Horoscop noiembrie 2021 | Evenimente astrologice noiembrie 2021

 Principalele evenimente astrologice din horoscopul lunii noiembrie 2021 sunt tranzitul planetei Venus în Capricorn, cel al lui Mercur în Scorpion și, apoi, în Săgetător, cel al Soarelui în Săgetător, Luna nouă din Scorpion și Luna plină din Taur.


Horoscop pentru toate zodiile în luna NOIEMBRIE 2021


Scorpionul este tot mai comunicativ, mai cu seamă cu persoane care sunt pe aceeași lungime de undă ca și el din punct de vedere intelectual și emoțional. Își exprimă cu persuasiune ideile și părerile și are șansa de a se afirma în studii, educație. Pe plan amoros este interesat de cineva care îi împărtășește idealurile, cineva însuflețit de o efervescență mentală neîncetată, care îi infuzează năzuința de a-și vedea visele cu ochii. Banii par să-i vină în buzunare sau în conturi la grămadă, este mult mai practic, mai rațional în gestionarea lor, dar, uneori, nu-și poate înfrâna impulsul de a-i cheltui peste măsură, inclusiv pentru lucruri care nu-i sunt neapărat necesare.      

    

Horoscop noiembrie 2021 | Evenimente astrologice noiembrie 2021

Pentru Săgetător se anunță o perioadă marcată de nevoia de a-și asigura o cât mai mare siguranță în viață, atât pe plan sentimental, cât și financiar. Se atașează mai ales de o persoană care îi inspiră încredere, pe care se poate baza afectiv pe termen lung, care îi împărtășește valorile și-i învigoreaza încrederea în sine. Este extrem de prudent în demersurile sale ținând de bani. Poate să-și releve niște secrete surprinzătoare despre cei din preajma sa, să descopere intuitiv ceea ce îi ascund alții. În ultima săptămâna din lună, își dinamizează impactul asupra celorlalți grație pregnanței cu care își scoate la iveală punctele forte ale personalitățîi. Nu mai ezită să își mărturisească răspicat punctele de vedere și interesele. 


Nativii din Capricorn sunt caracterizați de o sporită abilitate de a se integra în lumea socială. Au la îndemână numeroase oportunități de a-și optimiza imaginea, a se delecta în plăceri refuzate până acum. Aura lor de farmec, atitudinea lor prietenoasă și binevoitoare îi sprijină consistent în îmbunătățirea vieții lor amoroase. Își întăresc legăturile de prietenie, au beneficii importante din acestea, și pot găsi noi soluții de a-și materializa cât mai rapid țelurile. Spre finele lunii, pot fi înclinați să-și rezerve mai multe răgazuri de singurătate pentru a-și scoate la iveală simțăminte refulate, a-și examina trecutul în scopul de a trage din el lecții de viață prețioase pentru viitor.


În horoscopul Vărsătorului se previzioneaza o oarecare îndepărtare de viață socială, tendința de a fi cât mai discret în privința preocupărilor sale esențiale. Un fel de timiditate îl poate împiedica să-și mărturisească deschis dragostea pe care i-o poartă cuiva. Totodată, se poate implică într-o idilă secretă, tăinuită chiar și față de oameni apropiați, una impulsionată de o atracție karmică. Pe de altă parte, în sfera profesională, este străbătut de o grămadă de idei practice grație cărora poate intra în atenția unor persoane influențe. În ultima decadă a lui noiembrie, este antrenat intr-o activitate socială tot mai intensă și profită de faptul că și-a selectat anterior autenticele legături de amiciție. Are capacitatea de a-și crea aliați de nădejde mulțumită forței sale de convingere, a se ralia unor grupuri de oameni animați de aceleași obiective ca și el. 


Peștii se bucură de prieteniile de nădejde pe care și le-au cultivat în ultima vreme, și își pot fortifica o idilă mai veche sau una incipientă ca urmare a focalizării, împreună cu partenerul său lor, către aceleași visuri, cauze. Își pot regândi în bine viitorul prin prisma unor proiecte neobișnuite, neconvenționale. Pot să aibă mari realizări ținând de studii sau demersuri din străinătate. În cea din urmă săptămână din lună, sunt recunoscuți pentru talentele și contribuțiile lor din muncă și au posibilitatea, dacă este cazul, să-și afle un job foarte avantajos. Toate astea pot fi rezultatul abilității lor mărite de a-și pune sub luminile reflectoarelor competențele și ideile lor inovatoare. Au mari sorți de izbândă pentru o promovare ori majorare salarială. 


