9 iulie: Ziua Poligonului Cibernetic / Cyber Poligon

 Ziua Poligonului Cibernetic (Cyber Poligon) din 9 iulie este un eveniment anual dedicat securității cibernetice, care conectează online organizații globale în scopul perfecționării lor, interschimbării a celor mai bune practici și obținerii unor rezultate tangibile comunității mondiale cibernetice. 


Evenimentul împletește cea mai mare instruire tehnică pentru echipe corporatiste și conferințe online la care sunt invitați oficiali seniori din organizații internaționale și corporații de vârf.     


9 iulie: Ziua Poligonului Cibernetic / Cyber Poligon

Ziua Poligonului Cibernetic aduce laolaltă o gamă largă de afaceri globale și structuri guvernamentale, iar transmiterea acesteia în direct, pe internet, adună milioane de spectatori din toată lumea.


Obiectivele strategice ale acestei zile sunt dezvoltarea abilităților în echipă de respingere a atacurilor cibernetice, extinderea cunoașterii practice a specialiștilor în acest domeniu, angajarea managementului organizațiilor și corporațiilor internaționale într-un dialog deschis despre securitatea cibernetică, creșterea conștientizării publicului asupra securității cibernetice. 


Cyber Poligon este o inițiativă a BI.ZONE (Syber Ecosystem), sprijinită de Centrul Formului Economic Mondial pentru Securitate Cibernetică. 


Potrivit conceptului Zilei Poligonului Cibernetic din 2021, în vreme ce digitalizarea se accelerează pe mai departe, lumea devine și mai interconectată. 


8 iulie: Ziua Coca Cola


Ecosisteme digitale sunt create în jurul nostru, al tuturor: țări și indivizi capătă avantaje din urma răspândirii rapide a internetului și dispozitivelor smart. În acest context, o singură conexiune vulnerabilă este îndeajuns pentru a face să cadă întregul sistem, asemeni efectului de domino. 


O abordare sigură a dezvoltării digitale din prezent va determina viitorul umanității pentru deceniile următoare. 


9 iulie: Ziua prăjiturilor

9 iulie: Ziua Poligonului Cibernetic / Cyber Poligon 9 iulie: Ziua Poligonului Cibernetic / Cyber Poligon Reviewed by Diana Popescu on iulie 08, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.