Horoscop Fecioară august 2020

Horoscopul Fecioarei din luna august 202 scoate în evidență resursele tale creative, intuitive, predispoziția de a te scufunda în taine, îmbunătățirea legăturilor de prietenie, posibilitatea de a pleca peste hotare, starea alertă a gândurilor tale, o viață amoroasă centrată pe o comuniune intelectuală, și una profesională impulsionată de o voință acerbă.

Horoscop Fecioară august 2020: Previziuni astrologice generale


 Chiar din primele zile ale lunii, intuiția ți se intensifică și te poate ajuta să găsești soluții inedite, greu de aflat pe cale rațională, ale unor probleme presante. În același timp, efluviile creative ți se dezvoltă și ți le poți canaliza inclusiv într-un demers artstic.

Este posibil să te implici într-un fel de societate secretă sau să comunici pe ascuns cu persoane alături de care nu te poți afișa public.

Pe de altă parte, îți menții sub lumina reflectoarelor relații de amiciție ce tind să se învigoreze și să te avantajeze.

După o perioadă de ajustare a credințelor tale, regăsire a fundamentului lor, știi foarte bine ce ai de făcut pentru a progresa, evolua în existență. De asemeni, niște piedici ținând de o călătorie sau un job din străinătate pot fi înlăturate ca prin minune.           
Horoscop august 2020 Fecioară

Sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 19 aaugust 2020 în Leu, ești îndrumat să nu dai glas, cu una cu două, năzuințelor, speranțelor tale, ci să te ocupi în primul rând de punerea la punct a unor strategii eficace de a ți le materializa. Poți descoperi modul cum experiențe de viață trecute te pot sprijini în acest sens.

În ultima decadă din iulie, poți fi însuflețit de vitalitate, incredere în forțele proprii, să treci printr-un tip de renaștere a sinelui. Rotițele minții ți se mișcă cu repeziciune, dar tinzi să sari de la o preocupare la alta, riscând să nu duci nimic la bun sfârșit. Este necesar să te focalizezi pe imaginea de ansamblu a activităților tale, a modalității în care acesta integrează detaliile lor.

Mercur în trigon cu Uranus în data de 25 august 2020 îți dinamizează iarăși gândirea. Tânjești după un plus de noutate, incitare, în traiul cotidian. Poți avea acces la informații, vești intereresante, ieșite din comun, sau să faci cunoștiință cu oameni excepționali, bizari, neconformiști.

Trigonul dintre Mercur și Jupiter din 29 august 2020 te favorizează să întâlneșți persoane potrivite la momentul potrivit, chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Te înțelegi extrem de bine cu cei din preajma ta și ești mereu gata să le întorci favorurile.

Un relativ haos te înconjoară pe 30 august 2020, ca urmare a opoziției lui Mercur cu Neptun. Nu ești sigur pe opțiunile tale, și se impune să asculți cu atenție ce au de spus alții, pentru a face diferența între ceea ce este adevărat și ceea ce crezi că este adevărat!

Horoscop Fecioară august 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea este fortificată de o sporită camaraderie în cupluri mai vechi sau mai noi...

Dacă ai un partener, te concentrezi împreună cu el spre țeluri comune, vă lepădați de un oarecare individualism, și aveți o mai mare disponibilitate de a vă lua în considerare aspirațiile unuia altuia.

În eventualitatea că ești singur, poți înfiripa o idilă cu cineva animat de aceleași convingeri, pasiuni, ca și ale tale. Pasiunea, patima din conexiunea vostră pare să se întețească, lent, treptat, dar pe baze solide.

Horoscop Fecioară august 2020: Muncă și bani


În muncă, ești călăuzit de o ambiție ardentă, fiind dispus să faci eforturi notabile pentru a-ți fi recunoscute competența, autoritatea, abilitățile de lider.

Luna plină ivită pe 3 august 2020 în Vărsător îți înlesnește să te desprinzi de rutina activității profesionale, să-i descoperi perspective mai atrăgătoare. Ideile tale sunt strălucite în această privință, dar trebuie să verifici dacă sunt realmente practice!

Horoscop Fecioară iulie 2020
Horoscop Fecioară august 2020 Horoscop Fecioară august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.