2 august: Ziua Surorilor

Celebrată anual în prima duminică din august, Ziua Surorilor pică în 2020 pe 2 august. Este o zi care onorează legătura strânsă dintre surori sau a fraților față de surorile lor, una de recunoaștere a dragostei și bucuriei pe care acestea le aduc în viața noastră. 

Barbara Alpert, scriitoare americană, consemna:

"Sora. Ea este oglinda ta, strălucind înapoi către tine cu o lume de nenumărate posibilități. Este martora ta, cea care te vede în ceea ce ai mai rău și mai bun, și care te iubește oricum. Este partenera ta în obrăznicii, tovarășa ta de noapte, cineva care știe când zâmbești, chiar și în întuneric. Este învățătoarea ta, avocatul tău al apărării, agentul tău de presă personal, chiar și psihologul tău. În unele zile, este singurul motiv pentru care ti-ai dori să fii iar copil."               
2 august: Ziua Surorilor

Dacă ai norocul să ai o soră, cuvintele de mai sus ar trebui să aibă pentru tine o semnificație extraordinară. La urma urmelor, surorile ne oferă o conexiune unică, și merită să fie mereu sărbătorite, chiar și în vremuri mai grele.

O celebrare asemănătoare, pe nume Rakshabandhan sau Rakai are loc în religia hindusă, an de an, cu prilejul lunii pline din august, în scopul de a marca relația sacră dintre frați și surori.

1 august: Ziua Prietenei
2 august: Ziua Surorilor 2 august: Ziua Surorilor Reviewed by Diana Popescu on august 01, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.