27 august: Ziua Doar Pentru Că

 Anual, pe 27 august, nu avem nevoie de vreun motiv, de vreo temă anume pentru a sărbători, întrucât este Ziua Doar Pentru Că. În aceasta zi, de exemplu, daca vrei să te delectezi cu o înghețată îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun, dă-i bătaie! Daca vrei să te cațări într-un copac, desi ești adult, nu mai sta mult pe gânduri și fă asta! Este o zi dedicata alungărilor temerilor despre "de ce"!


De asemeni, cu ocazia Zilei Doar Pentru Că avem oportunitatea să ne angajăm în acțiuni la întâmplare, nemotivate de nimic, numai și numai pentru a-i șoca pe cei din preajma noastră. Putem să le facem bine unor oameni pe care îi știm numai din vedere, să trimitem mesaje de apreciere unor prieteni "doar pentru că". Ne putem suna și omagia părinții, frații, surorile "doar pentru că".    


27 august: Ziua Doar Pentru Că


La început, Ziua Doar Pentru Că, numită Ziua Pentru Că, a fost celebrată în cea de-a treia miercuri din luna august. A fost inventată pe la sfârșitul anilor 1950 sau începutul anilor 1960 de Joseph J. Goodwin din Los Gatos, California, SUA. Joseph a transformat darul unui radiou cu tranzistori pentru soția sa în sărbătoarea propriei lor familii. O sărbătoare atât a familiei sale, cât și a vieții în general.


Pe măsură ce înaintăm în vârstă și ne integrăm în lume, tindem să ne canalizăm pe trasee fixe ale existentei, făcând numai ceea ce se așteaptă de la noi. Un lucru cât se poate de plictisitor! În ziua de 27 august, aceste reguli nescrise social nu se mai aplică. Este o zi ce ne oferă o nemăsurată oportunitate de a ne lăsa în voia spontaneității, a face tot ce ne dorim mai mult!


26 august: Ziua WebMistress | Ziua femeilor specialiste pe Web

27 august: Ziua Doar Pentru Că 27 august: Ziua Doar Pentru Că Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.