27 iulie: Ziua Dragostea Înseamnă Bunătate

 Anual, data de 27 iulie este rezervată Zilei Dragostea Înseamnă Bunătate, una care celebrează toate victimele violenței ori abuzurilor domestice pentru a le elibera de cei care le-au abuzat, recunoașterii dreptului nostru de a fi tratați cu bunătate (întrucât dragostea este bună, și nu terorizantă), conștientizării că bunătatea este calea cea mai potrivită către o relație de cuplu, o familie, o societate și o lume mai sănătoase și mai sigure.


În această zi suntem îndemnați, totodată, să le oferim speranță și sprijin celor care suferă, adeseori în tăcere, din pricina abuzurilor, și să ne străduim să fim mai buni față de alții. În special în conexiunile cu cei apropiați, să ne reamintim că iubirea nu este abuzivă, violentă ori traumatizantă.        

         

27 iulie: Ziua Dragostea Înseamnă Bunătate

În fiecare generație, ciclul abuzurilor continuă să mutileze familii, îndeosebi femei și copii, care au cea mai mare vulnerabilitate. Ciclul abuzurilor trebuie să înceteze acum!


Așadar, pe 27 iulie suntem încurajați să conștientizăm cum ne purtăm cu oamenii din jur și cum se poartă aceștia cu noi, și cum să devenim sprijiniți, împuterniciți să avem viața fericită și productivă pe care o merităm!


Cu un sprijin îmbunătățit, corespunzător, familiile pot cunoaște și trăi experiența libertății și iubirii într-o casă lipsită de abuzuri. Copiii pot crește astfel cu modele pozitive și, atât ei, cât și adulții, se pot bucura de o viață mai împlinitoare și mai sănătoasă din punct de vedere mental.


Rosie și Sunny Aiello au fondat Ziua Dragostea Înseamnă Bunătate pe 27 iulie 2018, o zi care o reprezintă pe cea în care acestea și-au câștigat libertatea dintr-o relație violență.


26 iulie: Ziua Totul sau Nimic


Prinsă în capcana unei conexiuni de cuplu abuzivă emoțional, mental și financiar, Rosie a pus la punct evadarea din Orientul Mijlociu pentru a o salva pe fiica ei, Sunny, și pe ea însăși de violența domestică. Aproape distruse mental și afectiv de PTSD (Sindromul de stres posttraumatic), Rosy și Sunny au reușit, în cele din urmă, să se întoarcă în casa lor din California. În numai câțiva ani, Rosie a devenit o oratoare de succes, o scriitoare de best-sell-uri și un antreprenor premiat internațional!


27 iulie: Ziua "Du-ți planta de acasă la o plimbare"

27 iulie: Ziua Dragostea Înseamnă Bunătate 27 iulie: Ziua Dragostea Înseamnă Bunătate Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.