Horoscop Fecioară noiembrie 2020

 Conform horoscopului Fecioarei din luna noiembrie 2020 îți redescoperi și exploatezi din plin atuurile individuale, mintea ți se remarcă prin agilitate, îți împletești armonios o activitate socială întețită cu un atașament viguros față de familie, ai o viață amoroasă centrată pe autenticitate și convergență afectivă și intelectuală, și te bucuri de împliniri în întreprinderile financiare.


Horoscop Fecioară noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


O anumită dezamăgire în privința punctelor tale forte se destramă, permițându-ți să ți le pui în valoare pe cele genuine, și nu pe cele sugerate eronat de alții.


Gândirea îți devine tot mai alertă, mai neastâmpărată, sărind cu repeziciune de la un subiect la un altul, așa că nu este indicat deocamdată să te dedai unor proiecte laborioase, necesitând concentrare și răbdare.


Pari să fii foarte ocupat în sfera socială, să interacționezi cu o grămadă de oameni, cărora ai ceva de transmis și care au să-ți transmită câte ceva. De altfel, atitudinea ta prietenoasă, binevoitoare, expresivitatea și diplomația comunicării cu ceilalți îți asigură aprecierea lor, și chiar crearea unor alianțe cu bătaie lungă în viitor.    

                      

Horoscop Fecioară noiembrie 2020

Pe 15 noiembrie 2020, Luna nouă din Scorpion te poate determina să te simți prins în capcana nevoii neîncetate a unor oameni de a ți se confesa, a-ți mărturisi problemele lor, ceea ce te împiedică să ți le rezolvi pe ale tale. Într-un fel sau altul, este necesar să găsești o cale de mijloc, grație căreia să nu rănești simțămintele lor, dar nici să-ți neglijezi propriile interese.


În cea din urmă decadă a lunii, dai întâietate căminului, familiei, ești preocupat de siguranța inclusiv emoțională a celor dragi. Acest lucru te provoacă, uneori, să îți asumi o poziție de lider acasă, una aproape dictatorială, să iei hotărâri în numele lor, fără să-i consulți în prealabil. Ai grijă, așadar, să dai Cezarului ce-i al Cezarului, să iei în considerare nevoile și năzuințele fiecăruia. 


În acest mod, ai prilejul să instaurezi o atmosferă de deplină încredere în viața ta familială și să clădești o fundație solidă a sinelui, în stare să te protejeze față de orice tip de eveniment negativ din lumea exterioară.


Pe de altă parte, obiectivitatea sporită cu care ești înzestrat te sprijină să pui capăt unor neînțelegeri în parteneriate, să discerni care din persoanele din astfel de relații nu-ți pot înșela încrederea.


Luna nouă găzduită în ziua de 30 noiembrie în Gemeni te găsește cu picioarele în două luntri. Pe de o parte, ești motivat să-ți urmezi obiectivele de aici și acum, pe de alta, ești ispitit de cântecele de sirenă ale unor oportunități de peste hotare. În acest context astral, nu-ți mai rămâne decât să-ți analizezi la sânge, cu o maximă luciditate, ambele variante, pentru a distinge care este cea prioritară!


Horoscop Fecioară noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ești angajat deja într-un cuplu, atât tu cât și partenerul tău vă lepădați de orice opreliște în împărtășirea voastră sentimentală și mentală, recurgeți la gesturi romantice spontane, de reconfirmare a dragostei pe care v-o purtați unul celuilalt. Aveți posibilitatea să înnăbușiți din fașă orice dispută dintre voi, punând mai presus de orice conexiunea voastră afectivă.


Dacă ești solo, poți fi antrenat într-o idilă cu o persoană lipsită de inhibiții, foarte extrovertită, cunoscută în cercul tău social, una pe care nu o înalți idealist pe un piedestal, ci căruia ii deslușești realist calitățile, frumusețea.


Horoscop Fecioară noiembrie 2020: Muncă și bani 


Întârzieri, amânări, turnuri neașteptate ce și-au pus amprenta asupra întreprinderilor tale financiare dispar de la sine. Frustrările provocate de astfel de probleme ți-au întărit însă determinarea, perseverența, indiferent dacă beneficiilor acțiunilor tale vor apare pe termen scurt ori lung. 


Asocierile din afaceri îți făgăduiesc rezultate remarcabile, întrucât nu-ți mai sunt măcinate de contradicții, impulsuri individualiste. 


Treci printr-o perioadă de bun augur promovării competențelor tale în plan profesional, ba chiar și obținerii unui job mai bun. Ai parte de avantaje în special într-o muncă online, de la distanță.


Horoscop Fecioară octombrie 2020

Horoscop Fecioară noiembrie 2020 Horoscop Fecioară noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.