Cei născuți în zodia Berbecului se concentrează pe stabilizarea carierei lor profesionale, și se remarcă în mună îndeosebi prin proiecte creatice, inclusiv artistice. Se pot atașa romantic de cineva care le furnizează securitate, le confirmă valorile, eventual o persoană având de a face cu profesiunea lor sau preocupările lor esențiale. Comunicarea sporită cu oameni care au un rol major în întreprinderile lor financiare le facilitează succese răsunătoare. Către sfârșitul lunii, sunt entuziasmați în lărgirea orizontului lor de cunostiințe, în domenii care le sunt pe plac, și în pornirea care meleaguri noi, îndepărtate, care le pot satisface setea de a se transforma ori posibilitatea de a își extinde o afacere. Uneori, poate fi necesar, totuși, să-și pună stavilă năzuinței de a se lăsa în voia unor viziuni prea mărețe, idealiste, care nu au cum să se alinieze cu realitatea. 


Potrivit horoscopului Taurului, acesta este îmboldit să își lărgească sfera de cunoaștere, inclusiv prin studii individuale cât și prin acumularea unor noi lecții de viață prin experiențe deosebite de pe tărâmuri cât mai exotice ale lumii. Are parte de o comunicare tot mai clară și mai benefică cu persoane de care îl leagă diverse parteneriate. Își poate revitaliza dragostea grație unor circumstanțe înnoitoare, a unui partener de cuplu care îl îndrumă spre aspecte neobișnuite, incitante ale existenței. În ultima parte a lui noiembrie, poate trece printr-o metamorfoză fundamentală, mulțumită dezvăluirii unor laturi neglijate ale personalității sale ori ca urmare a unor conjuncturi nemaiîntâlnite. Este mult mai intuitiv decât de obicei, reușind să extragă indicii valoroase despre ceea ce-i ascund oamenii din preajma sa. Pare să aibă inspirația de a-și strategiza întreprinderile financiare și a negocia despre chestiuni delicate, care trenează de ceva vreme în relaționarea cu persoane importante pentru el.


În cazul Gemenilor, se prefigurează o viață sentimentală axată pe seriozitate, profunzime, alături de cineva care are abilitatea de a se conecta cu ei la un nivel emoțional adânc, în stare să le vindece răni sufletești persistând de ceva timp, să îi transforme în cea mai bună variantă potențială a lor. În plus, legătura lor de cuplu tinde să fie marcată de o senzualitate extraordinară. Sunt preocupați foarte mult de starea lor de sănătate, de îmbunătățirea statului lor profesional, poate și prin focalizarea spre perfecționarea abilităților lor. Oamenii sunt atrași de ei datorită aurei lor încrezătoare, optimismului pe care-l emană. Au năzuința să colaboreze substanțial cu alțîi în întreprinderile lor, să facă compromisuri în acest sens, însă nu li se recomandă să se lase astfel subjugați de de interesele ori obiectivele altora. 


Nativii din Rac își invigoreaza și ei parteneriate din zona personală, profesională și de afaceri, fiind deschiși către negocieri în vederea optimizării acestora. Sunt străbătuți de nevoie de a avea sau a iniția o legătură amoroasă cât mai responsabilă, bazată pe un autentic respect reciproc, având potențialul de a se întinde pe o cât mai mare durata. Reușesc, de altfel, să-și transmită cu o mare expresitate, forță de convingere, simțămintele de iubire. Pot fi ambitionati să se dezbare de tabieturi, obiceiuri nesănătoase, și să acorde o sporită importantă jobului lor, ieșind în evidență prin perseverență, organizare și înțiativă în toate sarcinile care le sunt încredințate. 


Leul este înclinat să își pună cât mai mult în ordine și organizare în muncă, să se străduiască să se apropie de perfecțiune în tot ceea ce face la serviciu. Inițial, poate fi foarte pretențios în selectarea unui nou partener de cuplu sau în continuarea relaționării cu altul mai vechi, din pricina faptului că le impune ridicarea la standarde aproape imposibile. Din fericire, în ultima decadă a lunii, se dezbară de astfel de năravuri, și ajunge să fie foarte spontan în viața să sentimentală, capabil să-și recucerească printr-un romantism ieșit din comun tovarășul de viață sau să înfiripeze o relație în doi plin de farmec și de promisiuni pe termen lung. Se simte, totodată, motivat să își învigorezere conexiunea cu rudele, să aducă în prim plan familia, ținând cont cont de toate nevoile imperioase ale membrilor ei. Se remarcă prin idei inspirate, creative, ce-i pot netezi calea către realizări de mare răsunet.


