14 aprilie: Ziua Internațională a Clipelor de Râs

 Data de 14 aprilie este dedicată anual Zilei Internaționale a Clipelor de Râs, o zi ce reamintește oamenilor să râdă cât mai zgomotos în fiecare zi. 


Inițiatorul acestui eveniment, umoristul Izzy Gessel, spunea, "După respirație, râsul este următorul cel mai sănătos lucru pe care-l poți face. El eliberează stresul, infuzează optimism, crește increderea în sine, slăbește rezistența la schimbare și îmbunătățește toate relațiile tale umane."  

                  

14 aprilie: Ziua Internațională a Clipelor de Râs

Dacă râsul răsunător nu-ți este pe plac, îl poți încerca pe cel homeric, de jubilare, pe cel pe înfundate, pe cel de a te hlizi, chicotitul, zâmbetul cu înțeles, râsul forăit, cel gâgâit, sâsâit sau fandosit!


Pe lângă beneficiile menționate de Izzy Gessel, conform studiilor medicale, râsul poate îmbunătăți circulația sângelui, scade nivelul de zahăr din sânge, și facilitează un somn mai bun când are loc înainte de culcare!


Cu prilejul Zilei Internaționale a Clipelor de Râs din 14 aprilie, poți să-ți permiți să hohotesti fără vreun motiv anume, poți citi ceva în stare să te facă cel puțin să zâmbești, să faci schimburi de glume, bancuri cu colegii, prietenii și membrii familiei, sau să vizionezi, împreună cu ei, o comedie teatrală sau cinematografică cu un umor spumos!


13 aprilie: Ziua Conștientizării Tulburării Neurologice Funcționale

14 aprilie: Ziua Internațională a Clipelor de Râs 14 aprilie: Ziua Internațională a Clipelor de Râs Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.