28 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Aurei

 Ziua de Conștientizarea a Aurei este celebrată anual în a patra duminică din noiembrie, în 2021 pe 28 noiembrie. Vreme de secole s-a știut să fiecare persoană are propria sa aura, adică un câmp de radiație subtilă, luminoasă, înconjurând-o și care-și schimbă culoarea mărimea și forma în funcție de dispoziția, starea acesteia.


Aurele pot fi comparate cu aureolele din dreptul capurilor sfinților din diferite religii. Se crede că cu cât o aură este mai mare, cu atât mai puternică (spiritual) este persoana căreia îi aparține. Dacă pentru unii dintre noi este mai ușor să zărească aurele decât pentru alții, cei mai mulți oameni sunt capabili, în cele din urmă, să întrevadă, în urma unui antrenament special, propria lor aură și pe cele ale altora. 

  

28 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Aurei

Există credința că femeile însărcinate fericite și persoanele care tocmai s-au îndrăgostit profund, asemeni unui actor de pe scenă deosebit de talentat și pasionat, ajung, pur și simplu, să fie "radiante".


Conceptul aurei a fost prezent în religii indiene străvechi. Culorile steagului lui Buddha sunt cele ale iluminării sale. De fapt, atât învățații buddhisti, cât și cei hinduși asociază culorile aurelor umane cu energia și chakrele Kundalini. În creștinism și islamism, întâlnim adeseori nimburi de lumină în jurul capetelor sfinților sau conceptul de "trup de lumină". 


Aura | Simbol și semnificație


Ocultistul britanic W. E. Butler a conectat aurele cu clarviziunea și le-a considerat drept măsuri vizuale ale stării de sănătate ale corpului fizic.


Ziua de Conștientizarea a Aurei a fost înființată în 2002 pentru a scoate în evidență rolul important al aurelor în sănătate și bunăstare. În această zi, au loc mai multe evenimente în toată lumea în scopul de a-i ajuta pe oameni să se concentreze asupra aurelor lor, să și le contempleze și înțeleagă. 


27 noiembrie: Ziua Plăcintei cu Cremă Bavareze


Se crede și că prin "îngrijirea" aurelor noastre și petrecerea de timp pentru a le înțelege avem posibilitatea să ne mărim abilitatea de a simți / presimți diverse pericole și oportunități!


28 noiembrie: Ziua Planetei Roșii / Marte

28 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Aurei 28 noiembrie: Ziua de Conștientizare a Aurei Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.