Horoscop Capricorn decembrie 2020

 În horoscopul Capricornului din luna decembrie 2020 se insistă pe o relativă secluziune având scopul de a-ți asuma o perspectivă mai puțin materială asupra lumii și sinelui, reevaluarea atuurilor personale, obținerea unei sporite independențe, reluarea cu brio a demersurilor tale esențiale, o viață amoroasă uneori tainică, și o activitate financiară țintind către optimizarea balanței tale de venituri și cheltuieli.


Horoscop Capricorn decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Nu te simți chiar în apele tale în public și poți fi socotit de unii ca prea rigid, scorțos, formal. Ești înclinat, uneori, să te retragi din tumultul social pentru a medita, a te deschide laturii spirituale a existenței tale. Intuiția îți este stimulată și îți înlesnește descoperirea soluțiilor unor probleme aparent de nerezolvat, îndeosebi în viața personală.


În a doua parte a lunii, pari îmboldit să-ți estimezi la sânge valoarea individuală. Poți fi tentat să te gândești în ce măsură ești răsplătit de alții pentru timpul și energia pe care ți le-ai dedicat lor, dacă aceștia sunt gata să te sprijine la greu, fiind apoi dezamăgit din acest punct de vedere.


De fapt, ciclul astral pe care-l traversezi te îndrumă să-ți privești cu claritate și realism resursele interioare, și să extragi o putere considerabilă dinlăuntrul tău. Analizarea lucidă a eficienței tale te ajută să-ți dezvălui cine și ce te trage înapoi, îți îngrădește evoluția.


După o autoexaminare de acest tip te poți bucura de un mărit respect față de tine însuți, te poți simți mai combativ și mai capabil să te confrunți cu orice împrejurare a traiului. Înarmat cu un plus de optimism sănătos și credință în forțele tale, ai potențialul să izbândesti în tot ce-ți propui, chiar în ciuda unor condiții vitrege, negative.    

                                               

Horoscop Capricorn decembrie 2020


Pari să treci chiar printr-un fel de renaștere a sinelui (aliniată de minune cu intrarea într-un nou an), să-ți pui la contribuție o voință de fier și o perseverență de neclintit pentru atingerea țelurilor tale. 


O serie de alte influențe astrale, de o mai mică amploare, se alătură celor de mai sus...


Astfel, sextilul dintre Venus și Pluton din 10 decembrie 2020 te îndeamnă să te ocupi de lucruri care-ți furnizează satisfacții adânci, să-ți oferi plăceri intense. Deși nu ești dispus să apelezi la compromisuri, cei din jur îți apreciază alegerile, vigoarea acțiunilor.


Disponibil să dăruiești mai mult, ești încântat de ceea ce primești de la alții pe 14 decembrie 2020, când Venus se amplasează în sextil cu Jupiter și Luna nouă se poziționează în Săgetător. Cu cât ești prezent mai des printre oameni, cu atât ți se mărește mai consistent popularitatea. Totodată, poți avea o revelație spirituală în stare să-ți preschimbe teama în temeritate, mânia în seninătate și resentimentele în iubire!


Venus în sextil cu Saturn în data de 15 decembrie 2020 îi convinge pe cei din preajma ta să te ia mai în serios decât de obicei. Responsabilitățile îți sunt mai puțin împovărătoare când le conștientizezi rolul în viața ta. Ocazia de a împărtăși ceva important cu cineva te poate apropia mai mult de acea persoană. Ieși cu o sporită ușurință în evidență într-un cerc restrâns de prieteni decât într-un grup mare de oameni.


Pari să fii supus unei presiuni constante pe 23 decembrie 2020, ca urmare a cuadratului lui Marte cu Pluton. Înzestrat cu o forță personală aparte, nu reziști ispitei de a ți-o pune în practică. În pofida unor dificultăți, persistența în drumul spre țelurile tale îți înlesnește să obții ce-ți dorești.


Ai posibilitatea să primești niște vești interesante, neobișnuite sau ciudate cu prilejul Crăciunului, pe 25 decembrie 2020, ca efect al trigonului dintre Mercur și Uranus. De asemeni, poți să întâlnești oameni noi, incitanți, și să iei parte la o petrecere neconvențională. Fii flexibil și așteaptă-te ca planurile tale să se schimbe: poți avea o surpriză plăcută!


În ziua de 28 decembrie 2020, datorită trigonului Soarelui cu Uranus, ești dornic să-ți arăți autentica identitate în lume și să te descotorosești de conjuncturi restrictive, ce-ți împiedică afișarea individualității. Oricum, te simți încurajat să faci orice pentru a-ți extinde independența și libertatea personală.


Sub efluviile Lunii pline poposite pe 30 decembrie 2020 în Rac, chiar dacă, specific zodiei tale, ești în continuu îmboldit să te cațeri în sus, cât mai sus, ești atenționat să-ți asiguri o minimă stabilitate. În acest sens, este necesar să-ți lași deoparte orgoliul și să te bazezi și pe sprijinul unor oameni care nu vor sta pe gânduri înainte de a ți-l acorda.


Horoscop Capricorn decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un partener de cuplu, nu ești înclinat să-ți manifești dragostea pentru acesta în văzul lumii, optând mai degrabă să-ți petreci cât mai mult timp de calitate acasă împreună cu el, într-o atmosferă de intimitate, romantism.


Dacă ești solo și ai putința să-ți învingi o timiditatea excesivă și predispoziția de a iubi în secret pe cineva, ai oportunitatea să infiripi o poveste de iubire cu o persoană cu care pari să ai o conexiune cumva karmică.


Horoscop Capricorn decembrie 2020: Muncă și bani


Ești motivat să-ți analizezi crâncen bugetul personal, să iei măsuri drastice pentru a ți-l îmbunătăți. Ești stăpânit de simț practic dar, adeseori, este necesar să muncești substanțial pentru a-ți îndeplini obiectivele.


La început, tinzi să ai câștiguri lente, dar stabile. Însă, nu este exclus să profiți de unele "lovituri" financiare de mare anvergură. În același timp, se impune să-ți supraveghezi tendința de a-ți arunca banii pe fereastră, a te deda unor cheltuieli nesocotite!


Horoscop Capricorn noiembrie 2020

Horoscop Capricorn decembrie 2020 Horoscop Capricorn decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.