13 ianuarie: Ziua "Transformă-ți visele în realitate"

 Celebrată an de an, Ziua Transformă-ți visele în realitate îi încurajează pe oameni să fie practici în drumurile spre împlinirile pe care și le doresc în viață!


Indiferent cât de mici sau mari sunt visele, aspirațiile noastre, ele ne inspiră să ne transformăm în bine existența, să ne punem în valoare potențialul individual, să ne confruntăm cu provocări din plan individual, social și profesional.           

                        

13 ianuarie: Ziua "Transformă-ți visele în realitate"

Dougas H. Everett spunea, " Există oameni care trăiesc într-o lume a visurilor și sunt alții, care se confruntă cu lumea reală; și mai sunt și cei care preschimbă una din aceste lumi în cealaltă."


Se pare că cu că ne îndoim mai mult de idealurile nostre, cu atât mai greu ne vine să le punem în aplicare. Oricum, cu cât țintim mai sus, cu atât avem putința de a ajunge pe piscuri mai înalte ale traiului!


Mark Twain ne sfătuia, " Ține-te departe de persoanele care încearcă să-ți minimizeze ambițiile. Oamenii obișnuiți fac întotdeauna asta, dar cei cu adevărat măreți te fac să te simți în mod veritabil că și tu poți deveni măreț."


12 ianuarie: Ziua Marțipanului

13 ianuarie: Ziua "Transformă-ți visele în realitate" 13 ianuarie: Ziua "Transformă-ți visele în realitate" Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 13, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.