Evenimente astrologice în HOROSCOPUL SEPTEMBRIE 2021

 Evenimentele astrologice principale din horoscopul lunii septembrie 2021 sunt tranzitul lui Venus în Scorpion, cel al lui Marte și cel al Soarelui în Balanță, tranzitul retrograd preluat de Mercur în Balanță, Luna nouă din Fecioară și Luna plină din Pești.

 

Horoscop pentru toate zodiile în luna SEPTEMBRIE 2021


Fecioara se simte ca peștele în apă printre oameni, își extinde conexiunile sociale, și este atrasă în dragoste de cineva capabil să-i stimuleze mai curând mintea, decât simțurile. Dacă e solo, e posibil să fie frământată de alegerea a doi pretendenți la inima sa. Își apără cu văjnicie valorile individuale, și este înclinată să scoată tot ce este mai bun din ea în exploatarea unor șanse de a-și majora veniturile. Asta nu presupune că nu este gata să cheltuiască cu larghețe pentru a-și satisface dorințe mereu refuzate. La finele lunii, își poate pune însă întrebări serioase despre comorile sale interioare și despre cât de mult îi pavează banii drumul către fericire. 


În horoscopul Balanței din septembrie 2021 se previzionează năzuința de a atinge un prag al siguranței cât mai înalt atât în viața amoroasă, cât și în cea financiară. Se poate îndrăgosti ori reîndrăgosti de cineva care îi asigură încrederea în sine, stabilitate și chiar predictibilitate. Cu toate astea, în alte planuri ale existenței sale, nu suportă să fie dominată de persoane retrograde, și aspiră să facă progrese notabile, care să o aducă pe un oarece piedestal. Ar trebui, poate, să nu fie prea dură în relaționarea cu oameni care nu sunt pe aceeași lungime de undă ca și ea. Spre sfârșitul lunii, se poate simți impulsionată să își revadă și modifice imaginea personală, și să afle mijloace de a interacționa mai eficient cu cei din jurul său.


Nativii din Scorpion sunt inițial mai direcți în relațiile cu ceilalți oameni, au la dispoziție o perioadă excelentă pentru a-și înfiripa o relație nouă în amor sau a și-o învigora pe cea existentă, și știu cum să se pună în cea mai favorabilă lumina pe scena publică. În a doua jumătate a lunii, tind însă să prefere singurătatea, pentru a-și revizui țelurile, a extrage învățăminte din experiențele de viață trecute, a-și echilibra zona conștientă cu cea inconștiență, a-și recunoaște simțăminte tăinuite char și față de ei înșiși până acum. Nu este exclus să se îndrepte spre o perspectivă spirituală a existenței lor!  

   

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL SEPTEMBRIE 2021

Pentru Săgetător se anunță inițial un răstimp de o anumită izolare față de oameni, de-a lungul căruia trebuie să se ferească de tendința de a se îndrăgosti de cineva care le este inaccesibil sau căruia/căreia nu îndrăznesc să își declare iubirea, ori se pot implica într-o conexiune amoroasă karmică, cu cineva care le este autenticul suflet pereche. Cei care au un partener de cuplu, par să aibă nevoie de mai multe dovezi de afecțiune din partea acestuia. Oricum, în a doua parte a lui septembrie, sunt gata să se înroleze în activități productive de cooperare, să își creeze parteneriate promițătoare în toate sferele existenței, să își fortifice amiciții de nădejde și să pună capăt unora superficiale, păguboase. 

 

Capricornul își lărgește și întărește rețeaua de prieteni, își formează o relație nouă în dragoste ori și-o întărește pe una mai veche prin intermediul unei veritabile comuniuni de interese , crezuri, idealuri. Viitorul pare să îi surâdă, și este străbătut de ambiția de a fi remarcat atât în plan personal, cât și, mai ales, profesional. Nu se mulțumește cu puțin în acest domeniu, și poate avea prilejul să-și înceapă o afacere proprie ori să își afle un job mai avantajos. Către finalul lunii i se atrage, însă, atenția, să se ocupe de sarcini de lucru neduse până la capăt ori îndelung amânate!


În cazul Vărsătorului, se remarcă în zona profesională ajutorul unor persoane mai bătrâne, dar și atracția în amor față de cineva mai în vârstă, mai experimentat, mai înțelept. Cu toate că se bucură de o atenție sporită în public, nu se poate atașa decât de un om care are capacitatea să-i ofere mai mult respect față de sine însuși, să-i confirme viabilitatea obiectivelor sale. În a doua jumătate a lunii, devine mult mai entuziast și mai îndrăzneț decât de obicei, dornic să treacă prin noi experiențe de viață, mai cu seamă peste hotare. Își poate afla noi sensuri ale existenței prin religie ori credințe personale, dar către sfârșitul lui septembrie poate fi călăuzit să-și treacă în revistă visurile cele mai fierbinți, și să le ajusteze pentru a avea sorți sporiti de izbândă în a se materializa. 


Cei născuți în Pești năzuiesc să se bucure de o cât mai mare libertate, au tendința să-și dezvăluie noi orizonturi, să găsească delicii ale existenței chiar și în lucruri aparent banale până acum, ba chiar să călătorească în ținuturi îndepărtate, exotice, incitante. Oricum, par să fie avantajați de un voiaj în străinătate ori de o metamorfoză crucială exterioară ori interioară. Viața lor amoroasă câștigă în intensitate, pasiune, însă pot avea de a face cu neînțelegeri, conflicte în privința unor proprietăți ori bani pe care îi au în comun cu altcineva!


