26 august: Ziua WebMistress | Ziua femeilor specialiste pe Web

 Auzim frecvent despre webmasteri, acei bărbați fantastici care, chipurile, ar munci din greu, zilnic, pentru dezvoltarea internetului sau a unor site-uri. Fără ei lumea digitală nu ar fi atât de extraordinară! Dar...


Nu toți acești arhitecți ai internetului sunt însă bărbați. 26 august,Ziua WebMistress | Ziua femeilor specialiste pe Web, celebrează în fiecare an femeile implicate în acest domeniu, aportul lor la fel de mare ca al bărbaților în lumea digitală!  

                          

26 august: Ziua WebMistress | Ziua femeilor specialiste pe Web

Printre webmasteri sunt, așadar, femei, cu mari abilități în a dezvolta și menține site-urile web și a le perfecționa pe piața digitală.


25 august: Ziua Garderobei Second-Hand


Acest eveniment a fost creat oficial de Kat Valentine, după ce a achiziționat webmistress.com și a început să lucreze cu această adresă web. În prezent, mii de femei din toată lumea și-au câștigat titulatura de WebMistress, deși unii oameni ridică din sprâncene, degeaba, când aud de ele!


26 august: Ziua câinelui


26 august: Ziua WebMistress | Ziua femeilor specialiste pe Web 26 august: Ziua WebMistress | Ziua femeilor specialiste pe Web   Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.