26 iulie: Ziua Totul sau Nimic

 În fiecare an, pe 26 iulie, Ziua Totul sau Nimic ne încurajează să lăsăm deoparte orice urmă de prudență și să facem praf barierele care ne stau în cale, să ne ignorăm temerile care ne înfrânează evoluția și să ne dedicăm schimbării în bine a vieții noastre.


Indiferent dacă este vorba să facem un senzațional anunț public, să călătorim într-un loc special, să aplicăm pentru un job excepțional, să încercăm un sport extrem sau, pur și simplu, să spunem "Iartă-mă" cuiva, cu toții avem câte ceva care ne-ar place să facem dacă reușim să ne debarasăm de șovăieli, inerție, complexe.     

                                 

26 iulie: Ziua Totul sau Nimic

                                                     

"Totul sau nimic" este o expresie similară celei latinești "Aut Caesar, aut nihil" / "Ori Cezar, ori nimic", motoul lui Ladislao I d'Angiò-Durazzo (1376-1414), adoptat ulterior de Cesare Borgia (1475-1507).


26 iulie este, așadar, o zi care ne îmboldește să ne focalizăm toate abilitățile, toată voința, tot potențialul interior către un ideal, un vis îndrăgit!


La urma urmei, unii dintre noi își asumă cu plăcere, de la sine, riscuri incomensurabile. Ei sunt de genul "Totul sau nimic" în abordarea traiului lor zilnic. Majoritatea dintre noi suntem, însă, foarte precauți și avem nevoie de un "brânci" pentru a ne mobiliza și a obține ceea ce ne dorim cu adevărat. Pe data de 26 iulie nu au ce căuta, drept urmare, jumătățile de măsură!


25 iulie: Ziua Profesioniștilor din Artă Culinară


Putem celebra Ziua Totul sau Nimic întrebându-ne, cu seriozitate, ce am face dacă această zi ar fi ultima din existența noastră și/sau punându-ne la punct un plan realist de a ne atinge țelurile cele mai arzătoare!


26 iulie: Ziua unchilor și mătușilor

26 iulie: Ziua Totul sau Nimic 26 iulie: Ziua Totul sau Nimic Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.