În horoscopul Fecioarei se pune accentul pe o perioadă de înlesnire a oricăror demersuri ținând de dragoste. Fecioara are prilejul să-și reîmprospăteze iubirea, indiferent dacă este solo sau este deja parte a unei legături de cuplu. Într-un fel sau altul, are ocazia să se contopească cu persoana iubită, înălțându-se împreună cu ea deasupra cenușiului cotidian, atingând alături de aceasta un fel de stare de Nirvana. Pe de altă parte, pare să dea dovadă de o creativitate deosebită și lucrativă în domeniile care o pasionează. Își intensifică vizibil interacțiunea socială, ceea ce îi oferă beneficii atât în plan personal, cât și profesional. În cea din urmă decadă a lui noiembrie pune mai presus de orice familia, fiind dispusă să facă sacrificii majore pentru a le asigura fericirea oamenilor îndrăgiți. Nu este exclus să-și găsească mai mult de treabă în întreținerea și îmbunătățirea locuinței. 


Cei născuți în Balanță devin tot mai concentrați pe o viață sentimentală serioasă, una clădită pe baze cât mai solide. Foarte sensibili din punct de vedere emoțional, pun mare preț pe siguranța, loialitatea și sinceritatea reciprocă din conexiunea lor de cuplu. Au înzestrarea de a mirosi din aer orice fel de oportunitate financiară și de a profita de ea înainte ca ceilalți să-i întrevadă posibilitățile. Trec printr-un răstimp prielnic negocierilor și planificărilor din afaceri. Către finele lunii, activitatea socială îi acaparează și le solicită o mulțime de comunicări, vizite, călătorii, mai cu seamă pe distanțe scurte. Pot avea capacitatea să se ocupe de mai multe întreprinderi concomitent, însă este necesar să nu se lase distrași de amănunte neesențiale, minore, ținând de demersurile lor. 


Evenimente astrologice în  noiembrie 2021


- 1 noiembrie 2021: Mercur (în Balanță) în trigon cu Jupiter (în Vărsător)


- 2 noiembrie 2021: Cuadrat între Mercur (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)


- 4 noiembrie 2021: Soarele (în Scorpion) în opoziție cu Uranus (în Taur)


- 4 noiembrie 2021: Luna nouă în Scorpion


- 5 noiembrie 2021: Venus intră în zona astrologică a Capricornului


- 5 noiembrie 2021: Mercur își începe tranzitul în Scorpion


- 6 noiembrie 2021: Sextil al lui Mercur (în Balanță) cu Venus (în Capricorn)


- 10 noiembrie 2021: Conjuncție între Mercur (în Balanță) și Marte (în Scorpion)


- 10 noiembrie 2021: Mercur (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)


- 10 noiembrie 2021: Cuadrat al lui Marte (în Scorpion) cu Saturn (în Vărsător)


- 12 noiembrie 2021: Trigon între Soare (în Scorpion) și Neptun (în Pești)


- 13 noiembrie 2021: Opoziție a lui Mercur (în Balanță) cu Uranus (în Taur)


- 15 noiembrie 2021: Soarele (în Scorpion) în cuadrat cu Jupiter (în Vărsător)


- 16 noiembrie 2021: Sextil între Soare (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn)


- 17 noiembrie 2021: Opoziție a lui Marte (în Scorpion) cu Uranus (în Taur)


- 18 noiembrie 2021: Mercur (în Balanță) în trigon cu Neptun (în Pești)


- 19 noiembrie 2021: Trigon între Venus (în Capricorn) și Uranus (în Taur)


- 19 noiembrie 2021: Luna plină în Taur


- 20 noiembrie 2021: Cuadrat al lui Mercur (în Balanță) cu Jupiter (în Vărsător)


- 21 noiembrie 2021: Mercur (în Balanță) în sextil cu Pluton (în Capricorn)


- 22 noiembrie 2021: Soarele pornește să tranziteze regiunea astrologică a Săgetătorului


- 24 noiembrie 2021: Mercur pătrunde în Săgetător


- 29 noiembrie 2021: Conjuncție între Soare (în Săgetător) și Mercur (în Săgetător)


- 29 noiembrie 2021: Trigon al lui Marte (în Scorpion) cu Neptun (în Pești)


- 30 noiembrie 2021: Mercur (în Săgetător) în sextil cu Saturn (în Vărsător)


- 30 noiembrie 2021: Sextil între Venus (în Capricorn) și Neptun (în Pești)


- 30 noiembrie 2021: Sextil al Soarelui (în Săgetător) cu Saturn (în Vărsător)


Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2021

Horoscop noiembrie 2021 | Evenimente astrologice noiembrie 2021 Horoscop noiembrie 2021 | Evenimente astrologice noiembrie 2021 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.