11 noiembrie: Ziua Rujului Roșu

 Anual, pe 11 noiembrie, este sărbătorită Ziua Rujului Roșu, un ruj ce reprezintă, probabil, cel mai bine chintesența cosmeticii feminine.  


Cu prilejul acestei zile, putem explora semnificația din spatele acestui instrument cel mai expresiv, mai înălțător al stării de spirit din trusele de cosmetice ale femeilor, precum și unele aspecte neașteptate ale puterii sale de persuasiune.     

                             

11 noiembrie: Ziua Rujului Roșu

Cu o culoare asociată cu pasiunea și energia, nu este de mirare că femeile se bazează pe acest ruj pentru a-și insufla o stare de deplină siguranță. Dincolo, însă, de capacitatea să de a le inspira femeilor încredere în ele însele și senzualitate, există o istorie care-i definește forța. Începând cu mișcarea sufragetelor de a câștiga dreptul la vot al femeilor de la debutul secolului XX, buzele roșii au fost un simbol al independenței și rebeliunii feminine, al femeilor sprijinind femei. 


Rujul roșu a prelevat în decursul epocii de aur a Hollywood-ului, când a devenit emblematic pentru cele mai vestite staruri feminine ale filmelor. De la Marylin Monroe la Elizabeth Taylor, rujul roșu a fost un element reprezentativ al feminității pline de farmec și a rămas așa până în zilele noastre. 


10 noiembrie: Ziua Internațională a Contabilității


Așadar, dacă ești femeie, pe data de 11 noiembrie îmbracă-ți cea mai avantajoasă rochie, pantofii cu toc, așterne-ți pe buze un ruj roșu și mergi să cucerești lumea! Rujul roșu îți induce încredere în feminitatea ta, este seducător, vibrant și are multe alte însușiri care te pot ajuta să-ți transformi look-ul astfel încât să fii oricum îți dorești!


11 noiembrie: Ziua Origami

11 noiembrie: Ziua Rujului Roșu 11 noiembrie: Ziua Rujului Roșu Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 10, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.