Horoscop Berbec august 2020

Orientările prioritare din horoscopul Berbecului în luna august 2020 sunt eficientizarea ideilor și intereselor tale, importanța deosebită acordată relațiilor familiale, ameliorarea stării tale de sănătate, o viață amoroasă guvernată de seriozitate și armonie, una profesională auspicioasă, și posibilitatea îmbunătățirii și regândirii situației tale financiare.

Horoscop Berbec august 2020: Previziuni astrologice generale


 Chiar de la debutul lunii, ai abilitatea să-ți exprimi sugestiv, cu forță de convingere, gândurile, opiniile, dar ești mai puțin dispus să iei în considerare și pe cele ale altora. Pe de altă parte, te poți angaja în activități artistice sau având darul de a-ți stimula intelectul!

Dai o atenție specială familiei, vieții de acasă. Dacă se iscă vreo neînțelegere între cei dragi, ești gata să-i pui capăt degrabă pentru a reinstaura o atmosfera pașnică, stabilă. Este posibil să te mobilizezi să dai o nouă față locuinței tale, să ți-o înfrumuțesezi!

În cea din urmă decadă a lui iulie te simți motivat să-ți fortifici sănătatea, să iei contact cu un medic în această privință. Ți se recomandă să nu faci schimbări bruște, radicale, adoptând, în schimb, o strategie a pașilor mărunți, dar fermi!

Alte aspecte astrale, de o anvergură mai mică, se adaugă celor anterioare...

Astfel, Luna plină apărută în Vărsător pe 3 august 2020 tinde să-ți destabilizeze relațiile cu prietenii. Plin de impulsivitate, poți să-ți reverși mânia asupra lor, acuzându-i despre lucruri pentru care nu au nici o vină. Încearcă să-ți ții în frâu negativismul și cumpănește-ți de trei ori vorbele înainte de a le da glas.

 Ca efect al cuadratului dintre Marte și Jupiter din 4 august 2020, ești străbătut de o cutezanță fierbinte, vrei să dai tot ce ai mai bun în tine în orice întreprinzi. Este o vreme de bun augur pentru a-ți înălța pe o nouă treaptă existența și sinele prin decizii înțelepte.   
Horoscop Berbec august 2020

Marte în cuadrat cu Pluton pe 13 august 2020 îți furnizează simțământul unei puteri extraordinare în individualiatea ta și năzuința de a ți-o afirma. Urmărirea persistentă a obiectivelor tale te sprijină să obții ceea ce îți doreșți!

Înzestrarea de lider îți iese la lumină în data de 16 august 2020, când Soarele se amplasează în trigon cu Marte. Ai instincte bune și, de îndată ce te convingi să intri în acțiune, succesele nu vor întârzia să apară. Ceea ce inițiezi astăzi este de așteptat să-ți fie favorabil pe termen lung.

Trigonul dintre Mercur și Marte din 17 august 2020 îți insuflă curaj în comunicare. Ești gata să te avânți într-o bătălie mentală, intelectuală, și ești inspirat să îți pui la punct o tactică, un plan de atac într-un demers ambițios.

Sub vibrațiile Lunii pline din Leu de pe 19 august 2020 ai șansa să îți tragi răsuflarea după o perioadă de tumult, tensiune. Cu toate astea, planurile tale pot trebui să fie transformate de la rădăcini dacă îndatoririle cotidiene continuă să te solicite cu insistență. Fii cât mai generos în relaționarea cu alții, indiferent cât de inconvenabil ți se pare că este asta, și nu vei avea nimic de regretat.

În ziua de 25 august 2020, Marte în cuadrat cu Uranus îți așterne bariere frustrante în activități ce păreau să-ți meargă ca pe roate. Poate că ai neglijat detalii semnificative ale acestora, în graba de a le vedea cât mai curând finalizate!


Horoscop Berbec august 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile consacrate domnește un climat de bună înțelegere, comunicare totală, sensibilă între parteneri. De altfel, loialitatea, respectul reciproc reprezintă repere de primă mărime în astfel de conexiuni afective.

Nativii singuri aspiră să se implice într-o poveste de iubire serioasă, având potențialul de a se dezvolta, a fi de mare durata, poate chiar pentru toată viața. Pot întâlni o persoană promițătoare din acest punct de vedere în cadrul unei reuniuni ori sărbătoriri familiale.

Horoscop Berbec august 2020: Dragoste și cuplu


Poți descoperi o modalitate de a munci de acasă sau a-ți spori veniturile în / prin locuința ta.

În ultima parte din lună, pari să ai o mulțime de treabă la serviciu, dar asta nu este o problemă pentru tine, întrucât îți abordezi sarcinile cu ușurință, cu o sporită productivitate și eficiență.

După un răstimp de derută, incertitudini în activitatea financiară, reușeșți să-ți echilibrezi bugetul personal, și să nu mai iei în considerare banii ca un scop în sine, ci ca un mijloc de a-ți optimiza veritabil existența!

Horoscop Berbec iulie 2020
Horoscop Berbec august 2020 Horoscop Berbec august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.