Horoscop Fecioară septembrie 2020

Horoscopul Fecioarei din luna septembrie 2020 pune accentul pe orientarea către o perspectivă spirituală a existenței, o relație fertilă, benefică cu cei din preajma ta, legături de parteneriat uneori problematice, o creativitate transpusă lesne în realitate, o viață sentimentală oscilând între intimitate sau inhibiții și extrovertire ori afișare pe arena publică, și o activitate financiară al cărei succes este condiționat de îndeplinirea câtorva cerințe.

Horoscop Fecioară septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


La debutul lui septembrie, comunicarea cu cei din jurul tău te sprijină să-ți redefinești valorile, să îți relevi atuurile personale.

Cu toate astea, nu pari să fii interesat de activitatea socială, preferând mai degrabă să te cufunzi în preocupări spirituale, debarasându-te de acțiuni efemere, ce-ți consumă în zadar timpul și energia.

Începând cu a doua decadă a lunii, ești străbătut de un sporit entuziasm în interacțiunea cu tot felul de oameni, din diverse straturi sociale. Îi antrenezi pe alții în distracții, petreceri și agape. Mai nimic nu te împiedică să-ți trăiești viața din plin.

Totodată, îți reverși efluviile creative îmbelșugate în toate domeniile traiului, ești călăuzit să-ti materializezi ideile inovatoare în demersuri care nu vor întârzia să-ți aducă avantaje însemnate.

Ești nemaipomenit de curios față de ceea ce se petrece în mediul tău înconjurător, și ai prilejul să aduni o grămadă de informații prețioase în dezvoltarea întreprinderilor tale principale. Poți avea mai multe discuții productive, cu toate cărțile pe masă, cu frați, surori, amici și colegi.   
Horoscop Fecioară septembrie 2020

Un șir de alte influențe astrale, de o durată mai mică, se adaugă celor anterioare...

Astfel, pe 1 septembrie 2020, Mercur în trigon cu Pluton te ajută să ajungi la miezul lucrurilor care te interesează. Te bucuri de conversații serioase, pe subiecte profunde, cu alții, care-ți furnizează sugestii utile în fructificarea unor acțiuni temerare.

Ziua de 2 septembrie 2020 este marcată de Luna plină din Pești și trigonul dintre Soare și Pluton. Lucrurile nu merg chiar așa cum ți le-ai planificat, mai ales că unele persoane ți se împotrivesc, fără să-ți dai seama de fac asta. Poți fi dezamăgit de neîmplinirea încă a unor vise arzătoare, dar tinzi să te eliberezi de acest simțământ lansându-te într-o aventură trepidantă sugerată poate de niște oameni neobișnuiți care-ți ies în cale.

Trigonul lui Mercur cu Saturn din 3 septembrie 2020 îți recomandă să-ți calculezi cu grijă cuvintele în promovarea unor aspirații ambițioase. O organizarea riguruoasă îți ușurează povara responsabilităților.

Te afirmi cu ușurință pe scena publică în data de 4 septembrie 2020, ca efect al sextilului lui Mercur cu Venus. Grație atitudinii tale prietenești, directe, oamenii te plac și se simt bine în compania ta.

Pe 9 septembrie 2020, trigonul dintre Jupiter și Soare îți stimulează capacitatea de a-ți demonstra talentele, ba chiar a le pune în slujba unor cauze nobile, umanitare.

Soarele în opoziție cu Neptun pe 11 septembrie 2020 îți scade încrederea în tine însuți. În acest context astrologic este de bun augur să fii cu ochii în patru față de persoane dornice să te manipuleze, să profite de tine.

Capabil să-ți dezvălui ce-ți ascund alții, perseverezi în obținerea răspunsurilor la niște întrebări care te frământă, sub impactul trigonului Soarelui cu Pluton din 14 septembrie 2020. Aspecte negative ale trecutului te solicită să te desprinzi rapid de ele.

Luna nouă din Fecioară și cuadratul dintre Soare și Saturn de pe 17 septembrie 2020 te pot demoraliza prin ivirea unor obstacole și întârzieri în ce ți-ai propus. În pofida acestora, universul îți face un cadou rar, deosebit, ce-ți facilitează o revitalizare a personalității și ocazia de a zări luminița de la capătul tunelului în împlinirea idealurilor tale.

Horoscop Fecioară septembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea evoluează de la o atmosferă de taină către o afirmare fățișă, directă.

Dacă ai un tovarăș de viață, conexiunea ta cu acesta se aprofundează într-o cât mai mare intimitate, senzualitate, pentru a se înfățișa apoi în toată splendoarea sa în cercul vostru social.

În caz că ești singur, iubirea ta în secret, plină de frustrări, față de cineva își găsește din mijlocul lui septembrie un mijloc de a ieși la lumină, a fi exprimată cu persuasiune, forță de convingere, persoanei îndrăgite.

De asemeni, o idilă desfășurată în culisele lumii, la adăpost de ochii indiscreți, vigilenți, ai unora, poate ajunge fără probleme, cu mândrie, sub luminile reflectoarelor.

Horoscop Fecioară septembrie 2020: Muncă și bani


Chiar din primele zile din lună dai dovadă de simț practic în chestiunile financiare, te focalizezi spre descoperirea și exploatarea unor surse noi de venituri. Poți câștiga mulți bani prin mijlocirea socializării intense, a alierii cu oameni influenți.

Este necesar, totuși, să-ți revizuiești și îmbunătățești parteneriatele de afaceri și să-ți ții în frâu impulsul de a face cheltuieli exorbitante, nesocotite!

Horoscop Fecioară august 2020
Horoscop Fecioară septembrie 2020 Horoscop Fecioară septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.