13 noiembrie: Ziua Muzicii Simfonice Metal

 Există un loc in care îngerii ce cantă spre pămant se intâlnesc cu demonii si căntarile lor , iar acest loc este cel în care Muzica Simfonică Metal este concepută, performată si celebrată într-o uniune efervescentă, mai cu seamă anual, pe 13 noiembrie. Aici, demnitatea orchestrarii simfonice se întâlnește cu sălbăticia vaietului ghitarei! Este vorba despre o muzică numita "Metal Symphonic"  ori "Symphonic Metal"!


Daca nu ai auzit vreodată asa ceva, ti se poate părea un concept straniu, insă există, cu adevărat. O muzică care reuseste sa combine forța si energia Heavy Metal cu rafinamentul orchestrării simfonice. Ziua Muzicii Simfonice Metal sărbătorește acest stil de muzică si caută să-l aducă spre cei care nu l-au întâlnit incă.    

                                                      

13 noiembrie: Ziua Muzicii Simfonice Metal

Din zilele sale timpurii, muzica simfonică metal a fost sub influenta celei "power metal", celei gotice, a noului val al heavy metal britanic. Sunt asociate  cu acest tip de muzică orgi, inclusiv electronice / sintetizatoare si ghitări, instrumente cu coarde si coruri, si tobe, toate impletite armonios împreună. 


12 noiembrie: Ziua Supei de Pui pentru Suflet


In toate variantele sale apare a fundal de metal, de la death metal, la metal gotic, la power metal si metal progresist, toate augmentate de o frumoasă orchestrație. 


Cel mai timpuriu exemplu al acestui stil de muzica este cel al lui Celtic Frost, din 1987, care a avut influențe majore asupra multor pionieri ai acestui tip muzical. 


Unele dintre cele mai vestite formații din acest gen includ "Nightwish", "Haggard" si "Edenbridge". A fost adoptat ocazional si de grupuri cum ar fi Mettalica. Albumul "Mettalica's Symphony & Mettalica" este reprezentativ în acest sens.


13 noiembrie: Ziua Mondială a Bunătății

13 noiembrie: Ziua Muzicii Simfonice Metal 13 noiembrie: Ziua Muzicii Simfonice Metal Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.