Horoscop octombrie 2021 | Evenimente astrologice octombrie 2021

 Evenimentele astrologice cu un impact major în horoscopul lunii octombrie 2021 sunt aspectele directe preluate de Pluton în Capricorn, Saturn în Vărsător, Mercur în Balanță și Jupiter în Vărsător, tranzitul lui Venus în Săgetător, cel al Soarelui și cel al lui Marte în Scorpion, Luna noua din Balanță și Luna plină din Berbec. 


Horoscop pentru toate zodiile în luna OCTOMBRIE 2021


Balanța pune capăt unor contradicții cu membri ai familiei, se reîmpacă cu aceștia, își stăpânește bine emoțiile și profită de o imagine personala îmbunătățită, ce-i înlesnește calea spre popularitate, și chiar către o poziție de lider. Poate pleca în călătorii scurte ținând de activități sociale, profesionale sau relaxare, și își afirmă cu brio creativitatea. Viața sa amoroasă tinde să se stabilizeze și să fie marcată de mai multă responsabilitate. Daca este singură, poate să-și închege o idilă cu o persoană mai matură (nu neapărat și mai vârstnică) ori cu una cu care a avut mai demult o relație de dragoste. Se focalizează cu succes spre siguranța financiară, și are ambiția de a acumula cât mai multe posesiuni, însă, spre finalul lunii, se poate aventura în afaceri imprudente.                          


Horoscop octombrie 2021 | Evenimente astrologice octombrie 2021

Nativii din Scorpion nu se mai lasă în voia unor capricii păguboase în interacțiunea cu ceilalți, își controlează mai atent gândurile și cuvintele, au capacitatea să-și extindă cercul de cunoștiințe utile, să obțină avantaje prin prezența lor de spirit, încrederea în ei însiși și natura lor întreprinzătoare. Sunt satisfăcuți, în special, de libertatea de a face tot ce își doresc. Sunt motivați să-și mărească securitatea financiară, fac față cu ușurință obligațiilor domestice, și evită, cu diplomație, orice conflict dintre planul profesional și cel familial. Sunt fericiți acasă, și pot lua o decizie majoră legată de o proprietate. Au oportunitatea să se evidențieze într-o activitate asociată cu arta. Au ocazia să se lanseze în diverse parteneriate financiare, dar este nevoie să-și supravegheze cu strictețe cheltuielile. Sunt atrași de o viață sentimentală senzuală și confortabilă, alături de cineva care le cunoaște foarte bine preferințele și nevoile.  


În horoscopul Săgetătorului se remarcă atitudinea sa încrezătoare în valorile sale si ocazia de a se descătușa de unele probleme financiare, mai cu seamă daca își asuma o perspectivă pozitivă în tratarea lor. Are abilitatea de a ști cum să facă o primă impresie buna, să-și armonizeze conexiunile cu cei din preajma sa. Are la dispoziție o perioadă de relansare a legăturilor sale de amiciție, mai ales că își dă seama care îi sunt adevărații prieteni. Este interesat să-și lărgească orizontul cunoașterii, să învețe asiduu, să se perfecționeze în domeniul său profesinal, să evolueze vizibil în viață. Se bucură de o stare de sănătate mai buna, este apreciat pentru generozitatea sa. Meritele din muncă par să-i fie recunoscute, și tinde să fie respectat și recompensat la serviciu. Câteodată, însă, este necesar să-și înfrângă predispoziția de a se distra excesiv, neglijându-și astfel sarcinile jobului. Își cultivă cu inspirație șarmul și atractivitatea, un lucru promițător atât într-o relație de cuplu mai veche, cât și într-una incipientă. Spre finalul lunii are înclinația să se retragă din tumultul social pentru a se revitaliza, a examina cu luciditate persoanele și circumstanțele din existența sa, și a se debarasa de cele care îl trag în jos, îi subminează dezvoltarea. 


