Horoscop Berbec Octombrie 2020

 În horoscopul Berbecului din luna octombrie 2020 se întrezăresc creșterea consistentă a impactului tău asupra celor din jur, dezideratul de a te elibera de poveri, în special psihologice, ale trecutului, imboldul de a te supune unei transformări majore a sinelui, o viață amoroasă concentrată pe învigorare sau aștepări foarte înalte, și una profesională favorizată de ambiție și cooperări. 


Horoscop Berbec Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Bătăios, așa cum indică zodia ta, ești gata să te lupți crancen pentru libertatea ta în ziua de 2 octombrie 2020, când Luna plină se află în cerul Berbecului. Dacă te întrebi de ce nu ești văzut drept lider, așa cum ți-ai dori, încearcă să îți dezvălui care sunt și dorințele, nevoile altora, fără a te focaliza exclusiv asupra alor tale. Descoperă bucuria de a-i sprijini pe cei apropiați!


Chiar de la începutul lunii, după un răstimp de dezorientare, de-a lungul căruia ai simțit poate că-ți pierzi  controlul asupra existenței tale, găsești cel mai bun mod de a te evidenția în lume, mai ales dacă, într-un fel sau altul, ai reușit să te distanțezi de persoane care îți căutau cu dinandinsul nod în papură, nu făceau nimic altceva decât să te critice, insuflându-ți o energie negativă substanțială. Nu te mai temi de eșecuri și le consideri, mai curând, ca oportunități de a-ți ajusta demersurile esențiale. 


Marte în cuadrat cu Pluton pe 9 octombrie 2020 te înzestrează cu o hotărâre de neclintit, învecinată cu încăpățânarea. Cu cât nu iei mai mult în seamă interesele altora, cu atât mai greu îți poate fi să ți le promovezi pe ale tale. Străduiește-te să nu-i domini pe cei din preajma ta, să îți impui cu forța ideile, opiniile, astfel încât să nu-ți faci, peste noapte, dușmani vajnici!


Și în data de 14 octombrie 2020, ca urmare a opoziției dintre Soare și Marte,  unii oameni par să te scoată din sărite, să pună paie peste focul iritabilității tale crescânde. Încă o dată, fă eforturi să nu te lansezi în dueluri încrâncenate din cauza unor lucruri mărunte! 

                               

Horoscop Octombrie 2020 Berbec


În cea de-a doua jumătate a lunii, dificultăți din trecut par să te bântuie obsesiv. Este necesar să îți purifici mintea și sufletul, să te debarasezi de complexe, prejudecăți ce nu-și mai au rostul în prezent. 


Luna nouă ivită pe 16 octombrie 2020 în Balanță te aduce la limita răbdării în privința unor relații umane, îndeosebi de parteneriat, care par să nu înceteze să te dezamăgească. Dacă se ivește vreun impediment în conexiunea cu o persoană care înseamnă enorm de mult pentru tine, este indicat să inițiezi un dialog sincer, onest, cu aceasta, astfel încât să găsiți împreună o cale de mijloc, de compromis. 


Dorința impetuoasă de a te cufunda în plăceri multă vreme refuzate te poate îndemna să-ți asumi riscuri majore în ziua de 19 octombrie 2020, sub impactul cuadratului lui Marte cu Jupiter. Dacă îți echilibrezi cu logică, rațiune, entuziasmul ieșit din comun, ai capacitatea să îți îmbunătățești viață și sinele prin intermediul unor alegeri înțelepte. 


În ultima decadă a lui octombrie ești motivat să te dedici unei transformări notabile, mai ales în sectoare ale existenței asociate cu împliniri emoționale. Îți este recomandat să reflectezi cu grijă, obiectivitate, înainte să dai curs unei astfel de metamorfoze, pentru a nu cade din lac în puț!


Masca conformismului tinde să ți se dezlipească de pe față pe 31 octombrie 2020, sub influența amplasării Lunii pline în Taur. Nu te mai ferești să te arăți așa cum ești cu adevărat, și te lași în voia spontaneității, exprimării directe, nestânjenite de nimic. Adrenalina aleargă nestăpânită prin venele tale și trebuie să-i dai o cale de desfășurare, inclusiv prin exerciții fizice. 


Horoscop Berbec Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să-și clădească o cetate inexpugnabilă, în stare să o protejeze de orice atac din afară, dar și dinlăuntru...


Nativii angajați deja într-o legătură de cuplu sunt mobilizați să se dedice întru totul persoanei iubite pentru a se asigura că aceasta le va fi alături toată viață, indiferent de ce le rezervă viitorul. Poate fi, nevoie, totuși, să își țină în frâu, câteodată, efluvii violente, nejustificate, de gelozie, posesivitate.


Cei solo sunt dispuși să sufle și în iaurt, mai ales dacă s-au fript mai demult cu ciorba unei decepții în amor. Nu se lasă prinși, cu una, cu două, în mrejele iubirii, și pot chiar să investigheze cu o maximă luciditate calitățile și defectele unui potențial partener înainte de a-i aproba și ștampila intrarea în inima lor. 


Horoscop Berbec Octombrie 2020: Muncă și bani


La serviciu pari să fii mai apreciat decât de obicei, mai ales că dai dovadă de tact și bunăvoință în relaționarea cu colegii. 


O socializare prea mare cu aceștia nu  îți poate micșora totuși randamentul în muncă, având în vedere că ambiția intensă care te caracterizează tinde să fie canalizată spre făgașuri realiste, clare. Dacă străduințele par să nu-ți fie recompensate, ești disponibil să te îndrepți spre un alt job sau o altă orientare profesională. 


Unele asocieri financiare, din afaceri, pot să îți însele așteptările, ceea ce te obligă să pui piciorul în prag, să ți le optimizezi sau să ți le elimini pe dată, fără vreo ezitare. 


Horoscop Berbec Septembrie 2020

Horoscop Berbec Octombrie 2020 Horoscop Berbec Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.