Horoscop Fecioară decembrie 2020

 În horoscopul Fecioarei din luna decembrie 2020 prevalează reactualizarea trecutului, extragerea unor învățăminte excepționale din acesta, focalizarea către cămin și optimizarea stării de sănătate, o viață amoroasă ancorată în valori consacrate și una profesională necesitând o revizuire de ansamblu.


Horoscop Fecioară decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Îți expui, transmiți cu o mare ușurință cele mai adânci simțăminte și emoții. Ai capacitatea să-ți dezvălui conexiuni semnificative dintre trecut și prezent, să găsești astfel soluționări ale unor probleme acute. De altfel, ești dornic să-ți rememorezi evenimente de altădată, chiar din copilărie, și apelezi în acest sens la părinți și prieteni de demult.


Poți, de asemeni, să fii mobilizat să-ți infrumutesezi casa, să o reîmpodobești, probabil și în scopul ajustării sale cu sărbătorile de iarnă.


Pe 14 decembrie 2020, Luna nouă din Săgetător îți înlesnește aflarea unor modalități inedite de a te simți cât mai bine în tovărășia ta. Pari să-ți înlături din minte tendințe autocritice păguboase, să-ți înlocuiești o atitudine autodefensivă cu una combativă, să-ți insufli o energie pozitivă în stare să aducă norocul de partea ta!          

                                      

Horoscop Fecioară decembrie 2020

În a doua jumătate a lunii, poți avea senzația că se aplică asupra ta o presiune enormă menită să te determine să-ți schimbe stilul de viață. Ești silit sau călăuzit să te întrebi cum îți tratezi organismul, cum îți organizezi traiul de zi cu zi. Ai la îndemână un răstimp propice adoptării unei diete mai sănătoase, unui program regulat de întreținere fizică, mai ales că, uneori, poți deveni conștient de simptomele unor afecțiuni incipiente.


A treia decadă a lui decembrie 2020 stă sub semnul sporitei abilități de a-ți promova interesele, deși pari să fii mai puțin receptiv la ceea ce au de comentat alții despre ele. Este de așteptat, totodată, să-ți alungi inhibiții adânc înrădăcinate care te-au împiedicat până acum să deguști delicii mult râvnite ale existenței. Pe de altă parte, dacă ai copii, responsabilitatea față de educația, evoluția lor, tinde să ți se mărească.


Sub vibrațiile Lunii pline apărute în data de 30 decembrie 2020 în Rac ești străbătut de dorința fierbinte de a-ți petrece mai mult timp împreună cu prietenii. Este ceva normal în preajma Revelionului, dar ai grijă să nu-ți risipești excesiv energia în petreceri, agape tumultoase!


Horoscop Fecioară decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea își asumă un plus de seriozitate, ba chiar conservatorism...


Dacă ești căsătorit sau ai deja un tovarăș de viață, ești înclinat să te retragi cumva din sfera socială pentru a fi mai des alături de acesta, îndeosebi în casa voastră, în "cuibușorul vostru de nebunii".


În caz că ești solitar și reușeșți să te desprinzi de nostalgia legată de o mai veche idilă, poți să inițiezi o poveste de dragoste plină de făgăduințe cu cineva loial, capabil să-ți protejeze intensa sensibilitate emoțională din prezent, o persoană cunoscută prin intermediul unei rude ori cu prilejul unei reuniuni de familie.


Horoscop Fecioară decembrie 2020: Muncă și bani


Împrejurări inconfortabile, aparent vitrege, te îndeamnă să devii resposabil în tot ceea ce ține de munca ta. Lucruri pe care le-ai neglijat sau trecut cu vederea îți cer cu insistență preocuparea.


Strădaniile de a-ți eficientiza activitatea profesională îți pot crea oportunități rare, asociate cu o promovare ori cu obținerea unui job mai avantajos.


Horoscop Fecioară noiembrie 2020

Horoscop Fecioară decembrie 2020 Horoscop Fecioară decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.