Horoscop Leu Octombrie 2020

 În horoscopul Leului din luna octombrie 2020 precumpănesc atașamentul față de rude, zone și oameni cu care ești obișnuit dar și un șir de evenimente care pare să-ți facă surprize ieșite din comun, desprinderea de dependențe nocive, purificarea de aspecte stresante ale trecutului, o viață sentimentală orientată către stabilitate, una profesională eliberată de orice fel de dubii, și o activitate financiară guvernată de precauție. 


Horoscop Leu Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Nu cumva nerăbdarea cu care aștepți bucurii, aventuri incitante viitoare te privează de disponibilitatea de a savura clipe de fericire prezente? Această întrebare poate fi ridicată pe 2 octombrie 2020, când Luna plină se amplasează în Berbec. Entuziasmul tău legat de planuri cu bătaie lungă în viitor le poate trezi resentimente unor amici, mai ales dacă neglijezi să le arăți susținerea, ajutorul în materializarea viselor lor! Reechilibrează-ți împărtășirea a ceea este mai de preț cu cei din imediata ta apropiere. 


Casa,  locurile și persoanele familiare, cele cu care te-ai obișnuit , îți furnizează satisfacții mai mult decât de obicei, chiar din primele zile ale lunii. Nu ești înclinat să-ți faci noi cunoștiinte ori să explorezi aspecte noi, insolite, ale lumii.


Pe de altă parte, după un răstimp de relevare a tabieturilor tale și a efectului lor negativ asupra sănătății tale, ești motivat să-ți schimbi fundamental stilul de viață, în așa fel încât să te revitalizezi, reenergizezi.


                                                   

Horoscop Octombrie 2020 Leu


În a doua parte a lui octombrie ești iarăși îmboldit să te focalizezi pe cămin, să-ți dezvălui în ce fel acesta se aliniază cu actualele tale credințe, năzuințe. Din acest motiv, poți să-ți examinezi cu ochii unui străîn locuința și să-ți dai seama în ce măsură poartă amprenta personalității tale, ce anume ai de făcut pentru a o ajusta, redecora. 


În același timp, amintiri reactualizate vivid despre copilărie, modul în care te-ai dezvoltat, te pot atenționa că trebuie să te debarasezi de ele, pentru a-ți acorda noi șanse de a evolua, a-ți îngădui noi începuturi.


 Luna nouă ivită în data de 16 octombrie 2020 în Balanță te aduce pe aceeași lungime de undă cu cei din jurul tău, mobilizându- vă să vă focalizați pe țeluri comune. Poți să-ți faci iute bagajul pentru a profita de o oportunitate neașteptată de peste hotare! 


Și către finalul lunii, relațiile familiale îți rezervă împliniri deosebite. Contactul cu cineva drag, aflat pe alte meridiane ale pamnutului, îți poate dărui vești bune de excepție!


Pe 31 octombrie 2020, sub influența Lunii pline din Taur, optimismul ți se îmbină cu realismul în ceea ce ai de gând să întreprinzi atât acasă, cât și pe scena socială. Simplificarea demersurilor tale, eliberarea lor de amănunte nesemnificative, te sprijină să depășești obstacole aparent insurmontabile!


Horoscop Leu Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea își caută rădăcini adânci, în stare să nu o cutremure, frângă, sub furtunile violente, imprevizibile, ale lumii exterioare...


Dacă ai un tovarăș de viață, ești îmboldit să-ți consolidezi conexiunea afectivă cu acesta, să-ți prețuiești foarte mult persoana iubită și să o pui mai presus de orice și oricine din traiul de zi cu zi.


În eventualitatea că ești încă solitar, ești fascinat de cineva care tinde să-ți sporească încrederea în tine însuți, să reprezinte un reper fix, de nezdruncinat, în existența ta. 


Este o vreme propice întemeierii unei familii, programării unei logodne, unei nunți!


Horoscop Leu Octombrie 2020: Muncă și bani


Nu te dai în vânt după cheltuieli exorbitante, pornite dintr-un capriciu de moment. Îți supraveghezi cu grijă bugetul personal, și ai șansa de a-ți dezvălui noi surse de venituri.


Te dezbari de o anumită subiectivitate în sfera profesională, și-ți limpezești cele mai favorabile metode de a evolua în carieră.


Horoscop Leu Septembrie 2020

Horoscop Leu Octombrie 2020 Horoscop Leu Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.