24 noiembrie: Ziua Celebrează-ți Talentul Unic

 Frumusețea oamenilor constă din ceea ce-i face diferiți unul de celălalt. Nu putem fi toți încadrați într-un pat al lui Procust. Ziua Celebrează-ți Talentul Unic este una de acceptare a unor astfel de diferențe și îndrăgirea a ceea ce putem să oferim în mod special fiecare dintre noi.


Oamenii posedă câte un dar unic de când fac umbră pământului. Desigur, unele talente "convenționale" nu au putut fi scoase la lumină decât odată cu evoluția umanității. De exemplu, un ghitarist excepțional nu avea cum să se afirme înainte de invenția ghitării. Alte talente mai ciudate, neobișnuite, s-au remarcat încă din vremuri străvechi, și nu avem cum să știm ce am fi devenit fără ele.    


24 noiembrie: Ziua Celebrează-ți Talentul Unic

Nu am fi putut afla despre beneficiile focului dacă nu ar fi existat cineva al cărui har unic era cel de a freca între ele două bețe până a produce o scânteie. Muzica nu ar fi fost așa cum o știm astăzi dacă nu ar fi existat o persoană a cărei înzestrare excepțională era cea de a crea sunete bătând în suprafețele plate ale unor lucruri goale pe dinlăuntru, ceea ce a condus, în cele din urmă, la inventarea tobelor.


23 noiembrie: Ziua Espresso


Talentele nu trebuie, totuși, să fie revoluționare pentru a fi sărbătorite. Unele dintre ele pot fi considerate stranii ori insipide la prima vedere, dovedindu-se ulterior că nu este deloc așa!


Recunoașterea unicității, individualității fiecăruia dintre noi constitue doar un prim pas. Este important, apoi, să ne-o acceptăm întru totul, fără a avea vreo teamă despre modul cum am putea fi judecați, criticați sau luați în râs de alții, mai conformiști, mai obtuzi, care ar atenta să ne pună piedici în calea celebrării sale!


24 noiembrie: Ziua Sardinelor

24 noiembrie: Ziua Celebrează-ți Talentul Unic 24 noiembrie: Ziua Celebrează-ți Talentul Unic Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.