Horoscop Fecioară iulie 2020

Potrivit horoscopului Fecioarei din luna iulie 2020 ești îndrumat să-ți dezvălui comorile interioare, să îți dinamizezi relaționarea cu prietenii, treci printr-un proces de purificare sufletească și spirituală, ai o viață sentimentală ce necesită încredere și reînvigorare.

Horoscop Fecioară iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă de la începutul lunii, poți fi străbătut de de o relativă dezorientare privind sistemul tău de valori, modul în care îți exprimi personalitatea. De fapt, ești călăuzit să redescoperi ce anume te face unic, te diferențiază de ceilalți, și să te bazezi într-o sporită măsură pe tine însuți în orice împrejurare.

 De asemeni, ești îndrumat să-ți scoți la iveală talente ascunse ori ignorate, să-ți exploatezi din plin creativitatea, și să ți-o canalizezi spre activități concrete, fertile.

Luna plină apărută pe 5 iulie 2929 în Capricorn te îmboldește să acționezi potrivit sentimentelor tale, în loc să ți le analizezi la rece, la congelator. O excesivă despărțire a firului în patru poate să-ți îngrădească spontaneitatea. Încă o dată, ești încurajat să fii tu însuți, fără a mai face concesii altora!

După un răstimp de separare a grâului de neghină în relațiile de prietenie, știi cu siguranță în ce oameni te poți încrede. Nu-ți rămâne decât să-ți întărești conexiunile cu amici veritabili, mai ales că, peste puțin timp, vei avea nevoie de sprijinul lor consistent.             
Horoscop iulie 2020 Fecioară

Sub vibrațiile Lunii noi poposite în data de 20 iulie 2020 în cerurile Racului, poate fi necesar să te debarasezi de un văl de mister, secrete, cu care-ți inconjuri proiectele, aspirațiile. Mai cu seamă persoanele care țin la tine trebuie să își lămurească statutul tău, care-ți sunt adevăratele interese!

În ultima decadă a lui iulie, ai posibilitatea să te eliberezi de vechi poveri interioare, care-ți împiedică evoluția din punct de vedere mental, emoțional sau spiritual.  Poți să te simți secătuit de energie când ești în preajma multor oameni, și ai nevoie să te revitalizezi, să te energizezi în singurătate. Pari să te ferești de luminile reflectoarelor și să-ți asumi, deocamdată, un rol secundar pe scena lumii!

Horoscop Fecioară iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea se cere a fi cultivată, nutrită, prin reevaluarea modului cum este primită și dăruită...

Dacă ai un tovarăș de viață, poate fi necesar să-ți înfrângi impresia că acesta îți acordă prea puțină atenție, și să examinezi mai degrabă dacă și cum îi meriți iubirea, dacă îți dovedești destul de des și cu expresivitate, elocvență, cât de mult înseamnă pentru tine.

În eventualitatea în care năzuiești să te implici într-o idilă, se impune să-ți alungi din suflet simțământul că nu ești apreciat, că ești neglijat ori ignorat de persoana a cărei inimă vrei să o cucerești. Se ivește dezideratul să ai mai multă încredere în tine însuți, să înveți mai întâi să te iubești pe tine astfel încât să atragi iubirea altcuiva!

Horoscop Fecioară iulie 2020: Muncă și bani


Demersurile tale din sfera profesională și cea financiară îți sunt favorizate de colaborări, oameni având aceleași obiective ca și tine!

Horoscop Fecioară iunie 2020
Horoscop Fecioară iulie 2020 Horoscop Fecioară iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.