În cazul Capricornului, se evidențiază prilejul de a-și mări independența, a-și lua viața în propriile sale mâini, a-și regăsi forța lăuntrică, a trece printr-o perioadă de transformare benefică, cu condiția de a-și ține în frâu izbucnirile bruște de mânie, irascibilitate. Este dispus să treacă printr-un proces de reevaluare, punere la încercare a propriei ființe, ceea ce îi poate reinvigora încrederea în sine însuși. Se poate dezbăra, în același timp, de simțământul că nu este îndeajuns de îndrăgit și apreciat. Străbătut de o intensă imaginație și conștientizare intuitiva a esenței oamenilor și universului, îi înțelege pe alții la nivel spiritual și este dornic să le dea o mână de ajutor. Își depășește inhibițiile sociale și amoroase, și este gata să se avânte atât în societate, cât și într-o poveste de iubire bazată pe sinceritate, deschidere și respect reciproc. Ajunge să se simtă ca peștele în apa printre oameni, se poate afilia la un grup care îi va aduce beneficii importante în viitor. Este încurajat să-și materializeze visele, iar cel mai eficient mijloc de a realiza asta este să lucreze în echipă, să-și împletească idelurile cu cele ale altora. După un eventual interval de derută, conjuncturi negative în plan profesional, are posibilitatea să se puna în cea mai favorabilă lumina, să se apropie de o promovare sau o mărire salariala. Situația economica i se optimizează, dar creșterea veniturilor sale poate fi însoțită și de cheltuieli mai mari.


Vărsătorul are înainte o perioadă de profundă limpezire și purificare spirituala după eliberarea de balastul unor aspecte subconștiente asociate cu trecutul său, cu amintiri ce i-au marcat negativ existența. Scapă, de altfel, de posibile simțăminte de depresie și pesimism, se redefinește, este însuflețit de dorința  de a da tot ce are mai bun din el, își dă seama că eforturile sale depuse până acum, și pe mai departe, îi rezervă împliniri numai daca își păstrează perseverența. Jupiter îl sprijină să intre într-o forma fizică și mentala excelentă, îi înlesnește câștigarea stimei celor din jurul său. Relaționarea sa cu aceștia este, de altfel, foarte plăcută, și este dispus să le facă niste concesii fară avea senzația că pierde vreo ceva în acest fel. Își dovedește cu vârf și îndesat atașamentul față de prieteni și realizează că aceștia sunt ca un fel de dar pe care și l-a făcut lui însuși. Cercul său de amici îi furnizează și șansa de a-și consolida o relație de cuplu actuală sau a închega o alta, plină de făgăduințe, în cazul că este singur. Conjunctura astrala din octombrie îl ajuta să aibă succese în muncă și în întreprinderile sale financiare. Interesat să se remarce prin ceva important la serviciu, să ajungă sub luminile reflectoarelor, își exploatează la maximum competența și se străduiește să vadă rezultate tangibile ale eforturilor sale. Poate să întrevadă noi parcursuri ale carierei sale și posibilitatea de a începe o afacere profitabilă. 


 Cei născuți în Pesti sunt satisfăcuți de încetarea dezbinărilor, vrajbelor cu amicii lor, care fac loc unei atmosfere de colaborare și înțelegere, mai ales că își regăsesc interesele, punctele de vedere comune. Au posibilitatea să finalizeze tot ce au amânat până în prezent și, astfel, să se pregătească o nouă fază, ambițioasă, a evoluției lor. Pot progresa considerabil spre transpunerea în realitate a idealurilor lor dacă se leapădă de o atitudine obsesivă în privința acestora. În sfera profesionala, au capacitatea să atragă de partea lor persoane și circumstanțe care le sunt de ajutor, iar comportamentul lor cordial le facilitează o cooperare financiară. Au noroc la bani și pot fi înclinați să-și aloce o parte din venituri unor acțiuni umanitare. În dragoste, par să-și unească forțele împreună cu partenerul lor de cuplu  în obiective serioase, ținând de traiul lor în comun pe termen lung. Daca sunt solo, pot începe o idilă neașteptată cu cineva corelat cu profesia lor, cineva care are prestigiu în aceasta. Către sfârșitul lunii, se simt îndemnați să evadeze din mijlocul monotoniei cotidiene, pentru a căuta o semnificație mai înaltă a destinului lor, a se implica în experiențe de viață inedite, aventuroase. Este de așteptat să plece într-o călătorie spre meleaguri îndepărtate, să intre în contact strâns cu oameni de pe alte meridiane ale pământului.


