Horoscop Leu august 2020

Potrivit horoscopului Leului din luna august 2020, ai capacitatea să-ți crești impactul în plan social, fără a îți lăsa în umbră credințele veritabile, să îți clarifici climatul din sfera profesională, să îți majorezi pregnant profiturile financiare. Viața ta amoroasă își caută o pavăză, câteodată păguboasă, față de ochii celor din imediata ta apropiere. 

Horoscop Leu august 2020: Previziuni astrologice generale


Te exprimi sugestiv, îți comunici cu încredere în tine însuți și forță de convingere ideile, opiniile, ai prilejul de a crește în ochii altora, chiar dacă nu te conformezi convențiilor, unor reguli nescrise, și îți afirmi plenar originalitatea, individualitatea.

Cu atât mai mult cu cât nu te mai simți îngrădit de conformismele, părerile celor din jur, ești încurajat să te dedici explorării necunoscutului, unei schimbări esențiale a traseului destinului tău!

Uneori, însă, nu te poți abține să-ți învăluiești în mister unele acțiuni, pentru a te asigura că nu își bagă nimeni nasul în treburile tale personale, în viața ta privată.

În cea de-a treia parte a lunii, ești înclinat să te agăți și mai mult de valorile tale interioare, ba chiar să îi privești cu suspiciune, neîncredere pe alții, nefiind convins de intențiile lor autentice până nu te înarmezi cu informații precise despre scopurile lor!                   
Horoscop august 2020 Leu

O serie de alte aspecte astrale, cu o influență de o mai scurtă durată, se alătură celor anterioare...

Astfel, Soarele în cuadrat cu Uranus în ziua de 2 august 2020 te inspiră să te îndepărtezi de cărările bătătorite ale traiului cotidian. Cu cât te străduieșți mai mult să faci ceva inedit sau să te adaptezi unor circumstanțe stranii ale existenței, cu atât ai de câștigat într-o sporită măsură!

Pe 3 august 2020, când Luna plină se amplasează în Vărsător, poți fi impulsionat să vorbești cu toate cărțile pe masă cu cineva care își maschează adevăratele simțăminte față de tine cu zâmbete false și cuvinte mieroase. Nu mai suporți falsitatea din relaționarea cu cei din preajma ta, mai ales că îți delimitezi strict emoțiile de rațiune!

Cuadratul lui Mercur cu Uranus din 10 august 2020 te poate supune unui stres consistent din pricina tendinței de a merge până în pânzele albe în scopul materializării unor obiective presante. Permite-ți câte un răgaz pentru a-ți pune în ordine gândurile înainte de a te avânta în acțiune!

Trigonul dintre Soare și Marte din 16 august 2020 te energizează, îți insuflă ambiția de a ieși învingător din orice competiție. Ești însuflețit, totuși, de fair play, și știi când și cum să recunoști meritele altora.

Pe 17 august 2020, sub impactul trigonului lui Mercur cu Marte și a conjuncției dintre Mercur și Soare, te poți mulțimi, totuși, cu un rol secundar pe scena lumii. Nu vrei cu orice preț să ajungi sub luminile reflectoarelor, dar știi cum să-ți demonstrezi crezurile prin fapte concrete. Este o zi excelentă pentru a-ți planifica, organiza, un demers îndrăzneț, la care visezi de multă vreme!

Luna nouă poziționată în data de 19 august 2020 în Leu te sprijină să distingi cu limpezime ce ți s-a petrecut în ultimul timp, să îți relevi cum evenimente aparent disparate converg către crearea unui curs nou, diferit al existenței tale. Poți reuși să descoperi că întâmplări fără sens la prima vedere reprezintă, de fapt, oportunități pe care nu trebuie să le ratezi cu nici un preț!

Horoscop Leu august 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să se dezvolte, să înflorească în spatele ușilor închise...

Dacă ai deja un tovarăș de viață, ești înclinat să îți rezervi mai mult timp de calitate împărtășirii sentimentelor cu acesta, intimității conexiunii vostre amoroase. Poți să te închizi în casă cu persoana iubită și să arunci cheia ușii de la intrare pe fereastră!

În eventualitatea că ești solo, este necesar să-ți elimini o timiditate excesivă în apropierea de un promițător partener de cuplu!

Horoscop Leu august 2020: Muncă și bani


După un răstimp de derută în plan profesional, ai șansa să îți dezvălui sensul unor schimbări derutante, să dai dovadă de flexibilitate în cojuncturi surprinzătoare și să profiți în acest fel de ele, punându-ți în lumină abilitățile, competența.

A treia decadă a lui iulie stă sub semnul unei analizări binevenite, minuțioase a balanței tale de venituri și cheltuieli. Poți să pui capăt unor modalități neconștientizate până acum a irosirii banilor tăi și să-ți conștientizezi noi surse de creștere a veniturilor tale!

Horoscop Leu iulie 2020
Horoscop Leu august 2020 Horoscop Leu august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 19, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.