Horoscop Taur decembrie 2020

 Conform horoscopului Taurului din luna decembrie 2020, profiți de întrepătrunderea dintre impulsurile conștiente și cele subconștiente, îți evaluezi cu limpezime stadiul actual al statutului tău social și profesional, ceea ce-ți dăruiește sporiti sorți de izbândă în înălțarea sa, te integrezi unei viziuni mai cuprinzătoare a existenței tale, ai o viață sentimentală ardentă și una profesională necesitând o metamorfoză de mari proporții. 


Horoscop Taur decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Ai posibilitatea să intri în contact cu aspecte ascunse până acum ale sinelui, să-ți activezi zone umbrite ale minții, în care subconștientul sădește semințele unor gânduri care vor da în floare în conștient. Poți, de asemeni, să fii înclinat să meditezi mai des la mortalitatea ta, la ceea ce vei lăsa pe lume după ce nu vei mai exista!


Fenomenele misterioase ale universului te incită și pari să ai satisfacții adânci prin explorarea, investigarea a ceea ce se află dincolo de suprafața, aparențele lucrurilor.


Pe 14 decembrie 2020, când Luna nouă își face sălaș în cerurile Săgetătorului, ți se dă șansa de a-ți înfrunta temerile. Dacă ai evitat vreo situație neplăcută, îmbărbătează-te să o ataci deschis. Prin fermitatea de care dai dovadă, sursa ta de disconfort va dispare, recăpătându-ți astfel seninătatea. Poate fi vorba despre o situație ținând de recuperarea după o boală, o gafă de altădată sau o greșeală neintenționată în viața amoroasă.    

                                        

Horoscop Taur decembrie 2020

În a doua jumătate a lunii, pari să devii tot mai conștient, realist, despre ceea ce ai realizat și nu ai realizat până în prezent, îndeosebi în plan profesional. Traversezi un ciclu astral încărcat de frustrări la debutul său, în special dacă ai întreținut o imagine falsă despre tine însuți. Nu te focalizezi atât încotro te îndrepți, cât pe actuala ta poziție din lume care, estimată cu obiectivitate, îți înlesnește progresul viitor.


În acest fel, te poți bucură de satisfacții consistente pe scenă publică, crescându-ți popularitatea într-un mod autentic, aliniat cu adevărata ta personalitate.


Ultima decadă a lui decembrie stă sub semnul interesului tău crescând față de filosofia, credința ta de viață,  poate chiar religie. Nu este exclus să ai o viziune profetică, o întrezărire a viitorului tău!


Pari să comunici mai frecvent cu persoane de peste mări și țări, să primești de la ele vești îmbucurătoare despre o posibilă vizită în locurile lor de reședința. Chiar dacă te despart sute, mii de kilometri de acestea, conectarea lor online tinde să-ți amplifice fericirea asociată cu sărbătorile de iarnă.


   Trigonul dintre Nercur și Uranus din 25 decembrie, prima zi de Crăciun, îți dăruiește oportunitatea de a te delecta în profunzime acestei sărbători în cadrul restrâns al familiei tale. Poți face sau avea parte de surprize extrem de plăcute!


Capacitatea de a-ți accelera drumul spre materializarea idealurilor tale iese în evidență în data de 28 decembrie 2020, grație trigonului lui Uranus cu Soarele. Creativitatea îmbelșugată te sprijină să te exprimi original, să izvodesti soluții neimaginabile pentru alții ale unor probleme acute. Forța ta de convingere ieșită din comun ii determină pe oameni să se alinieze proiectelor și întreprinderilor tale.


Luna plină ivită pe 30 decembrie 2020 în Rac îți infuzează pornirea de a ieși din starea de confort și a-ți părăsi tabieturile, pentru a-ți pune sufletul pe masă în interacțiunea cu cei din jur. Dai glas cu sinceritate gândurilor tale, iar părerile altora te ajută să le ajustezi scopurilor tale. În această zi primează dialogurile oneste și fertile, constructive!


Horoscop Taur decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ești parte a unui cuplu, împărtășirea afectivă cu persoana iubită se înfierbântă, te poate purta spre o senzualitate reciprocă intensă. Acest lucru poate reprezenta, de fapt, o formă de aprofundare a conexiunii voastre, reînnoirii acesteia!


Dacă ești deocamdată singuratic, tinzi să fii atras în mrejele cuiva fascinant, care te intrigă prin aura sa de mister. O astfel de persoană pare să-ți captiveze atenția, să aibă potențialul de a-ți atinge cu delicatețe sufletul, înlesnindu-ți vindecarea unor răni emoționale mai vechi, transformarea ta în cea mai bună variantă a sinelui.


Horoscop Taur decembrie 2020: Muncă și bani


Ești atenționat de semnale interioare sau exterioare că este vremea  să-ți reclădești o fundație solidă a carierei. Poți simți că ești examinat cu amănunțime de cei din planul tău profesional, ceea ce te îndeamnă să dai tot ce ai mai bun în tine, să-ți perfecționezi abilitățile.


Sârguința în optimizarea muncii tale îți poate netezi calea către o promovare mult dorită sau găsirea, dacă este cazul, a unui alt job, mai avantajos. 


Horoscop Taur noiembrie 2020

Horoscop Taur decembrie 2020 Horoscop Taur decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.