Potrivit horoscopului Berbecului, acesta se bucură de o stare de sănătate tot mai buna sau, daca este cazul,  se reface rapid după o boală, o afecțiune. Ispitit de țări și culturi străine, are șansa de a vizita un loc pe care nu l-a mai văzut niciodată, unul cu totul nou ori chiar exotic. Este unul din cele mai propice timpuri ale anului pentru a-și lua o vacanță. Viața sa sentimentala este reîmprospătată de noi împrejurări, incitante, în care este purtat alături de persoana iubită. Daca este singur, poate fi prins în mrejele iubirii de o persoană specială, provenită dintr-o zona geografică îndepărtată. Conexiunile sale de parteneriat din toate planurile existentei sale se îmbunătățesc și îi dăruiesc satisfacții deosebite. Nu mai este angajat în lupte pentru putere la serviciu și își menține sângele rece în orice conjunctură, oricât de critică. Daca îi place jobul său, este susținut mai mult decât de obicei de superiori ori oameni influenți. Daca nu este mulțumit de el, poate fi inspirat în găsirea unuia care să i se potrivească ca o mănușă. Lucrul în echipă îl favorizează într-o sporită măsură, iar demersurile individuale îl pot conduce către eșecuri. Are oportunitatea de a descoperi noi surse de venituri sau a redescoperi altele mai vechi, neglijate. Este o vreme auspicioasă creării unui plan de buget ori plan financiar, aruncării peste bord a unor obiceiuri proaste ținând de bani. 


Taurul reușește să păstreze un echilibru stabil  intre optimism și realism, și află noi modalități de a-și crea o mai mare libertate, fară a-i prejudicia pe alții. Este mobilizat să învețe cât mai mult despre existență, lume, și poate fi avantajat în acest sens de un voiaj într-o altă țară. Are abilitatea de a lăsa o impresie pozitiva asupra celorlalți, a-și înălța prestigiul în societate. Este interesat să-și optimizeze legăturile cu persoane din cadrul parteneriatelor sale, mai ales că poate avea nevoie de sprijinul lor. Nu se dă în lături de la nimic pentru a le dărui ajutor, a le susține în demersurile lor, dar nu este indicat să ajungă intru totul la cheremul lor. Poate avea o oportunitate de zile mari pentru o afacere grație interacțiunii sale sociale. Extrem de responsabil, atent la detaliile sarcinilor sale profesionale, realizează că orientarea spre căi foarte ușoare de avansare în carieră este riscanta, și că nu poate avea succese în muncă decât prin perseverență și dedicare. De asemeni, reușește să comunice excelent cu colegii și șefii săi. Viața sa sentimentala devine fierbinte, capătă o senzualitate intensă, care se ridică deasupra plăcerii fizice către o metamorfoză spirituala. Are nevoie de energia, tovărășia partenerului partenerului său de cuplu, care-i furnizează o oglindă de redescoperire a sa, și recurge cu ușurință la compromisuri pentru a-și armoniza conexiunea cu acesta. 


Nativii din Gemeni explorează în profunzime sinele lor și pe cel al altora, își întăresc legăturile emoționale cu cei care le sunt aproape, și sunt călăuziți să-și schimbe viața în bine. Renunță la tot ce nu le merge cum trebuie în existență și se focalizează pe urmărirea filosofiei, credințelor proprii. Conștientizează într-un mai mare grad regulile jocului social și se încadrează în el tot mai lesne. Țin cu tot dinadinsul să-și perfecționeze abilitățile, să-și impună o organizare mai strictă în orice întreprind. Pot călători fară vreo programare prealabilă, înfiripandu-și contacte cu oameni din străinătate din motive profesionale sau de afaceri. Sunt în formă atât din punct de vedere fizic, cât și mental, și par să fie interesați să-și îmbunătățească sănătatea apelând la noi diete și programe zilnice de gimnastică, yoga. La serviciu, pot avea mai multe însărcinări decât de obicei, și pot obține niște proiecte noi, capabile să le aducă beneficii notabile în viitor. Stima față de ei înșiși este conectată  cu munca lor, și se concentrează în activitatea lor profesionala pe lucruri aparent mici care alcătuiesc întregul. Mai cu seamă către finele lunii, dau cele mai bune rezultate în acțiuni individuale. Conexiunea afectivă cu persoana lor iubită se intensifică și le rezervă numeroase bucurii. O eventuală neînțelegere cu aceasta se disipează de la sine, și se focalizează împreună cu ea în planuri concrete, promițătoare pentru amândoi. 


