Horoscop Vărsător ianuarie 2021

 Horoscopul Vărsătorului din luna ianuarie 2021 insistă pe dedicarea către relațiile familiale, o revoluție de catifea pe arena publică, o viață amoroasă învăluită de secrete sau o sporită discreție, și una profesională centrată pe consolidarea unor împliniri anterioare, reînsuflețirea ambițiilor tale.


Horoscop Vărsător ianuarie 2021: Previziuni generale


Casa, căminul devine o prioritate pentru tine, ești pregătit oricând să-ți aperi familia față de orice atac din lumea exterioară, dar trebuie să-ți ții în frâu impulsivitatea astfel încât să nu te cerți din motive neînsemnate cu rude, persoane apropiate.


Nu-ți neglijezi, însă, relaționarea socială, nu mai ești dispus să ascunzi după degete ci, din contra, să-ți exprimi apăsat, direct, cu vigoare, ideile și crezurile. Cu toate astea nu ești agresiv în interacțiunea cu cei din jurul tău, iar aceștia îți apreciază onestitatea și sunt mai mereu dornici să-ți ceară un sfat, o îndrumare.


De asemeni, ești interesat și iei măsuri de a-ți crește major influența în lume, nu mai aștepți încuvințarea nimănui pentru a lua ceea ce meriți, ți se cuvine.  

                              

Horoscop Vărsător ianuarie 2021

La finalul acestei luni și în primele două decade ale lui februarie pari să fii forțat de împrejurări să îți pui, totuși, sub semnul întrebării eficacitatea impactului asupra altora și să ți-o optimizezi printr-o transformare radicală, având potențialul să-i surprindă în mod plăcut pe oameni.


Un șir de alte aspecte astrale, de o mai mică anvergură, se adaugă celor de mai sus...


Astfel, sextilul lui Neptun cu Soarele din 8 ianuarie 2021 îți oferă șansa să te desprinzi de îndatoriri presante ale traiului cotidian și să te concentrezi asupra țelurilor tale individuale. Disponibilitatea de a te deschide unei game cât mai largi de opțiuni, posibilități, îți poate pune pe tavă oportunități neobișnuite.


Mercur în cuadrat cu Marte pe 9 ianuarie 2021 conferă forță cuvintelor tale, te motivează să-ți transpui visele ambițioase în realitate. Chiar dacă ești tentat să intri cât mai rapid în acțiune, nu trece cu vederea detalii semnificative ale întreprinderilor tale.


Analizarea a ceea ce este esențial în viața ta și debarasarea de lucruri triviale ale acesteia reprezintă o întâietate în data de 10 ianuarie 2021, când Mercur se poziționează în conjuncție cu Saturn. Deși poți avea restricții în dezvoltarea proiectelor tale, beneficiezi de focalizarea spre aspectele importante ale acestora.


O altă conjuncție, dintre Mercur și Jupiter, te îndeamnă pe 11 ianuarie 2021 să-ți iei un răgaz de liniște pentru a-ți recăpăta imaginea de ansamblu a acțiunilor tale. Prin împletirea cunoașterii tale cu o viziune cât mai cuprinzătoare asupra existenței tale poți să-ți creezi împliniri consistente pe termen scurt și lung. 


Stimulat din punct de vedere mental, ești predispus să-i șochezi pe alții prin gândurile tale inovatoare, excentrice, în urma cuadratului lui Mercur cu Uranus din 12 ianuarie 2021. Stresul îți dă târcoale din pricina neastâmpărului tău de a te implica în tot felul de activități, fără a mai ști când să te oprești și să-ți iei o pauză!


Ziua de 13 ianuarie 2021 stă sub semnul cudratului lui Marte cu Saturn și a Lunii noi poposite în cerul Capricornului. Cu toate că ai prefera să te răsfeți în confortul de acasă, nu ai cum să nu răspunzi unor solicitări urgențe din sfera socială și profesională. Ai nevoie să-ți închegi noi alianțe, mai ales pentru a depăși obstacole neprevăzute, a face față provocărilor unor sarcini mereu amânate care nu-și mai pot aștepta finalizarea.


Jupiter în cuadrat cu Uranus pe 18 ianuarie 2021 îți pune la dispoziție o mulțime de experiențe noi, inedite, de viață. Întâmplări ieșite din comun te îmboldesc să te înscrii pe parcursuri nemaiîncercate ale lumii, fără a mai ține cont, câteodată, de riscurile aferente lor.


Un optimism năvalnic, exagerat, pune stăpânire asupra ta în data de 23 ianuarie 2021, când Marte ajunge în cuadrat cu Jupiter. Toate sunt bune și frumoase atâta timp cât îți organizezi minuțios acțiunile și nu îți vezi într-o lumină prea roză abilitățile. Nu promite lucruri pe care nu ești în stare să le îndeplineșți!


Conjuncția dintre Soare și Saturn din 24 ianuarie 2021 te determină să te apleci riguruozitate asupra amănuntelor importante ale demersurilor tale, să nu te grăbești în atingerea țelurilor tale, astfel încât să elimini din fașă orice eșec, impediment impredictibil. Extragerea unor învățăminte din lecții de viață trecute îți facilitează progresul viitor.


Pe 26 ianuarie, Soarele în cuadrat cu Uranus îți înlesnește rezultate impresionante atunci când te îndrepți spre cărări nebătătorite ale traiului. Înclinat să te încăpățânezi să-ți menții credințele în pofida oricăror circumstanțe care ți le contrazic, poți fi dezamăgit de limitări pe care nu ai cum să le dai deoparte.


Ca urmare a conjuncției Soarelui cu Jupiter din 29 ianuarie 2021, cu cât te aștepți la tot ce este mai bun, cu atât ți se petrec lucruri mai favorabile. Entuziasmul tău pare să te conducă spre rezultate pozitive. Este o vreme prielnică pentru a te orienta spre o nouă direcție, capabilă să-ți extindă orizonturile și să-ți paveze drumul către autoperfecționare.


Horoscop Vărsător ianuarie 2021: Dragoste și cuplu


Venus se retrage în culisele vieții amoroase, transformând dragostea într-un fel de joc de-a baba oarba sau într-un bal mascat...


Dacă ești încă singur și te dezbari de o timiditate nesusținută de nimic, pari să fii prins în mrejele unei idile cumva tainice, ferită cu grijă de ochii curioși ai persoanelor din cercul tău social.


În caz că ai deja un tovarăș de cuplu, ești mai puțin amator să te afișezi alături de acesta în public, optând mai degrabă să vă împărtășiți afecțiunea într-o cât mai mare intimitate.


Sub vibrațiile Lunii pline găzduite pe 28 ianuarie 2021 în Leu nu-ți este deloc ușor să faci diferența dintre iluzii și sentimentele tale. Examinarea nevoilor tale în contrast cu dorințele partenerului tău de cuplu te ajută să-ți dezvălui ce-ți dorești cu adevărat de la o relație romantică serioasă!


Horoscop Vărsător ianuarie 2021: Muncă și bani


Încrezător în atuurile tale profesionale, în competențele tale, nu-i permiți nimănui să ți le conteste, fiind oricând gata să ți le demonstrezi. 


Un cutremur din carieră te poate nedumeri inițial, dar te călăuzește, de fapt, cum să revii, fără mare zarvă, cu picioarele pe pământ. Ți se poate indica că e necesar să-ți regăsești determinarea și voința!


Horoscop Vărsător decembrie 2020

Horoscop Vărsător ianuarie 2021 Horoscop Vărsător ianuarie 2021 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.