Horoscop decembrie 2021 | Evenimente astrologice decembrie 2021

 Evenimentele astrologice majore din horoscopul lunii decembrie 2021 sunt  revenirea lui Neptun în parcurs direct în Pești, tranzitul lui Marte în Săgetător, cel al lui Mercur și al Soarelui în Capricorn, cel al lui Jupiter în Pești, tranzitul retrograd al planetei Venus în Capricorn, Luna nouă din Săgetător și Luna plină din Gemeni.

 

Horoscop pentru toate zodiile în luna DECEMBRIE 2021


Săgetătorul se desprinde o viziune cumva nerealistă despre casă, așa că nu se mai confruntă cu neînțelegeri cu rudele. Tinde să se bucure de o atmosferă caldă, cordială în sânul familiei și să se țină departe orice fel de riscuri, mai ales că este guvernat de un puternic simțământ de stabilitate și echilibru. Trece printr-o perioadă favorabilă îmbunătățirii locuinței sale și a vânzării ori cumpărării unei case. Deși are o situație financiară mai bună, nu se mulțumește cu puțin și este ambiționat să descopere noi metode de a face bani. Oricum, este stăpânit de o energie substanțială, este mai competitiv și mai impulsiv decât de obicei și,  dacă este perseverent, poate avea de profitat din noi proiecte, demersuri. În viața amoroasă poate avea impresia că nu este îndeajuns de apreciat, o impresie adeseori falsă, și i se atrage atenția să nu neglijeze punctele forte ale partenerului său de cuplu.


Nativii din Capricorn nu se mai lasă în voia iluziilor, sunt mai realiști, mai organizați și mai preocupați de detalii, așa că cei din jurul lor nu mai pot profita de ei. Au parte de o grămadă de oportunități în societate și din punct de vedere educațional, își pot extinde cunoșterea și perfecționa abilitățile. Pe la jumătatea lui decembrie par să oscileze între nevoia de a se însingura, pentru a reflecta, a se relaxa și a se regenera, și dorința de a fi cât mai implicați în lume și a-și transmite direct, fără vreo jenă, interesele. Tendința de a-și regândi impactul asupra altora îi poate ajuta să-și maximizeze imaginea personală și să pășească sub luminile reflectoarelor, să fie mai îndrăzneți și mai încrezători în ei înșiși în tot ce vor să îndeplinească. În special spre finele lunii, își exprimă cu entuziasm și forță de convingere ideile, fiind astfel capabili să-și atragă aliați de nădejde. Pot avea numeroase ocazii de a intra în contact cu rudele, prietenii, și par să primească o veste foarte bună ori un cadou impresionant. Unii pot să se înalțe ei înșiși pe un piedestal în dragoste, uitând să-și aducă alături de ei partenerul de viață.            

                                        

Horoscop decembrie 2021 | Evenimente astrologice decembrie 2021

În cazul Vărsătorului se vestește, de-a lungul întregii luni, o relansare, câteodată spectaculoasă, a domeniului său financiar. Devine mai puțin neglijent cu banii și mai prudent în afaceri în care unii pot încerca să-l tragă pe sfoară. Este generos, dar nu până pe punctul de a rămâne falit din această cauză. Își mărește considerabil veniturile, atât grație talentelor lui neexploatate până acum, cât a a unor circumstanțe aparent invizibile pentru alții. Increderea în valoarea sa îi dăruiește o și mai mare șansă de a fi însoțit de noroc. Poate fi pasionat de idei futuriste și chiar ciudate, și are la îndemână o vreme de bun augur pentru a lucra într-un grup cu același credințe ca și ale sale către un scop comun. Pare, de asemeni, să se concentreze asupra materializării grabnice a viselor sale. În cea de-a doua jumătate a lunii, este înclinat să-și treacă în revistă trecutul (poate și ca urmare a apropierii Anului Nou), să tragă din el învățăminte și să se lepede de orice fel de aspecte negative de odinioară, de un balast mental, emoțional și spiritual. Viața sentimentală îi poate fi afectată de o oarecare timiditate sau îi poate fi învăluită într-o aură de mister. 


