Horoscop Taur mai 2020

Horoscopul Taurului din luna mai 2020 pune accentul pe revizuirea și reierarhizarea credințelor și idealurilor tale, a statutului tău social, exploatarea punctelor tale forte veritabile, transpunerii în realitate a speranțelor tale cele mai însemnate, o viață sentimentală necesitând revitalizare, una profesională mai bine calculată, și întreprinderi financiare profitabile atâta timp cât sunt însoțite de prudență și organizare. 

Horoscop Taur mai 2020: Previziuni astrologice generale


În această lună ești mobilizat să-ți reiei în considerare, să-ți reevaluezi valorile materiale, intelectuale, spirituale, și să le ajustezi actualului stadiu al existenței tale.

Niște împrejurări neașteptate și întrucâtva negative te pot determina să îți regândești locul, rolul în lume, să iei măsuri drastice în scopul înălțării statutului tău social și profesional. Dacă reușești să faci asta cu onestitate, sinceritate față de tine însuți, vei fi binecuvântat cu o pace, seninătate sufletească nemaipomenită, și un mare optimism față de ceea ce te așteaptă în următorii doi ani!

Oricum, se impune necesitatea să faci o distincție clară între ceea ce posezi și ceea ce năzuiești să devii cât mai curând din punct de vedere individual.

Ai putința de a face asta, întrucât ești îmboldit să inovezi și să te dedici speranțelor tale cele mai arzătoare. Traversezi o perioadă de bun augur colaborării cu oameni ce au aceleași convingeri ca și tine, integrării într-un grup având obiective umanitare.

Nu poți călători deocamdată, dar ai posibilitatea să-ți pui la punct planuri de a vizita meleaguri îndepărtate incitante sau promițătoare în privința perfecționării studiilor tale.
Horoscop mai 2020 Taur

Un șir de alte aspecte astrologice, de o anvergură mai mică se adaugă celor anterioare...

Astfel, conjuncția dintre Mercur și Marte din 1 mai 2020 îți sugerează să analizezi cu maximă luciditate consecințele acțiunilor tale înainte de a le demara. Iritarea că nu poți ajunge într-un loc la care visezi de multă vreme îți poate pune piedici în activitățile de zi cu zi.

Pe 4 mai 2020, Soarele în conjuncție cu Mercur te stârnește să comunici intens cu cei din preajma ta. Îți parvin o mulțime de informațîi, dar știi cum să faci diferența între ele, să profiți de cele cu adevărat prețioase.

Mercur se amplasează în sextil cu Neptun, iar Luna plină apare în Scorpion în data de 7 mai 2020, infuzându-ți un plus de empatie față de oameni. Înveți cu ușurință din experiențele de viață ale altora și ești mai mereu gata să le dai o mâna de ajutor. Dacă te desprinzi de idei preconcepute, ai șansa să-ți învigorezi relațiile de parteneriat din toate domeniile existenței tale.

Mintea îți devine efervescentă și se remarcă prin concentrare în ziua de 9 mai 2020 ca urmare a trigonului lui Mercur cu Pluton. Ești dornic să explorezi ceea ce se află sub straturile superficiale ale lumii, să îți dezvălui esențele, și nu aparențele trăirii.

Pe 10 mai 2020 au loc două evenimente astrale: Mercur se poziționează în trigon cu Jupiter, și Soarele în sextil cu Neptun. Încrezător în tine însuți, atragi fără nici un efort persoane și vești auspicioase. Înțelegerea dintre tine și ceilalți se înalță la un nivel greu de imaginat altădată. Pe de altă parte, ai la îndemână o imaginație foarte bogată, care te îndrumă spre o activitate artistică.

Ești predispus să ataci cu înverșunare orice oameni sau conjuncturi care nu-ți sunt pe plac în data de 11 mai 2020, sub influența cuadratului dintre Mercur și Marte. Selectează cu grijă cu cine vorbești și nu sări în grabă peste detalii importante ale demersurilor tale majore.

Soarele se întâlnește pe 15 mai 2020 în trigon cu Pluton, scoțându-ți în evidență forța și perseverența în tot ce întreprinzi. Înclinația de a cerceta în profunzime sinele tău și pe cel al altora te sprijină să pui capăt unor neînțelegeri foarte vechi și să însănotăsești relațiile cu cei importanți pentru tine.

Sub impactul trigonului Soarelui cu Jupiter din 17 mai 2020 interacționezi armonios cu cei din jurul tău și radiezi căldură emoțională și generozitate față de cei din imediata ta apropiere. Exuberanța ta și optimismul tău te fac să-i convingi pe oameni să se alăture proiectelor tale esențiale.

O schimbare notabilă, împrospătătoare, a traiului tău se petrece pe 25 mai 2020, când Marte ajunge în sextil cu Uranus. Libertatea și independența ta capătă întâietate, și îți oferă oportunitatea de a împlini ceva excepțional, cu totul diferit de preocupările tale cotidiene. Îndrăznește să îți afirmi uncitatea personalității!

Horoscop Taur mai 2020: Dragoste și cuplu


Turnura retrogradă preluată de Venus îți insuflă dorința de a da un imbold vieții tale amoroase, a o îmbogăți și a o ridică la un palier neatins vreodată.

Poți descoperi noi posibilități de a-ți adânci conexiunea cu persoana iubită, dar și să îi ceri acesteia să-și demonstreze cu o sporită elocvență dragostea pentru tine.

Chiar dacă, câteodată, poți fi pus în situația de a pune capăt unei relații de amor, străduiește-te să nu-i pretinzi partenerului tău imposibilul!

Horoscop Taur mai 2020: Muncă și bani


Treci printr-un interval de timp favorabil inițierii, dezvoltării și negocierilor unor afaceri. Este vremea să evaluezi balanța ta de venituri și cheltuieli și să ți-o optimizezi, să-ți dezvălui noi surse de a face bani. Mai cu seamă în ultima decadă a lunii, pari să fii inspirat în acest sens, să îți plătești datoriile și să îți asiguri o mai mare siguranță financiară.

Poți fi presat să dai tot ce ai mai bun din tine în plan profesional, ba chiar să înveți, reînveți politica pașilor mici, dar fermi, în dezvoltarea carierei tale.

Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 22 mai 2020 în Gemeni, fii prudent față de o slujbă care ți se oferă din senin, una care pare să fie prea avantajoasă pentru a fi adevărată! Menține-ți deocamdată actualul loc de muncă, stabil, chiar dacă nu tocmai împlinitor. Ferește-te totodată să dai crezare unor bârfe neîntemeiate, unor calomnii de la serviciu!

Horoscop Taur aprilie 2020
Horoscop Taur mai 2020 Horoscop Taur mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.