Horoscop Berbec septembrie 2020

Conform horoscopului Berbecului din luna septembrie 2020, ești cutreierat de efluvii creative îmbelșugate, îți îmbunătățești legăturile de parteneriat, poți trece printr-o metamorfoză a sinelui, ai o viață sentimentală efervescentă, plină de făgăduințe, și una profesională ce-ți necesită o transformare importantă.

Horoscop Berbec septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 2 septembrie 2020 ești ispitit de o lume a fanteziei, a unor vise utopice însă, când cobori cu picioarele pe pământ și intri în acțiune, abilitățile tale îi iau prin surprindere pe toți, mai cu seama pe tine însuți! Într-o astfel de zi este indicat să-ți reamintești că orice îți este posibil dacă te focalizezi și perseverezi.

Cuadratul dintre Venus și Marte din 4 septembrie 2020 te determina să reacționezi cu intensitate, mai ales că știi foarte bine ce-ți dorești și ce nu. Aspirațiile tale par să intre în conflict cu cele ale altora, fiindu-ți dificil să-ți menții aceeași stare de spirit în decursul zilei. Întrucât nu-t este ușor să rămâi neutru, te poți bucura de implicarea în ceea ce-ți place cu adevărat.

De altfel, încă din primele zile ale lunii, creativitatea ți se întețește și o poți direcționa către un hobby sau o preocupare artistică.

Receptivitatea sporită, disponibilitatea de a-i înțelege în profunzime pe oameni, te sprijină în întărirea unor parteneriate din toate domeniilor existenței, și crearea altora, cu persoane influente. Năzuința de a fi luat în seamă și apreciat pare să ți se îndeplinească.                   
Horoscop septembrie 2020 Berbec

În cea de-a doua decadă a lui septembrie ești motivat să-ți revizuieșți și transformi modul în care te vezi pe tine însuți. Caută-ți timp pentru a privi în interiorul tău înainte de a face o schimbare în exterior. Nu-ți lăsa impulsivitatea crescândă să te copleșească astfel încât să nu te dedai unor certuri neproductive.

Poți profita de circumstanțe favorabile creșterii popularității tale, prestigiului tău.

Pe 24 septembrie 2020, Mercur în opoziție cu Marte îți infuzează o atitudine combativă în interacțiunea cu ceilalți. Ești înclinat să consideri că orice opine diferită de a ta a altcuiva eate un atact personal, la adresa ta, și îți aperi cu strășnicie pozițiile. Străduiește-te să iei în considerare sfaturile bine intenționate ale celor din jurul tău!

Oamenii te respectă și sunt gata să te instaleze într-o poziție de lider ca urmare atrigonului lui Venus cu Marte de pe 29 septembrie 2020. Plin de tact, simț diplomatic, știi să-i aduci pe alții de partea ta și să scoți la lumină ceea ce este mai bun în ei.

Horoscop Berbec septembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai deja un tovarăș de cuplu, posezi harul de a-l încânta prin spontaneitatea ta sprințară, a da conexiunii tale afective o mai fierbinte vivacitate și un plus de romantism.

În eventualitatea că ești solitar, ai la dispoziție o grămadă de oportunități în amor. Pari să fii asaltat de mai mulți candidați la inima ta și să îl alegi pe cel mai special, în stare să-ți alunge plictiseala sau morocănia, clipă de clipă.

Horoscop Berbec septembrie 2020: Muncă și bani


În a doua parte din lună, activitatea profesională îți iese dintr-o oarecare amorțeală, inerție, și îți așează înainte proiecte ori sarcini pasionante, ce-ți pun în valoare competența și creativitatea.

În ultimele zile ale lui septembrie, un șir de conjuncturi negative te pot sili sau călăuzi, totuși, să îți redefinești țelurile și evoluția din carieră. Poate fi nevoie să cladesti o fundație mai solidă a vieții tale profesionale, astfel încât să ți-o extinzi dincolo de împlinirile de până acum.

Horoscop Berbec august 2020
Horoscop Berbec septembrie 2020 Horoscop Berbec septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.