Horoscop Leu septembrie 2020

Horoscopul Leului din luna septembrie 2020 dă întâietate unei integrării sociale fericite, unei gandiri fertile, febrile, dar greu de călăuzit spre una și aceeași idee, imboldului de a trăi din plin fiecare clipă, responsabilității din relațiile familiale, unei vieți amoroase ce trebuie să se lepede de individualism, și uneia profesionale necesitând reînnoire, reevaluare. 

Horoscop Leu septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești îți sugerează să acorzi mai puțină atenție lumii din afară, și să te focalizezi spre interiorul tău, astfel încât să îți afli o semnificație mai profundă a existenței. Cu toate astea, unele schimbări din mediul tău înconjurător par să te sprijine într-o orientare spirituală ce poate avea drept rezultat o regenerare a relațiilor tale umane din orice aspect al traiului tău.

Ești mult mai sociabil decât de obicei, nu ești îngrădit de nimic să le comunici oamenilor ce simți ori ce vrei de la ei. Pari să interacționezi foarte intens cu prieteni, rude, colegi, să te implici în problemele comunității tale. Poți fi asaltat de o grămadă de mesaje, solicitări de a face vizite, călătorii pe distanțe scurte, comisoane.

Ai predispoziția să te ocupi de mai multe lucruri în același timp, însă trebuie să-ți ții în frâu înclinația de a te agăța de amănunte nesemnificative ale rutinei cotidiene. Nu este o vreme propice aplecării asupra unor proiecte ce-ți cer minuțiozitate pe termen lung. Pe de altă parte, poți culege din preajma ta informații prețioase pentru dezvoltarea întreprinderilor tale principale.

Te simți mult mai dornic decât altădată să deguști delicii ale vieții, poate refuzate până acum, să te desfeți prin deschiderea tuturor simțurilor tale către plăcerile trăirii.     
Horoscop septembrie 2020 Leu

În același timp, ești îmboldit să te avânți spre aventuri cât mai palpitante, să pleci în călătorii spre locuri insolite ale lumii, mai cu seamă în unele neprogramate, pe care ți se pune pata spontan, dintr-o dată! Ai mare grijă să nu te dedai unor riscuri prea mari, neluate bine în calcul!

Cuadratul lui Venus cu Uranus din 15 septembrie 2020 îți prilejuiește întâlnirea unor persoane excentrice, ba chiar iresponsabile, pe care ar trebui să le abordezi cu o prudență maximă. Totodată, poți acționa ori reacționa într-un mod impulsiv, imprevizibil, care îi poate derută sau chiar șoca, irita, pe unii.

Spre finele lunii, îți intețești comunicarea cu familia, inclusiv cu părinții. Ești înclinat să iei în propriile mâini dificultățile, necazurile familiei, și să le găsești o cale de rezolvare cât mai rapidă, mai fermă.

Venus în trigon cu Marte în data de 29 septembrie 2020 îți înlesnește o relaționare mai armonioasă, mai intensă cu cei din jurul tău. Îți exprimi cu ușurință creativitatea și bunăvoința, având șansa de a îți crea alianțe de nădejde cu oameni importanți.

Horoscop Leu septembrie 2020: Dragoste și cuplu


Fiorii dintâi ai dragostei partenerului tău pentru tine pot să se reaprindă grație aurei tale speciale de farmec, strălucirii tale fizice și mentale. Cu atât mai mult, se impune să îți stăvilești un oarecare narcisisim, tentația de a-ți pune mai presus nevoile, dorințele tale, față de cele ale acestuia.

Dacă ești singur, ești dăruit, de asemeni, cu o atractivitate ieșită din comun, ce-ți înlesnește înfiriparea unei idile, cu condiția de a-ți alunga din suflet un fel de răceală emoțională, a te desprinde de zona ta de confort și de temerea de a-ți asuma responsabilitatea față un tovarăș de viață.

Horoscop Leu septembrie 2020: Muncă și bani


După o perioadă de stagnare în plan profesional, pari să-ți regăsești entuziasmul în muncă, să îți crești vădit randamentul în sarcinile încredințate. Totuși, în ultimele zile din lună, un șir de împrejurări nefavorabile îți atrage atenția că trebuie să faci ceva în plus în acest domeniu, să afli noi căi de a-ți exploata efluviile creative și abilitățile asociate cu profesia.

Luna nouă amplasată pe 17 septembrie 2020 în Fecioară îți readuce aminte că banii nu pot cumpăra fericirea, dar îți asigură o libertate, o independența, strict necesare pentru a evolua ca individ. Generozitatea pare să-ți fie izvorâtă din motive bine intenționate, dar, ca să fie autentică, pură, nu trebuie să aștepți la nimic în schimbul a ceea ce dăruiești altora.

Horoscop Leu august 2020
Horoscop Leu septembrie 2020 Horoscop Leu septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.