Potrivit horoscopului Peștilor, aceștia își țin în frâu într-o sporită măsură sensibilitatea, astfel încât pot ține departe oamenii care atentează să profite de bunătatea lor și pot să zădărnicească posibile trădări și autoiluzionări. Sunt traversați de o ambiție extremă în ducerea la bun sfârșit a planurilor lor pe termen lung și, oricâte reușite ar avea, nu se simt niciodată satisfăcuți, dorindu-și și mai multe și mai impresionante. Pun mai presus de orice cariera, ceea ce le poate prejudicia alte sfere ale existenței. Mintea le este alertă, neastâmpărată, izvodind idei inventive, neobișnuite, intuitive. Par să se canalizeze pe viitorul și speranțele lor, fără a mai fi trași înapoi de experiențe amare din trecut. Pot fi îmboldiți sau siliți de împrejurări să-și sorteze amicii și să-i țină aproape numai pe cei care au rămas pe aceeași lungime de undă ca și ei. La sfârșitul lui decembrie, întâmpină Noul An cu veselie și optimism, exuberanță și expresivitate. Au capacitatea de a-și satisface aspirația de a face o prima bună impresie asupra altora, a se remarca în societate.


Cei născuți în Berbec pot avea o revelație spirituală importantă conducându-i spre un fel de renaștere a sinelui. Se simt încurajați să-și lărgească orizonturile, să se debaraseze de rutină, să exploreze tainele lumii, să pornească într-o călătorie spre meleaguri îndepărtate, să se dedice învățării a ceva întru totul nou. Totodată, sunt preocupați de direcția încotro o ia existența lor , de obiectivele lor esențiale și dau dovadă de un plus de simț practic în această privință. Sunt respectați pe plan profesional datorită seriozității, ingeniozității și abilității lor de a comunica. Pot fi îmboldiți să-și revadă traseul carierei pentru a arunca peste bord lucruri neînsemnate care nu le mai merită atenția și a-și netezi calea spre viitoare succese. Oricum, sunt gata să se străduiască din greu și chiar să facă sacrificii pentru a progresa în munca lor. Par să pună la îndoială unele laturi ale vieții lor amoroase, căutând în special să-și elimine propriile lor carențe din acest punct de vedere. Tind să pășească în anul ce vine concentrați mai cu seamă asupra relațiilor personale, eliberându-se de temeri și tendințe autodistructive adânc înrădăcinate în subconștient, regenerându-și și învigorându-și lumea lăuntrică și ajungând să fie mult mai empatici față de cei din preajma lor.


Taurul iese dintr-o perioadă de confuzie, derută în privința viabilității unor prietenii, ajunge să știe clar care oameni îi sunt cu adevărat aproape, și-și întețește activitățile împreună cu aceștia. De fapt, grupurile și organizațiile la care a aderat înlesnesc împlinirea țelurilor sale. Se remarcă prin priceperea intuitivă de a găsi indicii prețioase despre ceea ce gândesc în mod autentic oamenii în cuvintele ori faptele lor aparent banale. Este dornic să treacă printr-o transformare fundamentală, să se străduiască să schimbe ceva nesatisfăcător din traiul său. Pare să fie sastisit de cenușiul cotidian, orientându-se către viziuni și idealuri înalte. Nu este înclinat să dea atenție detaliilor ci, mai degrabă, unor perspective de mare amploare. Cu toate astea, tinde să fie dezamăgit de mari planuri pe termen lung, modificându-le sau lansându-se în altele, mai promițătoare. Amator să trăiască experiențe de viață inedite, poate intra în contact cu persoane din diverse țări, culturi. În același timp, se poate convinge să se consacreze studiului unui domeniu care îl pasionează. Are posibilitatea să-și împrospăteze relația de cuplu printr-o abordare spontană, prin desprinderea sa de obișnuințe sau tabieturi, sau să înfiripe o poveste de iubire cu cineva întru totul diferit de el, capabil să-i deschidă ochii asupra unor dimensiuni nebănuite ale lumii.


