30 noiembrie : Ziua Stai Acasă Pentru Că te Simți Bine

 Ziua Stai Acasă Pentru Că te Simți Bine îi încurajează pe toți oamenii din lume anual să își ia liber de la serviciu pe 30 noiembrie, fără a se preface că au o problemă de sănătate. Din fericire, pentru români este o zi liberă legală, prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei, care, mai ales pentru bugetari, le facilitează, ca de obicei, un weekend prelungit.


Bravo lor, căci oamenii care muncesc  în firmele private nu au oportunitatea lor, și trebuie, așadar, să contribuie cu niște bănuți,  nu chiar mici, pentru fericirea lor! A bugetarilor! Ce bine este la statul de stat!         

                                         

30 noiembrie : Ziua Stai Acasă Pentru Că te Simți Bine

Oricum pe alte meleaguri, unde ziua Sfântului Andrei nu este una de lenevie sau de celebrare a Sfântului Andrei, în această zi a anului oamenii încep să fie preocupați de sărbătorile de iarnă, simțindu-se motivați să găsească un echilibru sănătos între planul personal și cel profesional. 


Mulți dintre noi se simt, în acest răstimp cumva stresați, obosiți de eforturile din decursul întregului an și au nevoie de un scurt răgaz înainte sărbătorilor de iarnă, stresante, uneori,  și ele.


Ziua Stai Acasă Pentru Că te Simți Bine a fost întemeiată de Thomas și Ruth Roy pentru a ne îndemna să nu ne mai  găsim scuze inventate  pentru a nu ne duce la muncă. De fapt, această zi poate fi marcată în orice vreme a a anului, atunci când ne simțim împovărați de sarcinile cotidiene de la serviciu! 


29 noiembrie: Ziua Internațională de Solidaritate cu Poporul Palestinian


Cu prilejul acestei sărbători, ar trebui să fim fim cât se poate de sinceri, și să mărturisim că nu ajungem la locul de muncă prefăcându-ne că suntem bolnavi. Este indicat să spunem, pur și simplu, că ne dorim să ne eliberăm de rutina zilnică, să ne desfacem aripile pentru a zbura către noi dimensiuni ale existenței noastre! Depinde de șeffi noștri, și de cât mult ajung să ne înțeleagă!


30 noiembrie: Ziua Securității Computerului

30 noiembrie : Ziua Stai Acasă Pentru Că te Simți Bine 30 noiembrie : Ziua Stai Acasă Pentru Că te Simți Bine Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.