Horoscop Leu iulie 2020

În horoscopul Leului din luna iulie 2920 prevalează dezideratul îmbunătățirii stării tale de sănătate, avantajele obținute din interacțiunea cu lumea ta interioara, relansarea ta în plan social, o viață atât sentimentala, cât și profesionala necesitând străduințe în vederea armonizării lor.

Horoscop Leu iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la debutul lunii, niste probleme minore de sănătate te pot îmboldi să-ți revizuiești stilul de viață, să te dezbari de obiceiuri dăunătoare. Ești inspirat să adopți o dietă echilibrată, debarasată de toxine, grăsimi, să-ți impui un program regulat de exerciții fizice.

Pe 5 iulie 2020, Luna plină din Capricorn te impulsionează și ea să-ți schimbi în bine rutina zilnica, să afli motivații temeinice, stimulatoare, în asumarea sau continuarea unor practici de revitalizare, optimizare a tonusului tău fizic și psihic.

În a doua decadă din iulie, după o perioada de relativă derută, pari să regăsești căile cele mai fertile de conectare cu universul tău lăuntric, cu zona ta subconștientă. Când împrejurări din mediul tău exterior tind să te nedumirească, să-ți puna sub semnul întrebării în ce fel trebuie să acționezi, intuiția crescândă te sprijină să găsești cele mai potrivite modalități de a evolua, a te dezvolta.   
Horoscop  iulie 2020 Leu

Luna noua, apărută în ziua de 20 iulie 2020 în Rac poate să te aducă într-o situație nițel stresantă, din pricina unei persoane apropiate ce pare să te critice fară să țină cont de autenticele tale idealuri. Chiar daca nu ești sprijinit de alții, încrederea în tine și în deciziile tale își va arăta roadele cât de curând.

Cea din urma treime din lună iți oferă oportunitatea de a străluci pe arena socială, a-ți scoate la lumină cele mai favorabile laturi ale personalității. Atitudinea ta cutezătoare, independentă, iți facilitează atingerea țelurilor tale cele mai arzătoare!

Horoscop Leu iulie 2020: Dragoste și cuplu


O atmosferă tensionată din viața sentimentala poate fi îndepărtată daca îi întrevezi sursele reale, și nu te ocupi numai de efectele sale. Este posibil ca o piedică din calea comunicării cu persoana iubită să fie generată de niște neînțelegeri involuntare, așa că, atât tu, cât și aceasta, trebuie să dați dovadă de o sinceritate nemărginită, să vă împărtășiți unul altuia, fară menajamente, ce anume vă frământă.

În caz că ești solo, accederea la inima cuiva care te atrage poate fi întrucâtva dificilă. Dacă iubirea ta este veritabilă, nu ar trebuie să te lași descurajat, ci să perseverezi în demonstrarea sentimentelor tale!

Horoscop Leu iulie 2020: Muncă și bani


În sfera profesională, un șir de proiecte mereu amânate, tărăgănate, își cer cu insistență finalizarea.

Totodată, poți fi mobilizat să-ți folosești timpul de muncă mai calculat, mai organizat, crescându-ți astfel productivitatea.

Horoscop Leu iunie 2020
Horoscop Leu iulie 2020 Horoscop Leu iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.