Horoscop Taur iunie 2020

Orientările principale din horoscopul Taurului în luna iunie 2020 sunt necesitatea adoptării unei sporite flexibilități în sfera socială, având potențialul să-ți înlesnească o integrare fericită printre oameni, o activitate mentală alertă, febrilă, explorarea fertilă a lumii tale interioare, o viață amoroasă focalizată pe valori comune, dar și pe riscuri, și una financiară avantajoasă.

Horoscop Taur iunie 2020: Previziuni astrologice generale


Grație sextilului dintre Mercur și Uranus din 5 iunie 2020 mintea îți strălucește prin ingeniozitate, originalitate, și poți zgâlțâi prejudecățile unor oameni prin ideile tale năstrușnice. Ești străbătut de o energie nervoasă intensă și-ți vine greu să stai locului prea mult timp.

Tot pe 5 iunie 2020, Luna plină din Săgetător te inspiră să-ți înfrunți temerile. Dacă eviți de ceva vreme o situație neplăcută, ia-ți inima în dinți și abordeaz-o frontal. Printr-o atitudine fermă ai putința să-ți transformi neliniștea în seninătate, pesimismul în optimism.

În a doua parte a lunii, viața ta socială este învălmășită de numeroase fluxuri și refluxuri. Are loc o reconfigurare subtilă dar hotărâtoare a lumii din jurul tău, așa că este necesar să fii cât mai adaptabil și să-ți pui la treabă simțul diplomatic.   
Horoscop iunie 2020 Taur

Oricum, în câteva zile lucrurile par să se așeze, iar comunicarea cu ceilalți pare să se întețească și să-ți ofere beneficii. Te simți ca peștele în apă printre oameni și ai prilejul să-ți extinzi cercul de cunoștiințe utile.

Gândirea nu-ți are iarăși astâmpăr, ești traversat de idei diverse, nenumărate, și ții cu tot dinadinsul să ți le expui altora. Îți dorești să fii ocupat, te achiți cu succes de multe sarcini, îndeosebi scurte, care nu-ți solicită cine știe ce concentrare.

Sub impactul Lunii noi apărute în data de 21 iunie 2020 în Rac nu ești amator să te avânți în acțiuni noi, preferând mai degrabă să faci numai ceea ce este strict necesar și să te agăți de o rutină comodă. Nu ai probleme în a da glas opiniilor tale, dar ai și răbdarea de a asculta ce au alții să-ți spună.

În ultimele zile din iunie, impulsuri subconștiente latente se trezesc brusc la viață, îți ajung în pragul conștientului și îți cer imperios să le recunoșți. Dacă faci asta, reușești să eviți o relativă depresie, frustrări foarte amare, să pui în slujba ta porniri subconștiente pozitive, și să te dezbari de cele negative.

Horoscop Taur iunie 2020: Dragoste și cuplu


Ești dornic și capabil să-ți dezvălui ori redezvălui punctele forte ale persoanei iubite. Înclini să o prețuiești mai mult decât de obicei și, din această cauză, orice i-ai dărui ți se pare a fi prea puțin. Partenerul de cuplu îți răspunde cu aceeași monedă, își reconfirmă și el că a făcut alegerea cea mai potrivita în dragoste în persoana ta!

Iubirea este un joc în doi și, dacă ești singuratic, pari să fii gata să-i respecți regulile indiferent dacă pierzi ori nu. La urma urmei, chiar și în amor, numai cine joacă poate câștiga!

Horoscop Taur iunie 2020: Muncă și bani


După o perioada de stagnare în plan financiar, tinzi să știi cât se poate de bine care resurse, demersuri, afaceri îți sunt cele mai favorabile și cum să ți le prioritizezi.

Nu te poți opri să te lansezi în întreprinderi foarte profitabile pe termen scurt, dar nu le neglija totuși pe cele cu bătaie lungă în viitor!

Horoscop Taur mai 2020
Horoscop Taur iunie 2020 Horoscop Taur iunie 2020 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.