Nativii din zodia Gemenilor își limpezesc demersurile din carieră, iau decizii bine gândite în legătură cu acestea și își asigură astfel o sporită stabilitate. Către finele lunii sunt mult mai productivi și se îndreaptă spre o avansare la serviciu și succese în afaceri. Oameni influenți tind să-i privească favorabil și sunt incojurati de onestitate și integritate de către șefi și colegi. Pot să aibă un plus de libertate în zona profesională, ceea ce le permite să-și pună la treabă creativitatea. Se simt impulsionați să-și îmbunătățească și întărească legăturile de parteneriat din toate sferele existenței apelând, dacă este cazul, la negocieri și ajustări. Au la dispoziție un răstimp prielnic inițierii unor discuții pe teme sensibile, ținând de împărțirea puterii și finanțe. Pot fi cuprinși de o oarecare insatisfacție din pricina eventualei pierderi a pasiunii în lucrurile de care se ocupă, așa că se impune să-și reînnoiască întreprinderile ori modalitatea în care-și pun ideile în practică. Sunt tentați să schimbe din rădăcini ceva important din traiul lor. Emoțiile le pot oscila între extreme, fiind nevoie să și le analizeze cât mai logic, mai rațional. Își tratează cu seriozitate viața sentimentală, vor să-i infuzeze mai mult echilibru și mai multă armonie, făcând în acest sens compromisuri și sacrificii. În preajma Anului Nou se configurează un eveniment notabil în relațiile de cuplu, poate o logodnă ori o căsătorie.


În horoscopul Racului se anticipează o curiozitate și o sete de cunoaștere nestăvilite și ocazia de a-și împlini visul de a explora meleaguri de pe alte meridiane ale pământului. Poate cunoaște oameni deosebiți, cu totul altfel față de cei întâlniți zi de zi, capabili să îi releve fațete insolite ale universului. Este deschis spre studiu și pare să aibă rezultate excelente în învățătură. Este străbătut de o atitudine optimistă, nemaifiind afectat de probleme minore. Pe de altă parte, ține cont de detalii în muncă, ceea ce-i facilitează achitarea cu brio de sarcinile sale. Foarte responsabil, are capacitatea de a se ocupa cu eficiență de o mulțime de proiecte și responsabilități. Este necesar, totuși, să-și înfrângă înclinația de a intra pe nepusă masă  în dispute fără temei cu colegii. Dorește să coopereze și să comunice din plin cu alții, să-și clarifice gândurile în conversații cu ei. Poate fi nevoie să aleagă grâul de neghină în relațiile de asociere și să le mențînă numai pe cele care-i sunt benefice. Este predispus să fie mai diplomat decât de obicei și să-și folosească meșteșugul vorbirii pentru a-și media și optimiza legăturile cu persoanele apropiate. Are o motivație puternică de a-și înălța conexiunea cu persoană iubita pe un nou nivel, să o poarte spre pragul renașterii, regăsirii prospețimii dintâi.


Cei născuți în zodia Leului sunt călăuziți să-și exprime plenar personalitatea și pot străluci în special în activități creative. Ar vrea să-și dedice cât mai mult timp distracției, delectării, unui hobby, însă responsabilitățile și îndatoririle lor nu le ingaduie adeseori asta. În plus, ispita de a se cufunda în plăcerile existenței le este înfrânată de preocuparea de a se concentra asupra lucrurilor de amănunt din traiul zilnic. Par să-și abordeze cât se poate de rațional sarcinile de serviciu, să fie interesați de organizarea muncii lor și să fie implicați în colaborări intense cu colegii lor. Eventuala impresie că nu li se recunosc meritele poate fi înlăturată dacă cer în mod clar ceea ce li se cuvine. Excelează îndeosebi în proiecte mai mici, întrucât în cele de mai mare anvergură sunt dezavantajați de lipsa de abilitate de a desluși imaginea de ansamblu. Pot avea beneficii din afaceri și resurse materiale împărtășite cu alții. Este posibil să planuiască achiziționarea unei noi locuințe sau mașini. Înaintea Anului Nou, devin mai puțin atrași de lupte de putere, orgolii și mai puțin îngrijorați în afișarea vulnerabilității lor emoționale. Au numeroase oportunități în dragoste. Cei solo par să flirteze într-o sporită măsură, să aibă prilejul de a cunoaște mai mulți posibili parteneri. În caz că sunt deja parte a unei relații în doi, aceasta tinde să fie marcată de o crescândă patimă, senzualitate. 