În horoscopul Racului se întrezărește o revitalizare a parteneriatelor din toate zonele existenței sale,  încetarea luptelor sale cu alții pentru dominare. Cu toate astea, este necesar să lucreze în continuare asupra relațiilor sale de asociere, transformându-și modul de abordare al lor. Își cunoaște exact inamicii și știe cum să le contracareze acțiunile răuvoitoare. Recunoaște valorile oamenilor din jurul său și le prețuiește, își conștientizează punctele forte ale personalității sale și nu mai ezită să facă apel la ele ori de cate ori este nevoie. Totodată, creativitatea i se eliberează din constrângeri, piedici, și îl favorizează în întreprinderile sale majore. Poate fi necesar să-și mențină, cu strictețe, sub control irascibilitatea, impulsivitatea, frustrările, astfel încât să se bucure de o deplină pace, liniște mentala. Posibile probleme din familie își afla rezolvări definitive, mai ales că Racul dă dovadă de un plus de bunavoință și spirit de ajutorare în conexiunile cu rudele și persoanele apropiate. În a treia decada a lunii, este nerăbdător să joace un rol principal pe scena lumii, să-și dea frâu liber spontaneității și să-și asume mai multe riscuri. Năzuiește ca oamenii să-l ia mereu în seamă și să-l aprecieze și nu șovăiește să-și arate cele mai avantajoase aspecte ale personalității sale în acest scop. Caută să-și afle cât mai dese răgazuri pentru a se distra, a se exprima creativ, a se ocupa de hobby-urile sale, a-și descreți fruntea. Traversează un ciclu auspicios în muncă, se înțelege de minune cu colegii și șefii. Există posibilitatea să fie surprins de ivirea unor surse de venituri nebănuite, apărute ca din senin. Daca în primele două treimi ale lunii este caracterizat de seriozitate, sobrietate în dragoste, apoi este îmboldit să-i dea acesteia o tentă jucăușă, să o sărbătoarească în stil mare, să-și uimească în mod plăcut partenerul prin gesturi insolite de demonstrare a iubirii sale. 


Leul nu mai stă pe gânduri în otpimizarea tonusului său fizic și psihic, și se orientează spre un stil de viață cât mai sănătos. Simte nevoia să se dedice unei activități creative, poate artistice. Dacă are copii, își exprimă creativitatea în interacțiunea cu aceștia, și poate petrece mult timp de calitate, distractiv, împreună cu ei. Se evidențiază prin generozitatea și bunăvoința sa de pe arena publică. Depășește o stare de derută, nedumerire în integrarea să sociala, și comunică din ce în ce mai bine, mai fertil, cu cei din preajma să. Se concentrează pe relațiile cu persoanele apropiate, de care-l leagă asocieri personale, sociale și profesionale. În ultima decadă a lunii este preocupat în special de familie și casă. Tendința sa de a se transforma într-un mic tiran și a impune lucruri nedorite rudelor sale (desigur, cu intenții bune) trebuie să fie evitată, fiind, în schimb, înlocuită cu străduința de a-și consolida relaționarea cu acestea, luând într-o mai mare măsură în considerare simțămintele și nevoile lor. De asemeni, poate fi inspirat să aducă îmbunătățiri locuinței sale. Frecușurile sale cu colegii și șefii de la serviciu încetează, lăsând loc unei colaborări productive cu aceștia. Chiar daca unele sarcini profesionale îi displac, reușește, cu perseverență, să le duca la bun sfârșit, ceea ce îl poate propulsa spre o promovare. Daca nu are o slujbă, pare să-și găsească curând una, avantajoasă. Eventuale neînțelegeri din legătura sa de cuplu sunt destrămate de regăsirea fiorilor autentici ai dragostei, și nu este exclus să plece, împreună cu persoana iubită, într-o a doua lună de miere. În caz că este singur, Venus pare să-l răsfețe, să-i pună la îndemână o grămadă de oportunități de a se îndrăgosti de cineva deosebit, care să-i împărtășească sentimentele. 


