Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IUNIE 2021

  Evenimentele astrologice majore în HOROSCOPUL din luna IUNIE 2021 sunt tranzitul lui Venus în Rac și apoi în Leu, cel al lui Marte în Leu, al Soarelui în Rac, aspectul retrograd al lui Jupiter și al lui Neptun în Pești, și cel direct al lui Mercur în Gemeni, Luna nouă din Gemeni și Luna plină din Capricorn. Acest context astral permite intrezarirea următoarelor tendințe în horoscopul fiecăreia dintre cele 12 zodii...


Horoscop pentru toate zodiile în luna IUNIE 2021


Gemenii încearcă încă de la începutul lunii să-și instaureze o cât mai mare siguranță în viața amoroasă, își dinamizează interacțiunea din plan social, iar în a treia decadă a lui iunie, pot fi determinați să se orienteze spre un nou domeniu profesional, ferindu-se totuși să fie idealiști în această privință, și își învigorează comunicarea din relația de cuplu.


Cei născuți în zodia Racului  se bucură de o apreciere deosebită din partea celor din jurul lor, sunt asaltați de o mulțime de pretendenți la un loc special în inima lor, își fortifică relațiile de amiciție și, către finalul lunii, își clarifică impulsuri subconștiente vagi, se confruntă cu unele probleme ținând de demersuri ale lor în străinătate, și reușesc să își apreieze cu realism o actuală sau o viitoare idilă.  

  

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IUNIE 2021

Leul își învăluie inițial dragostea într-o negură de pesimism, frustrări, pentru a profita, mai târziu, de o limpezire deosebită a împărtășirii într-o relație în doi mai veche, ori mai nouă, cu condiția de a-și depăși complexe neîntemeiate. Își mărește pregnant impactul asupra celor din preajma sa,însă, spre finele lunii, i se impune să nu se predea unor temeri nejustificate de nimic în relaționarea cu ceilalți. 


Nativii din Fecioara profită mai mult decât de obicei de farmecul lor în amor, deși, către sfârșitul lunii, pot fi cutremurati de niște revelații nu tocmai plăcute în acest aspect ale existenței lor. În plus, către finele lui iunie, Jupiter retrogad pare să-și pună o amprenta negativă asupra relațiilor lor de prietenie, iar Neptun retrograd și el îi poate împinge către crearea unora de rău augur. 


În horoscopul Balanței, se anticipează oportunități în carieră sau în evoluția profesională, o viață sentimentală fundamentată pe obiective realiste și o sporită camaraderie între partenerii de cuplu, o serie de vești bune legate de un demers în străînătate, și, în ultima parte a lunii, necesitatea orientării spre un stil de a trăi mai relaxant și mai  sănătos.


Scorpionul își poate împlini năzuința de a-și lărgi orizonturile lumii, a călători peste hotare și chiar a-și găsi un suflet pereche departe de casă ori în persoană cuiva revenit dintr-o altă țară. În cea din urmăde-a treia decadă a lunii, poate fi nevoie să-și asume o perspectivă mai pozitivă asupra existenței, să se străduiască mai mult decât de obicei în a-și deschide resursele creativității și a se desprinde de aspecte superficiale în amor.


În cazul Săgetătorului, se anunță o perioadă favorabilă unei transformări profunde a vieții, abordării sale, aprofundării unei relații de dragoste, învigorării spirituale, sufletești prin intrarea într-un contact cât mai strâns cu familia, eliberarea de simțăminte de vinovăție care nu-și mai rostul în prezent.


Dacă ești născut în Capricorn, tinzi să-ți optimizezi relațiile de parteneriat din toate planurile existenței, să-ți inițiezi sau dezvolți o legătură de cuplu prin focalizarea către simțăminte și preocupări comune, să te revitalizezi  printr-un voiaj pe tărâmuri îndepărtate, să-ți echilibrezi tonusul fizic și psihic, iar, către finalul lui iunie este necesar să-ti revezi și ajustezi interacțiunea din sfera socială.


Vărsătorul se concentrează asupra muncii și are rezultate excelente în profesie mai cu seamă datorită marii atenții față de detaliile  sarcinilor sale, pare să devină mai exigent în dragoste, indiferent dacă se află deja într-o conexiune de cuplu sau are șansa de a începe una, deși senzualitatea sa crescândă îi poate juca uneori feste. Trebuie să-și impună să nu ajungă la conflicte ardente din pricina unor neînțelegeri în afaceri, și, în special către sfârșitul lunii, să nu se lase purtat de iluzii în privința obținerii unor câștiguri financiare facile, ci, mai degrabă, să se bazeze pe resurse de bani verificate și stabile.


Pentru Pești, se vestește un răstimp oportun înfiripării ori evoluției unei relații amoroase, unul prielnic și răsfățării în delicii rare ale viețîi, relaxării și distracției, întemeierii unor asocieri promițătoare pe termen lung. Poate fi vital, spre finele lui iunie, că aceștia să se străduiască să iasă din zona lor de confort, și să profite de o oportunitate extraordinară de a păși pe o cale înnoitoare a destinului.


Nativii din Berbec se centrează pe o sporită seriozitate în plan amoros, își aprofundezeaza relațiile cu membrii familiei, se focalizează atât pe creșterea eficienței în muncă, cât și pe îmbunătățirea stării de sănătate, își recuceresc poziții pierdute în sfera socială, și, către sfârșitul lunii, se pot simți nevoiți să se dezbare de simțăminte negative îndreptându-se spe o nouă cale spirituală, filosofie personală.


Taurul este mai alert din punct de vedere mental, își întețește comunicarea cu cei din preajma sa, are parte de succese sociale notabile care, adeseori, îi înlesnesc împliniri și în amor, primește un sprijin consistent din partea familiei în tot ce întreprinde. Totuși,  în ultima decadă a lui iunie poate fi afectat de dezamăgiri, înșelarea încrederii sale de oameni pe care se baza, îi percepea drept aliați, și nu inamici. 


Evenimente astrologice iunie 2021


- 2 iunie 2021: Venus intră în Rac


- 3 iunie 2021: Trigon între Soare (în Gemeni) și Saturn (în Vărsător)


- 4 iunie 2021: Trigon al lui Venus (în Rac) cu Jupiter (în Pești)


- 5 iunie 2021: Mercur (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 5 iunie 2021: Opoziție între Marte (în Rac) și Pluton (în Capricorn)


- 10 iunie 2021: Luna nouă în Gemeni


- 11 iunie 2021: Conjuncție a Soarelui (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)


- 11 iunie 2021: Marte își începe tranzitul în Leu


- 13 iunie 2021: Venus (în Rac) în sextil cu Uranus (în Taur)


- 14 iunie 2021: Soarele (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 14 iunie 2021: Cuadrat al lui Saturn (în Vărsător) cu Uranus (în Taur)


- 20 iunie 2021: Jupiter devine retrograd în Pești


- 21 iunie 2021: Soarele pătrunde în zona astrologică a Racului


- 21 iunie 2021: Trigon între Venus (în Rac) și Neptun (în Pești)


- 22 iunie 2021: Mercur revine în tranzit direct în Gemeni


- 23 iunie 2021: Soarele (în Gemeni) în trigon cu Jupiter (în Pești)


- 24 iunie 2021: Opoziție a lui Venus (în Rac) cu Pluton (în Capricorn)


- 24 iunie 2020: Luna plină în Capricorn


- 25 iunie: Neptun ia o turnură retrogradă în Pești


- 27 iunie 2021: Venus se mută în Leu


Evenimente astrologice în horoscopul MAI 2021

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IUNIE 2021 Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IUNIE 2021 Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.