Conform horoscopului Fecioarei, această reușește să-și echilibreze rolul cu cel al persoanelor din parteneriate personale, sociale, profesionale și financiare, astfel încât să nu mai existe vreo ambiguitate ținând de puterea de decizie și avantaje ale fiecăruia. Astfel de relații par să-i furnizeze împliniri de excepție, așa că este mobilizată să și le fortifice. Poate fi silită sau ambiționată să-și refocalizeze impulsurile creative spre căi mai productive și să redefinească ceea ce o satisface cu adevărat, și nu doar o amuză. Pare să se dedice hobyy-urilor sale preferate și să-și petreacă mult timp de calitate împreună cu amicii. Își exprimă gândurile cu o mai mare forță de persuasiune și este apreciată pentru farmecul cuvintelor sale și simțul său al umorului. Chiar dacă îi crește popularitatea printre oameni, optează uneori pentru confortul și familiaritatea de acasă. Este gata oricând să-și apere cu strășnicie membrii familie dar, poate, de asemeni, să se certe mai des cu ei, ceea ce-i atrage atenția asupra dezideratului de a le înțelege mai bine aspirațiile, nevoile. În conexiunea sa de cuplu, nici unul dintre parteneri nu mai este dependent de celălalt, și numai există între ei nici un fel de secret. Poate fi îndemnată de conjuncturi ori de vocea sa interioară să se desprindă de o anumită frivolitate, superficialitate în dragoste. Dacă este singură, poate fi antrenată într-o idilă cu o persoană de o frumusețe aparte, în stare să-i încurajeze concentrarea către idealurile sale. În eventualitatea că are un tovarăș de viață, relația sa cu acesta capătă o tentă mai romantică, și chiar mai spirituală. 


Balanța nu-și mai amână treburi asociate mai cu seamă de zona sa profesională și nu mai are probleme în a-și organiza și eficientiza munca, în a se ocupa de aspectele de amănunt ale acesteia. Nu mai are frecușuri cu colegii ci, dimpotrivă, își armonizează relaționarea cu aceștia. Se bucură de ceea ce face la serviciu și are șansa de a-și găsi un alt job, mai avantajos, ori să extragă sporite beneficii din cel existent. Onestitatea și bunăvoința din muncă îi sunt răsplătite cu aceeași monedă. Sănătatea i se îmbunătățește considerabil și, dacă trebuie să treacă prin unele proceduri medicale, acestea par să-i fie încununate de succes. Activitatea socială i se întrepătrunde cu cea familială. Pe arena publică se simte îndemnată să comunice cât mai deschis, să-și dea gândurile pe față, să poarte orice conversație pe care trebuie să o aibă. Mintea îi este efervescentă, memoria mai bună, are o grămadă de comisioane, vizite, scurte călătorii de îndeplinit, însă le duce pe toate la bun sfârșit. Poate fi ghidată de circumstanțe ori de lumea lăuntrică în a-și reconsidera viața de acasă și a o optimiza emoțional și spiritual. Își dorește un fundament cât mai solid al căminului, astfel încât acesta să reprezinte o oază de siguranță în mijlocul unei lumi tumultuoase, imprevizibile. Chestiunile personale, trecutul și felul în care acesta i-a modelat prezentul capătă întâietate. Tinde să petreacă mai mult timp alături de familie, să aibă o mulțime de treabă în casă, poate și pentru pregătirea acesteia pentru sărbătorile de iarnă. Atitudinea sa mai lucidă, mai rațională îi facilitează purtarea undei discuții importante, tărăgănate până acum cu persoana iubita. Indiferent dacă este angajată într-o conexiune de cuplu mai veche ori într-una incipientă, prețuiește mai presus de orice fidelitatea, sinceritatea din aceasta.