Cei născuți în zodia Fecioarei sunt cutreierați de efluvii creative îmbelșugate, care le făgăduiesc împliniri de excepție daca sunt îndreptate către un domeniu care îi pasionează. Unele probleme de comunicare cu familia sunt soluționate, așa că au prilejul să fie satisfăcuți de considerația, gratitudinea reciprocă care se instalează în viața familială. Își dinamizează, într-un mod benefic, energia și se pot dedica unei purificări a organismului lor printr-o dietă naturistă. Sunt încrezători în sistemul lor de valori și în abilitățile lor. Dușmanii lor nu mai îndrăznesc să-i înfrunte, fiind la adăpost de orice fel de conflicte. În cea din urmă treime a lunii, sunt aglomerați de o mulțime de treburi în sfera sociala. Comunică cu efervescență, cu dezinvoltură, cu ceilalți, le dau acestora un plus de atenție, le remarcă eforturile și realizările, și își fortifică conexiunea cu ei. Frații, surorile, neamurile apropiate și colegii au un rol mai important decât de obicei în existența lor. Extrem de alerți, sunt ocupați până peste cap cu vizite, scurte călătorii, comisioane, convorbiri telefonice și apariții în public. Uneori, poate fi necesar să-și stăpânească impulsul de a-i convinge neapărat pe alții de valabilitatea opiniilor lor. Profită în muncă de o sporită răbdare, eficiență și organizare. Asiduitatea îi sprijină să aibă rezultate remarcabile în profesie și în afaceri. Oricum, întârzieri, amânări, obstacole din plan financiar le sunt înlăturate și pot astfel să-și crească veniturile consistent. O nouă perspectivă, neremarcată până acum, lasă loc clădirii unor fundamente solide, sănătoase, ale traiului lor. 


Evenimente astrologice în  octombrie 2021


- 1 octombrie 2021: Cuadrat intre Mercur (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)


- 2 octombrie 2021: Venus (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)


- 4 octombrie 2021: Trigon al lui Mercur (în Balanță) cu Jupiter (în Vărsător)


- 6 octombrie 2021: Pluton devine direct în Capricorn


- 6 octombrie 2021: Luna noua în Balanță


- 7 octombrie 2021: Venus intra în zona astrologică a Săgetătorului


- 8 octombrie 2021: Conjuncție intre Soare (în Balanță) și Marte (în Balanță)


- 9 octombrie 2021: Soarele  (în Balanță) în conjuncție cu Mercur (în Balanță)


- 10 octombrie: Conjuncție a lui Mercur (în Balanță) cu Marte (în Balanță)


- 11 octombrie 2021: Saturn revine în tranzit direct în Vărsător


- 13 octombrie 2021: Venus (în Săgetător) în sextil cu Saturn (în Vărsător)


- 15 octombrie: Trigon intre Soare (în Balanță) și Jupiter (în Vărsător)


- 17 octombrie 2021: Mercur (în Balanță) în sextil cu Venus (în Săgetător)


- 17 octombrie 2021: Cuadrat al Soarelui (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn) 


- 18 octombrie 2021: Mercur își reia o turnură directă în Balanță


- 18 octombrie 2021: Jupiter își părăsește tranzitul retrograd din Vărsător


- 19 octombrie 2021: Trigon intre Marte (în Balanță) și Jupiter (în Vărsător)


- 20 octombrie 2021: Luna plină în Berbec


- 22 octombrie 2021: Cuadrat al lui Marte (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)


- 23 octombrie 2021: Soarele își începe tranzitul în Scorpion


- 27 octombrie 2021: Venus (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 28 octombrie 2021: Sextil intre Venus (în Săgetător) și Jupiter (în Vărsător)


- 30 octombrie 2021: Cuadrat al Soarelui (în Scorpion) cu Neptun (în Pești)


- 30 octombrie 2021: Marte pătrunde în regiunea astrologică a Scorpionului


Evenimente astrologice în horoscopul SEPTEMBRIE 2021

Horoscop octombrie 2021 | Evenimente astrologice octombrie 2021  Horoscop octombrie 2021 | Evenimente astrologice octombrie 2021 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.