Horoscop Gemeni noiembrie 2020

  Orientările principale din horoscopul Gemenilor în luna noiembrie 2020 sunt redirecționarea practică a creativității tale, înscrierea pe un drum prielnic optimizării stării tale de sănătate, transformarea în bine a relațiilor de prietenie, învigorarea asocierilor, în special în doi, din toate laturile existenței tale, o viață sentimentala guvernată de valori autentice, și dinamizarea activității tale profesionale. 


Horoscop Gemeni noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Daca ți s-a întâmplat mai des asta în ultimul timp, nu iți mai dai cu stângul în dreptul în situații necesitând măcar un pic de simt diplomatic. Inspirația nu ți mai împiedică de un idealism exclusiv în demersurile tale, și își găsește căi fertile de a se manifesta. 


De asemeni, conștientizezi acut ce aspecte ale stilului de viață iți sunt toxice, și reușești, cu perseverență, să te debarasezi de ele. Poți fi motivat să te consulți mai frecvent cu doctorul de familie, să te dedici un control medical cât mai complet după ce ai neglijat de câțiva ani să mai faci asta.    


Horoscop Gemeni noiembrie 2020

În cea de-a doua parte a lunii, nu mai suporți să fii purtat către eșecuri de niste așa-ziși prieteni. Probabil că ai încercat, din răsputeri, să le fii alaturi, însă nu mai poți să le treci cu vederea neseriozitatea. După atâtea eforturi în zadar, se impune să îi lași în voia lor, și să te aliezi numai cu amici care ți-au dovedit, neîncetat, că iți sunt alaturi la bine, și mai cu seamă la rău. 


Pe de alta parte, nu mai ești dispus să-ți irosești timpul în activități ce bat pasul pe loc, nu dau nici un semn că te pot sprijini în evoluția individuala. Iți înalți nivelui așteptărilor atât de la tine însuți, cât și de la cei care-ți sunt în preajmă. 


Ultimele zece zile ale lui noiembrie sunt marcate de voința de a da întâietate parteneriatelor din toate aspectele existentei tale. Astfel de legături iți furnizează noi modalități de a te dezvolta, iți echilibrează atât mental, cât și emoțional, întreprinderile tale majore. Cooperarea cu alții iți facilitează realizări notabile.


Cu toate astea, nu trebuie să pici în tendința de a-i permite altcuiva să iți dicteze ce ai de făcut, să iți pierzi întru totul controlul asupra vieții tale. 


De altfel, pe 30 noiembrie 2020, Luna plina din Gemeni iți insuflă năzuința fierbinte de a fi independent cu orice preț, a spune un "NU" hotărât oricui atentează să-ți dea o mână de ajutor. Străduiește-te să nu iți duci la o extremă acestea pornire, să conștientizezi, cu obiectivitate, cine iți este un sprijin de nădejde!


Horoscop Gemeni noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea înflorește grație comunicării intense și a unei reciprocități fară precent în ultima vreme...


Daca ești parte a unui cuplu, te înțelegi tot mai bine cu tovarășul tău de viață, vă percepeți unul altuia gândurile și emoțiile chiar din priviri, fară a mai avea nevoie de cuvinte. Partenerul tău este o oglindă ce-ți limpezește gândurile și sentimentele, iți înlesnește redescoperirea propriei personalități, fară a ți-o deforma în vreun fel. Vă recunoașteți și vă respectați valorile individuale fară a încerca să concurați într-un joc păgubos despre cine este dominant și cine este dominat!


În eventualitatea că ești solo, poți să iți formezi o idilă cu o persoana capabilă să-ți fie fidelă pe termen lung, poate pentru toată viața, una care să te încurajeze să te îndrepți spre perfecțiune în orice iți propui, fară însă să fie ispitită să te schimbe, să te ajusteze "patului" său procustian. Oricum, o astfel de conexiunea afectivă este cu atât mai durabila cu cât ești determinat să îi răspunzi cu aceeași "monedă"!


Horoscop Gemeni noiembrie 2020: Muncă și bani


 Te descurci mai bine, ești mai eficient în proiectele și sarcinile din muncă, chiar daca acestea sunt mai solicitante. Pari să porți conversații deschise cu colegii și șefii tăi, ce-ți relevă ce ai de întreprins în continuare în carieră. 


Sub efluviile Lunii noi ivite în data de 15 noiembrie 2020 poți fi, totuși, prins într-o circumstanță tensionata din punct de vedere profesional, mai cu seamă daca iți dezvăluiești gânduri secrete până acum, ești impulsionat de o sinceritate năvalnică, care îi poate deranja, irita pe alții. 


În ultima parte din lună te remarci prin atenția marită acordată detaliilor responsabilităților tale de la serviciu, prin imboldul de a-ți crește randamentul în aceasta privință. 


Nu mai visezi cu ochii deschiși la împliniri excepționale din jobul tău ci, din contra, iți analizezi cu minuțiozitate, spirit practic, abilitatea de a ți le materializa. 


Horoscop Gemeni octombrie 2020

Horoscop Gemeni noiembrie 2020 Horoscop Gemeni noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.