Horoscop Fecioară Octombrie 2020

 Reperele majore ale horoscopului Fecioarei din luna octombrie 2020 sunt promovarea eficientă a personalității și intereselor tale, o integrare fericită printre oameni condiționată de necesitatea de a-ți controla și ajusta cu grijă comunicarea, o viață sentimentală împlinitoare, și una profesională optimizată de ingeniozitate.


Horoscop Fecioară Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Atragi cu ușurință atenția celor din jurul tău, mai ales că ești inspirat să alegi cele mai bune căi de a-ți crește popularitatea, a te pune în cea mai favorabilă lumină.


Oamenii îți caută adeseori tovărășia, și datorită bunăvoinței, modului tău direct, cooperant, de a interacționa.


Ambiția și impulsurile creative îți ajung la cote înalte, ce-ți înlesnesc succese în toate domeniile existenței chiar dacă, uneori, nu te poți abține să-ți îngădui răgazuri pentru a te distra, deconecta.


În a doua parte a lunii, timp de câteva zile, poți avea probleme în comunicare, transport și forța de concentrare a minții tale. Poate fi nevoie să te eliberezi de o nervozitate intensă, să te detașezi emoțional de activitățile tale multiple pentru a ți le ierarhiza, a le lasă deoparte pe cele nesemnificative.   


Horoscop Octombrie 2020 Fecioară


De asemeni, trebuie să te asiguri că te exprimi cu claritate, că ceea ce le transmiți altora este purificat de echivocuri, și că receptionezi cu limpezime ceea ce au alții să-ți transmită.


Dacă faci față acestor provocări, către finele lui octombrie beneficiezi de o relaționare avantajoasă cu oamenii din preajma ta, și ești în stare să te achiți cu brio de treburi, obligații, comisione nenumărate.


Alte influențe astrale, de o mai mică amploare, se adaugă celor anterioare...


Astfel, trigonul dintre Venus și Uranus din 11 octombrie 2020 îți infuzează înclinația de a te dedica unor acțiuni incitante, palpitante, îți scoate în cale oameni neobișnuiți, în stare să te rupă de monotonia rutinei cotidiene.


Pe 12 octombrie 2020, Mercur în sextil cu Uranus îți facilitează primirea unor vești bune, așteptate de mai multă vreme. Au zirea și rostirea cuvintelor potrivite la momentul potrivit îți crează o conexiune plăcută cu ceilalți.


Grație Lunii noi ivite în data de 16 octombrie 2020 în Balanță ești motivat să faci pace cu cei din apropierea ta, să pui capăt oricăror certuri. Comunicarea febrilă cu alții are darul de a-ți soluționa probleme chiar din clipa apariției lor. 


Ca efect al opoziției lui Venus cu Neptun din 18 octombrie 2020 este ușor să fii impresionat de alții, find dispus să-i dai orice oricui îți intră pe sub piele. Extrem de flexibil, ești capabil să te pliezi personalității oricărei persoane cu care ai de a face. Câteodată, îți este greu să vezi lucrurile așa cum sunt în realitate.


Trigonul dintre Venus și Pluton de pe 21 octombrie 2020 îți dăruiește timp pentru a te ocupa de ceea ce-ți place. Deliciile pe care le guști astăzi îți împrospătează bucuria de a trăi. Afecțiunea pe care ți-o arată prietenii te îndeamnă să-ți deschizi inima în fața lor, să le mărturisești secrete bine păstrate până acum.


Interesul de a le dovedi altora cât de responsabil ești îți este stimulat pe 24 octombrie 2020, ca urmare a trigonului lui Venus cu Saturn. Știi când să te ferești să-ți exprimi ferm opiniile și ești mult mai grijuliu cu cuvintele tale. 


Luna plină găzduită pe 31 octombrie 2020 în Taur îți atrage atenția că împărtășirea resurselor tale interioare cu cele ale unui partener are atât riscuri, cât și recompense. Nu cade pe panta unui fals simțământ de siguranță pierzând astfel din vedere fapte și detalii importante. Ține-ți în frâu iritabilitatea când ai vreo surpriză neplăcută, pentru a nu te trezi din lac în puț!


Horoscop Fecioară Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Sub vibrațiile Lunii pline ce guvernează pe 2 octombrie peste cerurile Berbecului te poți întreba dacă nu cumva așteptările tale legate de un posibil partener amoros sunt prea înalte, ba chiar irealiste. O mică imperfecțiune sau vulnerabilitate a unei astfel de persoane poate constitui, de fapt, condimentul care-i mărește frumusețea, atractivitatea.


În restul lunii, dacă ai un tovarăș de viață, ești ambiționat să-ți învigorezi relația de cuplu, să îi clădești o bază cât mai solidă, astfel încât să nu fie cutremurată de furtunile unor împrejurări vitrege, negative.


În eventualitatea că ești singur, farmecul venusian pe care-l emani îți furnizează mai mulți sorți de izbândă în inițierea unei idile. 


Horoscop Fecioară Octombrie 2020: Muncă și bani


În muncă, tinzi să-ți focalizezi creativitatea pe demersuri practice, ce promit să-ți aducă beneficii sigure, chiar într-un interval scurt de timp.


Uneori, interferența dintre viața ta socială și cea profesională poate avea consecințe de rău augur asupra amândorura!


Horoscop Fecioară Septembrie 2020

Horoscop Fecioară Octombrie 2020 Horoscop Fecioară Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 30, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.