Horoscop Pești decembrie 2020

 Horoscopul Peștilor din luna decembrie 2020 îți indică o integrare responsabilă în sfera socială, dezideratul eliminării de impulsuri păguboase întru optimizarea destinului tău, fortificarea și extinderea relațiilor de prietenie, o viață sentimentală bazată pe stabilitate și una profesională intensă, dar avantajoasă.


Horoscop Pești decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Te remarci în societate prin seriozitate, însă și printr-o aură de farmec care îi atrage că un magnet pe oameni către tine.


În a doua jumătate a lunii capătă întâietate reflecția asupra existenței tale, împlinirile și eșecurile tale din ultimii ani. Traversezi finalul unui ciclu astral, așa că poți cade pradă unei nedumeriri, nemulțumiri. De fapt, eșți călăuzit să dai deoparte vălurile superficialității din traiul tău, să te confrunți cu demoni interiori, temeri subconștiente care te subminează.


În acest mod, ai posibilitatea să-ți treci în revistă universul lăuntric, să dai deoparte de acolo simțăminte și emoții învechite, toxice, care nu mai au de ce exista în prezent, și să-ți pavezi drumul spre o evoluție viitoare.


Pari să fii inspirat să-ți încarci "bateriile" în culisele scenei sociale și să te ferești deocamdată să ajungi sub luminile reflectoarelor. Poți fi înclinat să ajuți consistent persoanele ajunse într-un impas, să te dedici unor acțiuni caritabile, ceea ce se aliniază cu spiritul Crăciunului!      

   

Horoscop Pești decembrie 2020

În a treia decadă din decembrie îi poți face o reintrare spectaculoasă pe arena lumii. Îți reînvigorezi parcursul către țelurile tale, iar demersurile tale îți sunt apreciate și recompensate pe măsură.


Îți întețești comunicarea cu amici, membri ai unor grupuri la care ai aderat, ai ocazia să-ți lărgeșți rețeaua de contacte utile, un lucru care își pune amprenta benefic asupra sărbătorilor de iarnă. 


Alte influențe astrologice, cu un impact mai scurt, se intrețes cu cele anterioare...


Astfel, Venus în trigon cu Neptun pe 6 decembrie 2020 te înzestrează cu o intuiție remarcabilă, ce-ți înlesnește să descoperi ce-ți ascund oamenii și să-i detectezi pe cei lipsiți de onestitate. Câteodată, visarea cu ochii deschiși te acaparează, tulburându-ți focalizarea spre îndatoririle cotidiene.


Un haos aparent tinde să te dezorienteze ca urmare a cuadratului dintre Soare și Neptun din 9 decembrie 2020. În loc să te străduieșți să eviți circumstanțe imprevizibile, complexe, este mai bine să le accepți, să te pliezi lor, făcând cu luciditate diferența dintre realitate și iluzie!


Un alt cudrat, cel al lui Mercur cu Neptun, din 13 decembrie 2020, îți pune la dispoziție o mulțime de opțiuni, pe care îți este dificil să le ierarhizezi. Este o zi în care este indicat să te abții să te dedai unor planuri noi, să faci promisiuni fără acoperire.


Te poți simți mai vulnerabil în interacțiunea cu unii oameni, lăsându-i chiar să profite de tine, pe 30 decembrie 2020, când Venus se poziționează în cuadrat cu Neptun. În acest context astral, ai nevoie să te retragi nițel din lume, într-o oază de liniște, care să-ți îngăduie să te gândești bine la ce ai de întreprins mâine.


Horoscop Pești decembrie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ai un tovarăș de viață, sunteți amândoi mai realiști în trasarea unor planuri pe termen lung, menite să vă asigure un plus de siguranță afectivă și materială.


În eventualitatea că eșți singur, pari să fii atras romantic de cineva mai în vârstă decât tine sau dând dovadă de o maturitate incontestabilă, o persoană stabilă, în stare să-ți mărească respectul față de tine însuți.


Luna plină  găzduită pe 30 decembrie în Rac îți facilitează un nou început în dragoste, cu semne de bun augur pentru 2021. Dacă ești angajat într-un cuplu, conexiunea cu partenerul tău este străbătută de o magie aparte și de o pasiune reîmprospătată. Dacă eșți solitar, nu rata o idilă promițătoare din pricina temerii că ai fi putea rănit sufletește!


Horoscop Pești decembrie 2020: Muncă și bani


În plan profesional, ți se anunță o perioadă încărcată cu numeroase întrevederi, schimburi de idei, responsabilități și scurte călătorii. Te înțelegi de minune cu șefii și colegii, beneficiezi de sprijinul lor în sarcinile tale sau în lucrul în echipă, cu rezultate notabile.


Sub vibrațiile Lunii noi din Săgetător, în ziua de 14 decembrie 2020 este probabilă o transformare în carieră.    Ai curajul să te îndrepți spre un job mult visat? Dacă îți place actualul loc de muncă, poți spera la o promovare ori la o creștere salarială!


Horoscop Pești noiembrie 2020

Horoscop Pești decembrie 2020 Horoscop Pești decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.