înscrii într-un ciclu astral nițel sumbru, în care ești silit să te dezbari de un optimism neîntemeiat, de o credință oarbă în destinul tău de excepție.

Idealuri și speranțe care îți călăuzeau viața până acum se pot dovedi a fi superficiale sau în neconcordanță cu stadiul actual al existenței tale. Tinzi să îți asumi noi crezuri, să-ți reclădești încrederea în ține însuți și o perspectivă despre viitor într-un mod cât se poate de realist.

Niște planuri ținând de străinătate ori studii pot să-ți fie brusc date peste cap sau să le schimbi tu însuți pentru a le da o turnură mai împlinitoare.   
Horoscop iulie 2020 Taur

Oricum, Luna plină răsărită pe 5 iunie 2020 în Capricorn te motivează să fii mai inventiv în materializarea unor visuri referitoare la o călătorie. În plus, poate fi nevoie în acest sens să ieși din zona ta de confort, să apelezi la niște riscuri pe care nu le-ai mai înfruntat.

În a doua decadă a lunii, negura unei derute din activitatea socială începe să se destrame. Comunici din ce în ce mai bine, mai armonios, cu cei din preajma ta, și ai ocazia să-ți crești sfera de influență, să pui la punct alianțe de nădejde pe termen lung.

Sub efluviile Lunii noi din Rac, în data de 20 iulie 2020 poți să te simți izolat printre persoanele dragi dacă acestea nu sunt de acord cu tine pe o temă care te pasionează. Câteodată, nu este cea mai bună idee să-ți mărturisești deschis simțămintele și, cu cât ești mai tăcut, cu atât poți auzi mai multe!

Ultima treime a lui iulie este marcată de focalizarea ta asupra căminului, familiei. Casa îți poate pare o oază de liniște, seninătate, în mijlocul unei lumi mereu învolburate. Poți să te ocupi de reamenajarea locuinței sau de mutarea într-o alta.

Horoscop Taur iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea își cere desprinderea de cărări bătătorite...

În eventualitatea că ai un tovarăș de viață, poți să-ți dai seama, dintr-o dată, că împărtășirea ta afectivă cu acesta își păstrează o formă satisfăcătoare, dar că fondul ei pare să-și fi pierdut semnificația. Poate că te-ai complacut prea mult în ritualuri, gesturi superficiale, și este necesar să-ți revitalizezi conexiunea cu partenerul tău printr-o atitudine mai spontană, prin adoptarea și dezvoltarea unor noi căi de a vă dovedi iubirea reciprocă.

Dacă ești singur și vrei cu adevărat să te lansezi într-o poveste de dragoste, este necesar să te debarasezi de comoditate, inerție, să te lepezi de o prudență exagerată.

Horoscop Taur iulie 2020: Muncă și bani


Activitatea profesională și cea financiară nu ți se remarcă prin evenimente ieșite din comun.

Dacă ți se propune, totuși, un job într-o altă țară, examinează cu grijă, în detaliu, condițiile, termenii dintr-un contract asociat cu acesta!

Horoscop Taur iunie 2020
Horoscop Taur iulie 2020 Horoscop Taur iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.