Despre Berbec, în luna septembrie 2021, se poate spune că se ferește ca de dracul de superficialitate în dragoste, își aprofundează o relație de cuplu existentă sau se lasă antrenat într-una împreună cu cineva care-l poartă spre o schimbare ori o vindecare profundă sufletească, îi oferă o sporită intimitate, satisfacție senzuală. De altfel, are la dispoziție o perioadă excelentă pentru a se căsători, a-și programa nunta (desigur, dacă nu a făcut-o până acum). Relațiile sale de asociere se dinamizează, trec prin schimbări fie benefice, fie de rău augur în cazul în care nu-și stăpânesc orgoliul, pornirile de a da întâietate interselor individuale, și nu celor comune.  


Taurul este impulsionat să se dedice întru totul unei persoane iubite mai noi ori mai vechi, să facă, dacă este necesar, compromisuri pentru a-și asigura armonizarea conexiunii cu aceasta. Își canalizează energia către muncă, chiar dacă are mai multe sarcini decât de obicei, dar are rezultate notabile în aceasta mai cu seama în demersuri individuale și mai puțin în unele colective. Poate fi inspirat sau silit de împrejurări negative să se concentreze spre o transformare radicală a stilului de viață, în stare să-i optimizeze starea de sănătate. 


Nativii din Gemeni par să nu se îndrăgostească cu una, cu două, în acesta lună, fiind înclinați să supună unui interogatoriu crâncen persoana de care se simt atrași, până când se conving că această coresponde unor cerințe stricte. Cei aflați deja într-o legătură de cuplu trebuie să-și impună să-și țină în frâu înclinația de a fi excesiv de critici cu partenerul lor, înfrânându-și și ei un perfecționism ieșit din comun, mai ales către sfârșitul lui septembrie.  Pe de altă parte,  sunt îmboldiți de Marte și de Soare să-și lase deoparte complexele și să își afirme cu inventivitate, efuziune, sentimentele de iubire. Sunt, de asemeni, infuzați de o creativitate năvalnică, pe care trebuie, totuși, să și-o controleze pentru a profita cât mai mult de ea. 


Dacă ești născut în zodia Racului, dragostea îți dăruiește o grămadă de oportunități ce-ți îngăduie fie să îți împrospătezi o relație de iubire deja existentă, fie să pornești cu dreptul într-una nouă, plină de magia romantismului. Nu ești, însă, ușuratic, în această privința, fiind însuflețit de dorința de a avea fundamente cât mai solide în conexiunile tale afective. În eventualitatea că ești deja căsătorit, nu te dai înapoi de la nimic pentru a te convinge că familia, căminul tău sunt cu adevărat în siguranță. Cu atât mai mult cu cât ai tendința de a-ti asuma un rol de dictator în familie, trebuie , mai frecvent decât de obicei, să apelezi la negocieri și compromisuri, pentru a fi sigur că armonia domnește în conexiunile cu toate persoanele îndrăgite de tine.


Leul dă și el dovadă de o mare prudență în amor, nu este deloc amator să se azvârle cu capul înainte într-o aventură senzuală lipsită de perspective. Poate fi nițel conservator, dar și romantic într-o legătură de cuplu deja formată, și aspiră să-și închege o relație în doi cât mai serioasă, dacă este singur. Poate fi convins să încerce să-și găsescă un partener prin intermediul unui membru al familiei. În a doua parte a lunii, se simte incitat să se integreze cât mai strâns în lume, să-și expună cu vehemență ideile, opiniile, credințele, chiar dacă asta îi poate deranja pe unii, purtându-l înspre dispute, certuri înfocate. Oricum, are o mare putere de convingere de a-i atrage pe alții de partea planurilor, inițiativelor sale, dacă se străduiește să înțeleagă și interesele, punctele lor de vedere.


Evenimente astrologice în  septembrie 2021


- 2 septembrie 2021: Marte (în Fecioară) în opoziție cu Neptun (în Pești)


- 5 septembrie 2021: Trigon între Mercur (în Balanță) și Saturn (în Vărsător)


- 6 septembrie 2021: Cuadrat al lui Venus (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)


- 6 septembrie 2021: Marte (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)


- 6 septembrie 2021: Trigon între Venus (în Balanță) și Jupiter (în Vărsător)


- 7 septembrie 2021: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Uranus (în Taur)


- 7 septembrie 2021: Luna nouă în Fecioară


- 10 septembrie 2021: Venus își face intrarea în sectorul astrologic al Scorpionului


- 14 septembrie 2021: Soarele (în Fecioară) în opoziție cu Neptun (în Pești)


- 15 septembrie 2021: Marte își începe tranzitul în Balanță


- 17 septembrie 2021: Trigon între Soare (în Fecioară) și Pluton (în Capricorn)


- 17 septembrie 2021: Cuadrat al lui Venus (în Scorpion) cu Saturn (în Vărsător)


- 20 septembrie 2021: Mercur (în Balanță) în trigon cu Jupiter (în Vărsător)


- 21 septembrie 2021: Luna plină în Pești


- 22 septembrie 2021: Cuadrat între Mercur  (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)


- 22 septembrie 2021: Soarele pătrunde în zona astrologică a Balanței


- 23 septembrie 2021: Opoziție a lui Venus (în Scorpion) cu Uranus (în Taur)


- 25 septembrie 2021: Trigon între Marte (în Balanță) și Saturn (în Vărsător)


- 27 septembrie 2021: Mercur capătă un aspect retrograd în Balanță


- 29 septembrie 2021: Soarele  (în Balanță) în trigon cu Saturn (în Vărsător)


- 30 septembrie 2021: Cuadrat al lui Venus (în Scorpion) cu Jupiter (în Vărsător)


Evenimente astrologice în horoscopul AUGUST 2021

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL SEPTEMBRIE 2021 Evenimente astrologice în HOROSCOPUL SEPTEMBRIE 2021 Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.