Horoscop Pești Octombrie 2020

 Horoscopul Peștilor din luna octombrie 2020 evidențiază îmbunătățirea, extinderea relațiilor de asociere și prietenie, analizarea și redirecționarea aspirațiilor personale și integrării tale printre oameni, o viață amoroasă focalizată pe seriozitate, armonie, și una profesională bazată pe o strânsă colaborare.


Horoscop Pești Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Sub efluviile Lunii pline poposite pe 2 octombrie 2020 în Berbec poți gândi că empatia ta este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Specific zodiei tale, nu eziți nici o clipă să îi ajuți pe alții, dar este indicat să fii la fel de generos și față de tine însuți. Poate fi necesar, așadar, să îți pui întrebări decisive despre inechitatea unora dintre relațiile tale umane.


Chiar de la debutul lunii, ai prilejul să-ți învigorezi parteneriatele existente din toate domeniile vieții tale, și să-ți creezi altele, stabile și capabile să se dezvolte pe termen lung.


 În același timp, după o perioadă de dificultăți în relaționarea cu unii amici, în decursul căreia te-ai confruntat poate cu trădări ale lor ori cu tentative ale acestora de a te manipula, știi bine care-ți sunt adevărații prieteni, cei pe care te poți baza până în pânzele albe.      

                    

Horoscop Octombrie 2020 Pești


De asemeni, o relativă derută ținând de visele, idealurile tale, pare să ia sfârșit, și, după o reajustare sau reconfigurare a lor, te avânți năvalnic în materializarea lor.


Pe 12 octombrie 2020, sextilul dintre Jupiter și Neptun îți pune înainte o mulțime de posibilități de a evolua. Plin de bunăvoință, nu mai ești nici autocritic, nici critic față de cei din jurul tău. Este o conjunctură propice pentru a ierta și a fi iertat!


În a doua parte a lunii, poți fi motivat să-ți reexaminezi credințele, viziunea despre lume. Poate fi necesar să-ți recâștigi o perspectivă de ansamblu a impactului tău asupra celorlalți. 


Luna nouă ce veghează, pe 16 octombrie 2020, peste cerurile Balanței, te îmboldește să înoți alături de alți "pești", animați de aceleași convingeri ca și tine, în profunzimea oceanului existenței. Încă o dată, se poate, totuși, impune să încetezi să îți impletesti dorințele cu cele ale unor persoane apropiate, având în vedere că acestea tind să aibă priorități contrare față de ale tale. 


Nu accepta compromisuri care te defavorizează în ziua de 18 octombrie 2020, când Venus se poziționează în opoziție cu Neptun. Unii pot încerca să profite de sensibilitatea ta emoțională pentru a te determina să-ți sacrifici propriile interese numai ca să le susții pe ale lor!


Data de 31 octombrie 2020 este dedicată amplasării Lunii pline în Taur, un eveniment astrologic menit să-ți semnaleze să nu-ți pierzi încrederea în tine însuți din cauza unor dezamăgiri minore. Nu ar fi rău să discuți, să te consulți cu un mentor, un om experimentat, despre traiectoria viitoare a destinului tău.


Horoscop Pești Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea ocolește cu grijă mlaștinile, nisipurile mișcătoare ale superficialității și iresponsabilitatii.  


Dacă ai un tovarăș de viață, înclinați, atât tu, cât și acesta, să vă solidificați fundația împărtășirii voastre sentimentale, sprijinindu-vă reciproc în aspirațiile individuale cele mai arzătoare, sau focalizându-vă pe țeluri comune, cu bătaie lungă în viitor.


În eventualitatea că ești singuratic, năzuința de a întemeia o relație amoroasă stabilă îți poate fi îndeplinită de cineva cunoscut prin mijlocirea unui prieten, o persoană gata să-și asume un atașament neclintit față de tine pe termen îndelungat, poate pentru toată viață!


Horoscop Pești Octombrie 2020: Muncă și bani


Ai ocazia să extragi învățăminte de preț din conversații fertile cu colegi și amici despre munca ta, orientarea ori reorientarea ta profesională. 


Orice fel de neînțelegeri de la serviciu se aplaneaza, sunt stinse grație simțului tău diplomatic, și îți fac loc unor beneficii notabile. 


Horoscop Pești Septembrie 2020

Horoscop Pești Octombrie 2020 Horoscop Pești Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.