Horoscop Pești noiembrie 2020

 Horoscopul Peștilor din luna noiembrie 2020 pune accentul pe înlesnirea materializării unor proiecte pline de făgăduințe, comunicabilitatea ta și forța gândirii tale, oportunitatea de a pleca peste hotare, optimizarea popularității tale, prestigiului tău social, o viață amoroasă stimulată de inedit, una profesională oportună afirmării, și o activitate financiară minuțios calculată.


Horoscop Pești noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Obstacolele peste care tocmai ai trecut îți permit să-ți pui în practică idei strălucitoare, atât de numeroase încât este nevoie mai întâi să ți le sortezi, să ți le ierarhizezi.


Trigonul dintre Soare și Neptun din 10 noiembrie 2020 îți pune pe foc imaginația, facilitându-ți orice activitate presupunând creativitate. Ești înclinat să visezi cu ochii deschiși, ceea ce nu-i rău atâta vreme cât nu-ți neglijezi îndatoririle cotidiene.


În ultimele decade ale lunii, ai sămânță de vorbă, mintea îți este străbătută de o mulțime de gânduri pe care ții mortiș să le împărtășești celor din jur. Pari, totodată, să fii înzestrat cu o capacitate imensă de memorizare, ce-ți mijlocește obținerea unor rezultate excelente în învățătură, studii. Poți fi motivat să te înscrii la un curs într-un domeniu care te pasionează.   

                          

Horoscop Pești noiembrie 2020


Dornic să-ți lărgești orizonturile, poți călători, poate nu chiar în locul aflat pe întâia poziție în topul preferințelor tale, din cauza unor restricții legate de pandemie. Oricum, pari să reușești să-ți dăruiești o schimbare de peisaj.


O ocazia rară, asociată cu această năzuință se poate ivi pe 15 noiembrie 2020, când Luna plină își face sălaș în Scorpion. În același timp, este o zi propice inițierii unei altfel de călătorii, interioare, ce-ți oferă prilejul aflării unor căi neglijate de însănătoșire, învigorare emoțională, sufletească.


Nu te îndepărtezi însă de lume, mai ales că îți destrami negura nesiguranței, și devii conștient de cine ești și vrei cu adevărat. Te focalizezi cu realism pe statutul tău și reputația ta în sfera socială, și poți avea succese în acest sens datorită abilității tale de a-ți dezvălui intuitiv intențiile celor din preajma ta.


Luna nouă prezentă în data de 30 noiembrie 2020 în cerurile Gemenilor te supune unor tendințe aparent contrarii. Pe de o parte, ai vrea să rămâi în casă, pentru a te deconecta, a citi, a asculta muzică, a urmări filme, a te delecta cu revelații izvodite de fantezia ta, pe de altă parte, ai dori să fii în mijlocul oamenilor, transmințându-le optimismul tău molipsitor. Cu nițică organizare, rearanjare a agendei tale, ai potențialul să împaci capra cu varza!


Horoscop Pești noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, ești mobilizat să scoți din inerție traiul împreună cu acesta, să împrospătezi conexiunea voastră amoroasă printr-un plus de spontaneitate, încercând să apelezi la modalități noi de a-ți exprima dragostea pe care i-o porți, să-l călăuzești spre locuri necunoscute, incitante, atât departe de casă, cât și chiar în orașul unde locuiți.


Dacă ești singur, ai posibilitatea să înfiripi o poveste de iubire cu cineva în stare să-ți dea lumea peste cap, să-ți releve fațete surprinzătoare ale existenței, o persoană cunoscută într-o zonă îndepărtată de țară sau de-a lungul unui voiaj.


Horoscop Pești noiembrie 2020: Muncă și bani 


Situația financiară tinde să ți se limpezească. În caz că ai nevoie de un împrumut, norocul te însoțește, însă, pe de altă parte, poți face rost de mai mulți bani investigând, reactualizând resurse, afaceri de altădată, insuficient exploatate.


Nu te dai îndărăt de la eforturi substanțiale pentru a-ți majora veniturile și, cu îndrăzneală, poți profita din acest punct de vedere, folosindu-te de împrejurări favorabile, neremarcate de alții.


În muncă, mai cu seamă în ultima parte din lună, aspiri să îndeplinești ceva remarcabil, important, să ajungi sub lumina reflectoarelor grație competenței tale. Stăpânit de un puternic simț practic, ai capacitatea să ajungi la împliniri notabile, să ieși în evidență în ochii unor persoane în funcții de conducere.


Horoscop Pești octombrie 2020

Horoscop Pești noiembrie 2020 Horoscop Pești noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.