21 aprilie: Ziua Mondială a Creativității și Inovației

 Ziua Mondială a Creativității și Inovației din 21 aprilie ne îmboldește, an de an, să încercăm să rezolvăm vechi probleme prin căi noi, indedite, cu potențialul de a găsi metode mai bune, mai eficiente de a ne îndeplini obiectivele. Este ziua în care ar trebui să ne redescoperim creativitatea, indiferent cât de adânc ne-ar fi îngropată în minte!


În 1542 s-a născut cineva care a portretizat întru totul Omul Renașterii, excelând atât în artă, cât și în știință. A fost preocupat de invenții, matematică, muzică, geologie, astronomie, cartografie, pentru a numi numai câteva domenii. Spre orice își îndrepta mintea reușea să facă progrese remarcabile! Desigur, este vorba despre Leonardo da Vinci!               

              

De fapt, aceste om este considerat un exemplu perfect al geniului uman universal, a fost nemaipomenit de avansat și ingenios pentru vremea sa. Ar trebui, așadar, să ne străduim să ne inspirăm de la el și, asemeni lui, să gândim cât mai inovativ!


Creativitatea și inovarea sunt benefice în orice latură a existenței, ocupației și carierei.


Cu ajutorul eforturilor ONU, Ziua Mondială a Creativității și Inovației de pe 21 aprilie stimulează fiecare om să-și imagineze cum ar fi să trăiască într-o lume mai bună, cu soluții diferite și o cooperare sporită.


Cu prilejul acestui eveniment din 21 aprilie putem să ne focalizăm către crearea de noi idei de rezolvare a problemelor, descoperirea unei viziuni înnoitoare, diferite, asupra lumii, întâlnirii cu oameni cât mai originali, mai ieșiți din comun, împărtășirea ideilor noastre inovative unor persoane cât mai deschise la minte!


20 aprilie: Ziua Limbii Chineze

21 aprilie: Ziua Mondială a Creativității și Inovației 21 aprilie: Ziua Mondială a Creativității și Inovației Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.