Pentru Scorpion se preconizează ieșirea dintr-o perioadă nițel păguboasă în amor. Ajunge să fie îndeajuns de precaut pentru a nu se mai arunca cu capul înainte în aventuri pătimașe cu oameni cu probleme, care i-ar putea provoca regrete foarte amare. În caz că are un un partener, este dornic să-și înlăture dificultățile din împărtășirea emoțională și intelectuală cu acesta, și este sprijinit în acest sens de conjunctura astrală din decembrie. Scorpionii singuri pot închega o poveste de dragoste magică cu un fel de suflet pereche, iar cei implicați într-o legătură de cuplu pot avea prilejul să și-o reînnoiască, revitalizeze, îndeosebi în preajma Anului Nou. Cu toți sunt cuprinși de voința de a-și crea o bază financiară solidă, fiind disponibili să facă eforturi considerabile în acest scop, lansându-se și într-o afacere, în investiții. Își analizează la sânge interacțiunea socială pentru a se debarasa de situații și persoane care le irosesc timpul și nu numai. Oricum, se întâlnesc frecvent cu oamenii dragi, apropiați, cu rudele și colegii lor. Par să aibă o agenda zilnică extrem de încărcată, însă își doresc mai mereu să fie ocupați pentru a-și consuma energia clocotitoare. Au cele mai bune rezultate în demersuri de scurtă durată. Către finalul lunii se remarcă prin imaginația lor bogată, își pot dezvălui talente ascunse și pot avea satisfacții substanțiale din proiectele lor creative. Totodată, năzuiesc să se simtă liberi ca păsările cerului, să-și trăiască viața din plin, așa că le-ar prii o vacanță, chiar dacă este mai scurtă. 


Evenimente astrologice în  decembrie 2021


- 1 decembrie 2021: Neptun își reia tranzitul direct în Pești


- 4 decembrie 2021: Luna nouă în Săgetător


- 6 decembrie 2021: Sextil între Marte (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn)


- 7 decembrie 2021: Mercur (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 8 decembrie 2021: Cuadrat al lui Marte (în Scorpion) cu Jupiter (în Vărsător)


- 11 decembrie 2021: Conjuncție între Venus (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)


- 11 decembrie 2021: Sextil al lui Mercur (în Săgetător) cu Jupiter (în Vărsător)


- 12 decembrie 2021: Soarele (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 13 decembrie 2021: Marte își începe tranzitul în Săgetător


- 13 decembrie 2021: Mercur pătrunde în zona astrologică a Capricornului


- 19 decembrie 2021: Luna plină în Gemeni


- 19 decembrie 2021: Venus capătă un aspect retrograd în Capricorn


- 20 decembrie 2021: Sextil între Soare (în Săgetător) și Jupiter (în Vărsător)


- 20 decembrie 2021: Mercur (în Capricorn) în trigon cu Uranus (în Taur)


- 21 decembrie 2021: Soarele intră în Capricorn


- 24 decembrie 2021: Cuadrat al lui Saturn (în Vărsător) cu Uranus (în Taur)


- 25 decembrie 2021: Venus (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)


- 26 decembrie 2021: Sextil între Mercur (în Capricorn) și Neptun (în Pești)


- 29 decembrie 2021: Debutul tranzitului lui Jupiter în Pești


- 29 decembrie 2021: Mercur (în Capricorn) în conjuncție cu Venus (în Capricorn)


- 30 decembrie 2021: Sextil al lui Marte (în Săgetător) cu Saturn (în Vărsător)


- 30 decembrie 2021: Conjuncție a lui Mercur (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)


Horoscop noiembrie 2021 | Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2021

Horoscop decembrie 2021 | Evenimente astrologice decembrie 2021 Horoscop decembrie 2021 | Evenimente astrologice decembrie 2021 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.